6 ponuda za asfaltiranje s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Luka H. , Zagreb

Trebao sam asfaltiranje na privatnom posjedu. Prvi put sam se susreo s ovim radovima i nisam znao kome se obratiti dok nisam naišao na Trebam.hr. Preporučili su mi izvođača koji je dobro odradio posao.

5,0
Alen K. , Sesvete

Asfaltirali smo skladište. Radilo se o velikoj površini. Izvođač je pedantno i kvalitetno odradio posao. Sve je obavio u roku. Dao nam je savjete oko debljine asfalta s obzirom na objekt i korištenje. Profesionalan je.

5,0
Nikola O. , Vinkovci

Tražio sam izvođača za asfaltiranje garaže i posjeda ispred garaže. Moram pohvaliti izvođača kojeg ste mi preporučili, jako pristupačan i zna svoj posao. Kako se radilo o kući u kojoj ne živimo trebali smo uskladiti rasporede. Nije nas iznevjerio, došao je u točno dogovoreno vrijeme i završio sve u roku.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za asfaltiranje u Hrvatskoj

Nedavni upiti za asfaltiranje

Asfaltiranje

 • Površina (u m2): 33
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molim Vas ponudu za asfaltiranje parkirališta (prostora pred ogradom). Prostor je trenutno kompletno betoniran, ali je beton porozan na nekim dijelovima te "doštukavan" pa ne izgleda lijepo, inače služi svrsi. Zanima me da li je moguće asfaltirati direkt na beton bez postavljanja potrebne standardne podloge za asfalt. Dakle, trebao bi samo završni sloj, tj. čisti asfalt.

Asfaltiranje

 • Površina (u m2): 160
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Trebam pripremu (određeni navoz već postoji,ali treba vidjeti na licu mjesta) i asfaltiranje dvorišta cca m2.Uz to potrebno je postaviti cca 30 m pvc odvodnih cijevi(fi ),dva šahta (1 sabirni sa rešetkom ili poklopcem i jedan manji revizorni sa rešetkom),cca 8 m kanalice sa rešetkom i cca 5 m rubnjaka...

Asfaltiranje

 • Površina (u m2): 600
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Potrebna nam je ponuda za asfaltiranje parkirališta veličine cca m2 na istočnom prilazu Poslovnog tornja "ZAGREPČANKA", Zagreb, Savska cesta 41. Nemamo nekih posebnih zahtjeva, nema odvodnih kanala, bitno je napraviti dobar pad, radi prirodnog otjecanja oborinskih voda preko prilaza ( riječ je o dostavnom parkiralištu).

Asfaltiranje

 • Površina: 36 m2
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Pozdrav, trebam asfaltiranje kolnog prilaza (parkinga) ispred kuće - ispred ograde. Iskop je izvršen, navožen je šljunak i poravnan bagerom, potrebno je nabijanje žabom i ostale predradnje pred postavljanje asfalta. Molim vas cijenu. I susjed je zainteresiran (manja površina od moje) pa uzmite i to u obzir prilikom izrade ponude.

Asfaltiranje

 • Površina: 50 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebam asfaltirati prilaz do klijeti koja se nalazi uz glavnu cestu koji je pod nagibom. Radi se o iskopu i odvozu istog od približno 50m2 i dubine 30cm te dovozu nasipnog materijala sa pripremom i asfaltiranje iste površine sa 6cm debelim asfaltom. Uz navedene radove potrebno je izraditi jedan šaht za odzračnik 20x30cm i dubine približno 40cm od visine asfalta. Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju, te lijep pozdrav.

Asfaltiranje

 • Površina: 150 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno nam je asfaltiranje prilaznog puta na Orehovici, Grobnička cesta 6, Rijeka. U prilogu je geodetska skica na kojoj je ucrtan put od ceste prema kući. Zemlja na putu je iskopana i postavljen je tucanik. Kvadratura čitavog puta je m2, a zasad bi asfaltirali samo nagibni dio od ceste koji je cca m2. Širina je 3,6 m. Molim Vas ponudu za tražene radove.

Asfaltiranje

 • Površina: 200 m2
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Parcela uz glavnu ulicu u Malom Maju, ulica Punta. Asfaltiranje parkinga koji je sada pod rizlom a prošle godine je najveći dio bio valjan. Trebalo bi dovesti desetak kubika mješanca, rasporedsiti, nivelisati i dobro izvaljati. Površina priulično pravilna; 30 x 6,7 m. Površina je pod malim padom od 4-5% po širini. Može se raditi odmah ili za mjesec, dva ili 5 mjeseci.

Asfaltiranje

 • Površina: 125 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Pozdrav, u planu imam asfaltiranje 2 mjesta (ispod nadstrešnice i prilaz ispred nadstrešnice, te pred kućom) na istoj lokaciji cca m2. Sa pripremom (određeni navoz već postoji, ali trebalo bi to pogledati na licu mjesta), rubnjacima i kanalicama. U privitku šaljem 2 slike objekta za asfaltiranje. Hvala, lp

Asfaltiranje

 • Površina: 120 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Poštovani, Imam tri površine u dvorištu, pripremljene za asfaltiranje. Dakle, skinuto je 40 cm zemlje, postavljen geotekstil, nasuto kamenje i povaljano. To sam napravio već prije par godina. Površine su otprilike 2 puta po 30 kvadrata i jedna od 60 kvadrata. Ove dvije manje su pravokutnog oblika, a ova veća trokutnog. Molim Vas ponudu za asfaltiranje. Hvala i pozdrav Strmečka 28J Stubičke Toplice

Asfaltiranje

 • Površina: 70 m2
 • Kada Vam treba ova usluga?: Po dogovoru, mogu se prilagoditi

Potrebno nam je asfaltiranje ćuprije ispred kuće, cca. 70 m2. Ćupeiju je s jedne strane potrebno priširiti za 1 m2. Želimo ugraditi i kanalice, potrebno je dobro odrediti pad.Trenutno se djelomično na ćupriji nalazi cigla. Molim ponudu sa svim radovima i materijaom i detaljbim opisom radova i materijala koji će biti ugradjen. Ponude slati isključivo na mail.