Ocjene

5 / 5
Optimizacija za tražilice - SEO
Sara K., Đakovo
Uz Vašu smo pomoć dobili neke zaista dobre ponude za SEO optimizaciju naše web stranice i dogovorili smo sastanak s dvije tvrtke. Ona koju smo odabrali već je počela analizirati našu stranicu i implementirati nove strategije. Mjesečna naknada koju smo dogovorili je prihvatljiva. Zasad nemam nikakvih zamjerki, ali još je prerano govoriti o rezultatima koje bi trebali donijeti.
5 / 5
Optimizacija za tražilice - SEO
Silvija L., Samobor
Imam svoj vlastiti brand i danas jednostavno ne možete preživjeti bez prisustva na internetu. Već sam uložila u Google oglašavanje, ali sam također odlučila poboljšati i rangiranje moje web stranice na Google-u. Sretna sam što sam pronašla uslugu Trebam.hr i dobila nekoliko dobrih ponuda od SEO stručnjaka. Tvrtka koju sam odabrala trenutačno priprema svoju strategiju tako da još ne mogu dati svoje konačno mišljenje, ali ne sumnjam u njihovu stručnost. Hvala Vam!
5 / 5
Optimizacija za tražilice - SEO
Tomi O., Dubrovnik
Prije otprilike tri godine pokušali smo sami optimizirati našu web stranicu, ali nismo postigli nikakve posebne rezultate. Tada nismo imali ni dovoljno vremena posvetiti se tome. Tako smo ove godine odlučili angažirati stručnog savjetnika, a onaj koji nas je kontaktirao preko Trebam.hr doista je stručnjak u svom području. Naša je suradnja odlična, a rezultati su već vidljivi.
50.000+ potvrđenih upita
1000+ ocijenjenih izvođača
4,6 prosječna ocjena
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.