6 ponuda za uređenje vrta s 1 upitom

Ocjene klijenata

Mogu samo reći da sam jedan zadovoljan klijent kojemu su uredili vrt. Moje želje su nadopunili svojim zanjem i kreativnošću i stvarno su super.

Iako sam bila malo sumnjičava, svaka sumnja je prošla kada sam vidjela njigove dosadašnje radove na uređenju vrta. Napravljen je predivan projekt sa puno zelenila i biljaka i što je najvaženije – realiziran je. Jako sam zadovoljna cijelom uslugom i od srca se zahvaljujem.

Želio sam odabrati nekog profesionalnog za uređenje vrta. Dobio sam ponude i odabrao gospođu i njen tim što se pokazalo kao odličan izbor. Posao je odrađen brzo, efikasno i kada je dogovoreno. Pohvale i za kreativnost.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za uređenje vrta u Hrvatskoj

Nedavni upiti za uređenje vrta

Održavanje zelenih površina (košnja, rušenje drveća ...)

 • Površina terena: 70 m2

Potrebno je napraviti mali povrtnjak (izrada gredica i ravnanje), uređenje vrtnog puta, iskop i ravnanje terena (škarpa) sanacija živice (korov, na nekim dijelovima osušena - poželjno sadnja novih sadnica na mjestima gdje su rupe). Cijelo dvorište je na strmini. Za detalje i dogovor predlažem izlazak na teren. Hvala!

Uređenje okućnice

 • Površina terena: 70 m2
 • Koje usluge trebate?: Planiranje vrta - izrada nacrta, Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...), Sadnja biljaka, Vrtne staze, Postavljanje opločnika

Poštovani, molim ponudu po stavkama za uređenje vrta kojeg treba: - skinuti trenutne ploče i izravnati teren u nivou temelja kuće - popločiti skoro u cijelosti, osim dijelova gdje će biti zasađene biljke (možda benkovački kamen) - zadržati postojeću ogradu od pitospore, te biljem ograditi ostatak terase od susjedne kuće na dijelu koji nedostaje - pripremiti dio vrta za postavljanje solarnog tuša (postoji dovod vode u vrtu) - posaditi biljke prilagođene mediteranskom podneblju koje je otporno na buru i posolicu (voljeli bi imati maslinu, oleander, bugenviliju, smilje, lavanda i sl) - u planu je postaviti malu vrtnu kućicu koja bi služila kao spremište za bicikle, skuter, drva za potpalu i sl. - u planu je postaviti samostojeću drvenu pergolu (nadstrešnicu) oko 20m2 Prilažem fotografije trenutnog stanja kojeg smo zatekli kupnjom nekretnine. Molim u ponudi navesti i rokove izrade, kao i načine plaćanja. Lp,

Održavanje zelenih površina (košnja, rušenje drveća ...)

 • Površina terena: 400 m2

Potrebno je na cca 10x2 m odrine skinuti sjenilo koje je služilo da lišće ne pada po dvorišti, pokupiti lišće koje je bilo na sjenilu, orezati lozu na odrini te vratiti ponovno sjenilo. Nadalje, potrebno je pošišati bršljan koji izlazi na cestu u dužini od osam metara, a visine 2 metra (priložena fotografija). Sav biljni materijal deponirati na odgovarajući deponij.

Uređenje okućnice

 • Površina terena: 50-60 m2
 • Koje usluge trebate?: Planiranje vrta - izrada nacrta, Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...), Sadnja biljaka, Izrada travnjaka

Između novogradnje i lokalne ceste (slika u prilogu) potrebno je urediti okoliš. Trebalo bi uklonnit kamen sa vrha trenutnoh nasipa, nasuti zemlju (oko 10 cm) i dati prijedlog završnog uređenja (travnjak, stablo, možda živica ili sl.). U sklopu radova trebalo bi napraviti i betonsku stazu oko objekta širine 40-50 cm kako zemlja ne bi bila do objekta. Za sva pitanja stojim Vam na raspolaganju.

Uređenje okućnice

 • Površina terena: 950 m2
 • Koje usluge trebate?: Planiranje vrta - izrada nacrta

Kupili smo neuređenu parcelu u Novom Selištu pored Petrinje. Na neravnom je terenu, pada između dvije ulice, nasuprot imamo obiteljsku kuću. Plan je urediti ju, dio bi bio vrt, stavili bi vrtnu kućicu, posadili nešto bobičastog voća, koju voćku i svakako nešto ukrasno. Trebali bi idejni projekt kako bi to moglo izgledati. Idući tjedan izlazi mjernik jer su nejasne međe parcele.

Održavanje zelenih površina (košnja, rušenje drveća ...)

Dvoorište obiteljske kuće graniči s parkiralište zgrade.Tražim ponudu za skraćivanje i oblikovanje 4 stabla graba koji se nalaze na rubu dvorišta. Moja želja je skratiti stabla do visine stupova za rasvjetu koja se vide na fotografiji, u koliko to ne ugrožava daljnju vegetaciju . Za to tražim stručno mišljenje jer i dalje želim zelene krošnje koje štite pogled prema zgradi.Prilaz kamiona s košarom moguć je samo s vanjske strane gdje je parkiralište zgrade. Moguće je organizirati da se tamo maknu automobili. U privitku šaljem fotografije.

Uređenje okućnice

 • Površina terena: 50 m2
 • Koje usluge trebate?: Izrada travnjaka

Pred kraj ljeta sam izvezao staru zemlju, nanio novu zemlju na travanjak i posadio novu travu. Odmah nakon toga je bilo nevrijeme/velika kiša koja je raznijelo sjeme i zemlju te je sada na mjestima grbav travnjak sa pojedinim mjestima gdje nema trave. Sada bi htio da mi netko stručan ponovno poravna /isplanira travnjak i napravi pravilan pad. Lokacija Donji Grad.

Uređenje okućnice

 • Površina terena: 400 m2
 • Koje usluge trebate?: Zemljani radovi (ravnanje, nasipavanje, iskop ...), Sadnja biljaka, Izrada travnjaka, Vrtne staze, Postavljanje opločnika, Navodnjavanje

Molim ponudu za dvojnu kuću. 1. Ugradnja vrtnih ivičnjaka 20 m 2. Ugradnja tlakavaca m2 3. Prebacivanje zemlje unutar parcele 5m3 4. Planiranje zemlje u sloju 5-10cm, m2 5. Sadnja lovor višnje 50 kom 6. Polaganje cijevi za navodnjavanje i folije 50 m 7. Frezanje zemlje, te sijanje trave sa grabljanjem,ravnanje m2

Uređenje okućnice

 • Površina terena: 100 m2
 • Koje usluge trebate?: Planiranje vrta - izrada nacrta, Sadnja biljaka, Vrtne staze

Poštovani, u dvorištu kuće imam cvjetnjak sa zasađenim trajnicama, a na proljeće zasadim i jednogodišnje cvijeće. Trenutno su u zemlji lukovice tulipana. Željela bi urediti cvjetnjak na neki moderan način sa puno zelenila, stazicama... Molim Vas za vašu stručnu pomoć gdje što zasaditi da to izgleda lijepo i uredno. Hvala. U prilogu šaljem slike. Lp

Uređenje okućnice

 • Površina terena: 20 m2
 • Koje usluge trebate?: Planiranje vrta - izrada nacrta, Sadnja biljaka

trebala bih Vaš savjet oko uređenja vrta na vikendici. Imam 4 pravokutnika 1mX2m na mjestu na kojem ima jako malo sunca (samo kratko u jutro). Trebalo bi ih urediti biljkama koje ne zahtjevaju pretjerano njegovanje i brigu s obzirom da se radio o vikendici i da nas veliki dio godine nema. Molim Vas ako mi možete složiti ponudu kako bi Vi to uredili. Bitno je da bude lijepo i uredno, i ne pretjerano skupo.