6 ponuda za asfaltiranje dvorišta s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Teodora F. , Kutina

Radilo se o asfaltiranju parkinga u dvorištu na vikendici. Imali smo prostor od 150m2 s kojim nismo znali što učiniti jer je bilo dosta trave i neodržavano. Dao nam je savjet kako podlogu napraviti da bi asfalt bio funkcionalan i što duže trajao. Sve smo na kraju uskladili i baš lijepo izgleda.

5,0
Katarina P. , Petrinja

Nije veliko dvorište koje smo asfaltirali međutim imali smo problem zbog nagiba dvorišta. Par izvođača nas je odbijalo jer nije veliki posao ali je malo nezgodno. Javili smo se Trebam.hr, dogovor s izvođačem je lako išao, radovi su prošli u redu. Stvarno smo osjetili olakšanje.

5,0
Mihael O. , Križevci

Od mnogih opcija odlučio sam se za asfaltiranje dvorišta. Isti dan kada sam poslao upit sam i ponude dobio, dogovorio se za termin. Posao je bio odrađen prema dogovoru bez zavlačenja.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za asfaltiranje dvorišta u Hrvatskoj

Nedavni upiti za asfaltiranje dvorišta

Asfaltiranje

 • Površina (u m2): 160
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Trebam pripremu (određeni navoz već postoji,ali treba vidjeti na licu mjesta) i asfaltiranje dvorišta cca m2.Uz to potrebno je postaviti cca 30 m pvc odvodnih cijevi(fi ),dva šahta (1 sabirni sa rešetkom ili poklopcem i jedan manji revizorni sa rešetkom),cca 8 m kanalice sa rešetkom i cca 5 m rubnjaka...

Asfaltiranje

 • Površina (u m2): 33
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molim Vas ponudu za asfaltiranje parkirališta (prostora pred ogradom). Prostor je trenutno kompletno betoniran, ali je beton porozan na nekim dijelovima te "doštukavan" pa ne izgleda lijepo, inače služi svrsi. Zanima me da li je moguće asfaltirati direkt na beton bez postavljanja potrebne standardne podloge za asfalt. Dakle, trebao bi samo završni sloj, tj. čisti asfalt.

Asfaltiranje

 • Površina (u m2): 600
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Potrebna nam je ponuda za asfaltiranje parkirališta veličine cca m2 na istočnom prilazu Poslovnog tornja "ZAGREPČANKA", Zagreb, Savska cesta 41. Nemamo nekih posebnih zahtjeva, nema odvodnih kanala, bitno je napraviti dobar pad, radi prirodnog otjecanja oborinskih voda preko prilaza ( riječ je o dostavnom parkiralištu).

Asfaltiranje

 • Površina: 36 m2
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Pozdrav, trebam asfaltiranje kolnog prilaza (parkinga) ispred kuće - ispred ograde. Iskop je izvršen, navožen je šljunak i poravnan bagerom, potrebno je nabijanje žabom i ostale predradnje pred postavljanje asfalta. Molim vas cijenu. I susjed je zainteresiran (manja površina od moje) pa uzmite i to u obzir prilikom izrade ponude.

Asfaltiranje

 • Površina: 60 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebo je asvaltirati dvoriste koje je betonirano,no vec je popravljano pa je ruzno. Dakle treba navuci asvalt preko betona. Na dvoristu postoje tri poklopca,sahta, jadan od vode i dva od kanalizacije koji bi trebalo preurediti da budu u funkciji,odnosno da se poklopci mogu otvoriti. Rubnjaci ne trebaju jer je pad dosta velik tako da se voda ne zadrzava. Kvadratura je cca.

Asfaltiranje

 • Površina: 70 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Mi bi asfaltirali dvorište u Zagrebu čiju sliku možete vidjeti u prilogu. Potrebno je izbaciti komade od starog dvorišta koje vidite na slici i staviti novi asfalt debljine 5 cm. Riječ je o površini od 70 m2. Ukoliko ste zainteresirani pošaljite mi vašu ponudu. Mi bismo započeli s radovima što prije. Lijepi pozdrav,

Asfaltiranje

 • Površina: 50 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebam asfaltirati prilaz do klijeti koja se nalazi uz glavnu cestu koji je pod nagibom. Radi se o iskopu i odvozu istog od približno 50m2 i dubine 30cm te dovozu nasipnog materijala sa pripremom i asfaltiranje iste površine sa 6cm debelim asfaltom. Uz navedene radove potrebno je izraditi jedan šaht za odzračnik 20x30cm i dubine približno 40cm od visine asfalta. Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju, te lijep pozdrav.

Asfaltiranje

 • Površina: 310 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

UREĐENJE DVORIŠTA, KOLNI PRISTUP GARAŽAMA I PARKIRNIM MJESTIMA. POTREBNI NOVI RUBNICI OKO ZELENILA U DULJINI 35 M. SADAŠNJA PODLOGA BETONSKE PLOČE 1X1M KOJE OSTAJU, NO RAZBIJA SE KOLNI ULAZ U GARAŽE U DULJINI 25X1 M I NA NOVU PODLOGU IDE ASFALT. TAKOĐER JE POTREBNO PODIZANJE 5 KOM ŠAHTOVA NA NOVI NIVO ASFALTA.

Asfaltiranje

 • Površina: 150 m2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno nam je asfaltiranje prilaznog puta na Orehovici, Grobnička cesta 6, Rijeka. U prilogu je geodetska skica na kojoj je ucrtan put od ceste prema kući. Zemlja na putu je iskopana i postavljen je tucanik. Kvadratura čitavog puta je m2, a zasad bi asfaltirali samo nagibni dio od ceste koji je cca m2. Širina je 3,6 m. Molim Vas ponudu za tražene radove.

Asfaltiranje

 • Površina: 200 m2
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Parcela uz glavnu ulicu u Malom Maju, ulica Punta. Asfaltiranje parkinga koji je sada pod rizlom a prošle godine je najveći dio bio valjan. Trebalo bi dovesti desetak kubika mješanca, rasporedsiti, nivelisati i dobro izvaljati. Površina priulično pravilna; 30 x 6,7 m. Površina je pod malim padom od 4-5% po širini. Može se raditi odmah ili za mjesec, dva ili 5 mjeseci.