Košnja trave - padine
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 1,10 kn/m2
Raspon cijena 1,001,20 kn/m2
Košnja trave - ravni teren
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 0,70 kn/m2
Raspon cijena 0,600,80 kn/m2

Primjeri upita

Uređenje okućnice, Uređenje vrta - Zagreb
Zagreb
Površina terena: 50 m2
Koje usluge trebate?: Sadnja biljaka, Postavljanje opločnika, Vrtne staze
Potrebno je zasaditi zimzelene grmove u nekoliko visokih žardinjera, vidi sliku, 5 žardinjera s po tri grma u svakoj... izvršiti pripremu, šljunak/drenaža, zemlja, sadnja... Potrebno je i staviti i oblutke u ogradu/gabioni širina 10-12 cm visina cm dužina 20-tak metara... te dvije manje staze od kamena/pločica debljine 2 cm...
Uređenje okućnice, Uređenje dvorišta
Klana
Površina terena (u m2): 10m2
Koje usluge trebate?: Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...)
Dakle, posao koji mi treba obaviti čista je fizikalij i nisam ni sama znala gdje ga kategorizirati!!!! Imam postojeće kamene stepenice ( 10 komada) koje mi je potrebno posližiti po dužini kao zid koji oneđuje mali vrt ( cvjetnjak). Stepenice su na lokaciji gdje će biti sam cvjetnjak ali ih je potrebno posložiti. Posao Od cca dan dva sli potrebne snažne muške ruke.
Uređenje okućnice, Uređenje okućnice
Primošten
Površina terena (u m2): 55
Koje usluge trebate?: Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...), Postavljanje opločnika
Molim ponudu za betoniranje 55 m rubnjaka (može ići u 2 faze, 18+37 m) i za izgradnju 4 m ogradnog zida visine 85 cm sa stupovima visine cm (od razine terena), uz rušenje starog kamenog zida na mjestu gdje će ići novi. Osim toga će nam trebati i izrada fasade na ogradnom zidu i ljetnoj kuhinji (ukupno oko m2, može ići u 2 faze 30+70 m2). Mogućnost besplatnog smještaja na gradilištu. Materijal je već na gradilištu. Struja, voda i miješalica na gradilištu. Početak radova odmah ili u roku mjesec dana. Plaćanje u gotovini, novac osiguran.