Cijene asfaltiranja ovise o nekoliko čimbenika. Provjerili smo za vas što sve utječe na cijene i na što morate obratiti pažnju kako biste postigli što veću vrijednost za svoj novac.

Asfaltiranje (na pripremljenu podlogu)
Prosječna cijena 100 kn/m2
Raspon cijena 70130 kn/m2

Asfalt se najčešće nanosi u dva sloja koja treba dobro povaljati nakon nanošenja. Cijena uključuje postavljanje asfalta na pripremljenu podlogu, materijal (asfalt) i radove te ovisi o debljini i kvaliteti afalta. Asfaltiranje (na pripremljenu podlogu) bit će potrebno platiti između 70 kn/m2 i 130 kn/m2.

Zatraži ponude!
Asfaltiranje (s pripremom podloge)
Prosječna cijena 170 kn/m2
Raspon cijena 140210 kn/m2

Cijena se odnosi na asfaltiranje s asfaltom debljine cca 6 cm i uključuje iskop i pripremu tampona, materijal (šljunak i asfalt) i radove. Ako je teren (osnova za asfaltiranje) već spreman, cijena će biti niža. Cijena asfaltiranja ovisi o debljini i kvaliteti asfalta. Najniža cijena po kojoj ćete platiti asfaltiranje (s pripremom podloge) je 140 kn/m2, a najviša 210 kn/m2.

Zatraži ponude!
Postavljanje rubnjaka
Prosječna cijena 70 kn/m
Raspon cijena 5585 kn/m

Rubnjak je rubni dio za razgraničenje površina. Jači, deblji rubnjaci koriste se za uređenje nogostupa, cesta, parkirališta i ulica, a tanji rubnjaci za uređenje vrtova, parkova i staza. Rubnjaci se postavljaju na pripremljenu betonsku podlogu, betoniraju i fugiraju. Cijena ovisi o materijalu rubnjaka (granit, beton itd.), kvaliteti, modelu i slično. Uključuje materijal i postavljanje. Postavljanje rubnjaka ćete u prosjeku platiti 70 kn/m.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za asfaltiranje

Varaždin
Površina (u m2): 33
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim Vas ponudu za asfaltiranje parkirališta (prostora pred ogradom). Prostor je trenutno kompletno betoniran, ali je beton porozan na nekim dijelovima te "doštukavan" pa ne izgleda lijepo, inače služi svrsi. Zanima me da li je moguće asfaltirati direkt na beton bez postavljanja potrebne standardne podloge za asfalt. Dakle, trebao bi samo završni sloj, tj. čisti asfalt.
Asfaltiranje, Asfaltiranje
Kupljenovo
Površina (u m2): 160
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Trebam pripremu (određeni navoz već postoji,ali treba vidjeti na licu mjesta) i asfaltiranje dvorišta cca m2.Uz to potrebno je postaviti cca 30 m pvc odvodnih cijevi(fi ),dva šahta (1 sabirni sa rešetkom ili poklopcem i jedan manji revizorni sa rešetkom),cca 8 m kanalice sa rešetkom i cca 5 m rubnjaka...
Asfaltiranje, Asfaltiranje
Sveti Ivan Zelina
Površina (u m2): 600
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebna nam je ponuda za asfaltiranje parkirališta veličine cca m2 na istočnom prilazu Poslovnog tornja "ZAGREPČANKA", Zagreb, Savska cesta 41. Nemamo nekih posebnih zahtjeva, nema odvodnih kanala, bitno je napraviti dobar pad, radi prirodnog otjecanja oborinskih voda preko prilaza ( riječ je o dostavnom parkiralištu).
Varaždin
Površina: 36 m2
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pozdrav, trebam asfaltiranje kolnog prilaza (parkinga) ispred kuće - ispred ograde. Iskop je izvršen, navožen je šljunak i poravnan bagerom, potrebno je nabijanje žabom i ostale predradnje pred postavljanje asfalta. Molim vas cijenu. I susjed je zainteresiran (manja površina od moje) pa uzmite i to u obzir prilikom izrade ponude.
Zagreb
Površina: 60 m2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebo je asvaltirati dvoriste koje je betonirano,no vec je popravljano pa je ruzno. Dakle treba navuci asvalt preko betona. Na dvoristu postoje tri poklopca,sahta, jadan od vode i dva od kanalizacije koji bi trebalo preurediti da budu u funkciji,odnosno da se poklopci mogu otvoriti. Rubnjaci ne trebaju jer je pad dosta velik tako da se voda ne zadrzava. Kvadratura je cca.
Zagreb
Površina: 70 m2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Mi bi asfaltirali dvorište u Zagrebu čiju sliku možete vidjeti u prilogu. Potrebno je izbaciti komade od starog dvorišta koje vidite na slici i staviti novi asfalt debljine 5 cm. Riječ je o površini od 70 m2. Ukoliko ste zainteresirani pošaljite mi vašu ponudu. Mi bismo započeli s radovima što prije. Lijepi pozdrav,
Krapina
Površina: 50 m2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam asfaltirati prilaz do klijeti koja se nalazi uz glavnu cestu koji je pod nagibom. Radi se o iskopu i odvozu istog od približno 50m2 i dubine 30cm te dovozu nasipnog materijala sa pripremom i asfaltiranje iste površine sa 6cm debelim asfaltom. Uz navedene radove potrebno je izraditi jedan šaht za odzračnik 20x30cm i dubine približno 40cm od visine asfalta. Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju, te lijep pozdrav.
Zagreb
Površina: 310 m2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
UREĐENJE DVORIŠTA, KOLNI PRISTUP GARAŽAMA I PARKIRNIM MJESTIMA. POTREBNI NOVI RUBNICI OKO ZELENILA U DULJINI 35 M. SADAŠNJA PODLOGA BETONSKE PLOČE 1X1M KOJE OSTAJU, NO RAZBIJA SE KOLNI ULAZ U GARAŽE U DULJINI 25X1 M I NA NOVU PODLOGU IDE ASFALT. TAKOĐER JE POTREBNO PODIZANJE 5 KOM ŠAHTOVA NA NOVI NIVO ASFALTA.
Rijeka
Površina: 150 m2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebno nam je asfaltiranje prilaznog puta na Orehovici, Grobnička cesta 6, Rijeka. U prilogu je geodetska skica na kojoj je ucrtan put od ceste prema kući. Zemlja na putu je iskopana i postavljen je tucanik. Kvadratura čitavog puta je m2, a zasad bi asfaltirali samo nagibni dio od ceste koji je cca m2. Širina je 3,6 m. Molim Vas ponudu za tražene radove.
Poreč (Parenzo)
Površina: 200 m2
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Parcela uz glavnu ulicu u Malom Maju, ulica Punta. Asfaltiranje parkinga koji je sada pod rizlom a prošle godine je najveći dio bio valjan. Trebalo bi dovesti desetak kubika mješanca, rasporedsiti, nivelisati i dobro izvaljati. Površina priulično pravilna; 30 x 6,7 m. Površina je pod malim padom od 4-5% po širini. Može se raditi odmah ili za mjesec, dva ili 5 mjeseci.