Rubnjaci (postava, materijal)
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 70,00 kn/m
Raspon cijena 55,0085,00 kn/m
Asfalt 6 cm debljine (priprema, materijal, radovi)
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 170,00 kn/m2
Raspon cijena 150,00190,00 kn/m2

Primjeri upita

Krapina
Površina: 50 m2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam asfaltirati prilaz do klijeti koja se nalazi uz glavnu cestu koji je pod nagibom. Radi se o iskopu i odvozu istog od približno 50m2 i dubine 30cm te dovozu nasipnog materijala sa pripremom i asfaltiranje iste površine sa 6cm debelim asfaltom. Uz navedene radove potrebno je izraditi jedan šaht za odzračnik 20x30cm i dubine približno 40cm od visine asfalta. Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju, te lijep pozdrav.
Zagreb
Površina: 70 m2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Mi bi asfaltirali dvorište u Zagrebu čiju sliku možete vidjeti u prilogu. Potrebno je izbaciti komade od starog dvorišta koje vidite na slici i staviti novi asfalt debljine 5 cm. Riječ je o površini od 70 m2. Ukoliko ste zainteresirani pošaljite mi vašu ponudu. Mi bismo započeli s radovima što prije. Lijepi pozdrav,
Zagreb
Površina: 60 m2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebo je asvaltirati dvoriste koje je betonirano,no vec je popravljano pa je ruzno. Dakle treba navuci asvalt preko betona. Na dvoristu postoje tri poklopca,sahta, jadan od vode i dva od kanalizacije koji bi trebalo preurediti da budu u funkciji,odnosno da se poklopci mogu otvoriti. Rubnjaci ne trebaju jer je pad dosta velik tako da se voda ne zadrzava. Kvadratura je cca.
Varaždin
Površina: 36 m2
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pozdrav, trebam asfaltiranje kolnog prilaza (parkinga) ispred kuće - ispred ograde. Iskop je izvršen, navožen je šljunak i poravnan bagerom, potrebno je nabijanje žabom i ostale predradnje pred postavljanje asfalta. Molim vas cijenu. I susjed je zainteresiran (manja površina od moje) pa uzmite i to u obzir prilikom izrade ponude.
Sveti Ivan Zelina
Površina (u m2): 600
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebna nam je ponuda za asfaltiranje parkirališta veličine cca m2 na istočnom prilazu Poslovnog tornja "ZAGREPČANKA", Zagreb, Savska cesta 41. Nemamo nekih posebnih zahtjeva, nema odvodnih kanala, bitno je napraviti dobar pad, radi prirodnog otjecanja oborinskih voda preko prilaza ( riječ je o dostavnom parkiralištu).
Kupljenovo
Površina (u m2): 160
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Trebam pripremu (određeni navoz već postoji,ali treba vidjeti na licu mjesta) i asfaltiranje dvorišta cca m2.Uz to potrebno je postaviti cca 30 m pvc odvodnih cijevi(fi ),dva šahta (1 sabirni sa rešetkom ili poklopcem i jedan manji revizorni sa rešetkom),cca 8 m kanalice sa rešetkom i cca 5 m rubnjaka...
Varaždin
Površina (u m2): 33
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim Vas ponudu za asfaltiranje parkirališta (prostora pred ogradom). Prostor je trenutno kompletno betoniran, ali je beton porozan na nekim dijelovima te "doštukavan" pa ne izgleda lijepo, inače služi svrsi. Zanima me da li je moguće asfaltirati direkt na beton bez postavljanja potrebne standardne podloge za asfalt. Dakle, trebao bi samo završni sloj, tj. čisti asfalt.