Zanimaju li vas hladni meniji? Provjerite približne cijene i kada je najbolje vrijeme za potražiti izvođača.

Hladni meni
Prosječna cijena 85 kn/po osobi
Raspon cijena 7095 kn/po osobi

Gosti mogu birati između nekoliko vrsta jela (na primjer, između nareska, sireva, salata i slično). Cijena ovisi o jelima koja naručujemo i o pojedinačnom dobavljaču. Za hladni meni ćete platiti od 70 kn/po osobi do 95 kn/po osobi.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za hladne menije

Datum događaja: 18.04.2020
Mjesto događaja: Samobor
Broj osoba: Do 30 osoba
Željeni obroci: Topla jela
Vrsta posluživanja: Posluživanje
Dodatno: Tanjuri i pribor
Postovani, Molim Vas ponudu za privatnu zabavu za do 30 osoba. Jelovnik: Goveda juha, govedina + hren umak Glavno jelo: 3 vrste pecenja (npr. snicli u umaku, patka, pohano, peceno ili neke pohane punjene mesne rolice itd), njoki/kroketi, krumpir, povrce mjesano + mjesana salata Desert: Strudla slatka od sira i jabuka Pice bi bilo u nasem trosku, s Vasim tanjurima i priborom. Te Vas molim cijenu sa posluzivanje i bez posluzivanja. Za sva pitanja stojimo na raspolaganju! Hvala,
Catering, Catering
Datum događaja: 02.10.2020.
Mjesto događaja: Zagreb
Broj osoba: Više od 50 osoba
Poštovani, zanimala bi me ponuda cateringa za doček gostiju kod mlade prije odlaska na vjenčanje. Što se tiče hrane, da se bazira na pladnjevima (pršut,sir,, mali zalogajčići i hladne salate. . Očekivani broj uzvanika između 70-80 osoba. Ne znam da li je potrebno napomenuti da bih željela naravno i pribor za jelo (mali plitki tanjurići, ubrusi, vilice i čaše). Zamolila bih Vas da mi pošaljete ponudu bez pića i s uključenim pićem. Također ponudu sa uključenim kolačima i bez kolača. Unaprijed se zahvaljujem. Molim i opciju sa postavkom vašeg šatora i barskim stolovima.Srdačan pozdrav
Catering, Catering
Datum događaja: 16.04.2020.
Mjesto događaja: Hrvatski glazbeni zavod
Broj osoba: Više od 50 osoba
Željeni obroci: Finger food, Bar/piće
Vrsta posluživanja: Samoposluživanje
Dodatno: Tanjuri i pribor
organizira svoju 4. humanitarnu modnu reviju. Reviju ce posjetiti - uzvanika. Molimo da imate u vidu kod slaganja ponude da se radi o humanitarnom eventu i kako se isti financira iskljucivo iz sponzorstava dok sva prikupljena sredstva idu u humanitarne svrhe. Hvala na ponudi! Lijep pozdrav, Trenutno sam na sluzbenom putu u BiH te me iz tog razloga niste mogli dobiti. Ljubazno Vas molim da me nazovete danas izmedu 13-16. Puno Vam hvala na svemu!
Datum događaja: 18.02.2020.
Mjesto događaja: Zagreb
Broj osoba: Do 30 osoba
Željeni obroci: Finger food, Topla jela
Vrsta posluživanja: Samoposluživanje
Poštovani, molim Vas ponudu za hranu. Ponuda bi trebala bit za 10ak osoba, dvije vrste ponude; topla jela i finger food, pa ću vidjeti koja mi više odgovara. Radi se o proslavi rođendana u firmi, znači, samo mi je potrebna hrana. Molim Vas da mi napravite ponudu bez roštilja, nešto drugačije Hvala
Datum događaja: 29.2.2020.
Mjesto događaja: Zagreb
Broj osoba: Više od 50 osoba
Željeni obroci: Hladna jela/predjela, Topla jela
Vrsta posluživanja: Posluživanje
Potreban nam je kuhar koji cena licu mjesta peci beefsteke i telece kotlete na rostilju na drveni ugljen koji imam u sklopu ljetne kuhinje.Beefsteke i kotlete nabavljamo sami.Od cateringa. Bi htjeli nekoliko toplih jela poput rizota i pljukanaca te neke hladne salate.Svega treba biti na bazi 60 ljudi.
Datum događaja: 5.09.2020.
Mjesto događaja: Krk.
Broj osoba: Više od 50 osoba
Dobra večer. Potrebna nam je kompletna organizacija vjenčanja na otvorenom. Treba nam sve od toplog, hladnog predjela, svih slijedova hrane do torte. Takodjer su nam potrebni stolovi, stolice,stolnjaci, navlake za stolice i sve sto ide za uredjenje stolova. Naravno bestek i tanjuri. Kompletno sve kako bi svadbena večera bila kompletirana za cca ljudi. Naravno i konobari. Vrijeme trajanja planiramo od 19h do 3h.
Catering, Catering
Datum događaja: 11.07.2020.
Mjesto događaja: Zagreb, Gornje Vrapče, dvorište kuće
Broj osoba: Više od 50 osoba
Poštovani, Molim Vas ponude za catering kod mladoženje (naresci uz peciva i kruh) za 30 osoba, te za prijem gostiju prije crkve kod mladenke, okvirno bi bilo oko 80 ljudi, tu bi uz nareske i peciva željeli par vrsti salata i štrukle. Molim ponudu uz konobare koji bi posluživali naše piće, a hrana bi bila poslužena kao švedski stol, te ponudu koja uključuje nekoliko visokih barskih stolova. Ponude slati isključivo na e-mail.
Catering, Catering
Datum događaja: 16.05.2020
Mjesto događaja: Viškovo
Broj osoba: Više od 50 osoba
Željeni obroci: Finger food, Hladna jela/predjela, Topla jela
Vrsta posluživanja: Posluživanje
Dodatno: Tanjuri i pribor, Stolovi i stolice, Šator
Planirani broj gostiju 50-60. Šator mi treba samo u slučaju lošeg vremena, molim napisati dostupne dimenzije. Molim vas ponudu i opis nuđenih jela. U ponudi bi trebalo biti zastupljeno mesna jela 50%, riba 30%, Vege 20%. Želim i salate. Trebaju mi 2 konobara za posluživanje hrane i našeg pića. Čaše za pjenušac i vino mi trebaju također, nema za izabrati u ponudi. Hvala!
Datum događaja: 6.6.2020.
Mjesto događaja: Zagreb, Jaruščica
Broj osoba: Više od 50 osoba
Tražim JEDNOSTAVNIJI catering (hladne plate s narescima i finger food)- BEZ: kolača, salata i ikakvih toplih jela itd. Od pića: pivo, bijelo i crno vino, mineralna, 2,3 vrste soka. 2 konobara za točenje pića. 10 visokih stolova sa navlakama šator da pokriva bar 30ak m kvadratnih broj gostiju 80 molim ponudu na mail: matea_3@yahoo.com
Datum događaja: 03.05.2020.
Mjesto događaja: Zagreb, Dubrava
Broj osoba: Do 30 osoba
Željeni obroci: Hladna jela/predjela, Topla jela, Deserti
Vrsta posluživanja: Samoposluživanje
Dodatno: Tanjuri i pribor
Molim ponude za 14 odraslih osoba i 4 djece. Uglavnom, zanima me samo ponuda glavnog jela tj. mesnih jela s prilogom, bez hladnih predjela, bez salata, bez deserta i bez pića. Zanima me mesna plata sa čevapima, ražnjićima, šiš čevapima i sl., zagrebački odrezak, meso u saftu sa šampinjonima, pašticada s njokima i što se još nudi od toplih mesnih jela. Lokacija je Čučerje, Dubrava. Treba mi hrana za 17 odraslih i 6 djece,od toga su troje male djece pa njih ne treba računati, dakle za 20 osoba. Datum je 03.05