6 ponuda za SEO optimizaciju s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Josipa H. , Bjelovar

Hvala Vam na brzom odgovoru. Tvrtka koju sam odabrala preko Trebam.hr analizirala je moju web stranicu, izradila i implementirala SEO strategiju te ju cijelu preuredila tako da je više prilagođena korisniku. Definitivno je sve prošlo bolje, nego što sam očekivala. Hvala Vam!

5,0
Adriana N. , Split

Vrlo smo zadovoljni sa savjetnikom. Doista se može vidjeti da je on stručnjak u području SEO-a. Definitivno preporučujem!

Imam samo pohvale za uslugu Trebam.hr. Dobio sam u jednom danu tri ponude za SEO optimizaciju, a savjetnik kojega sam odabrao je vrlo profesionalan.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za SEO optimizaciju u Hrvatskoj

Nedavni upiti za SEO optimizaciju

Optimizacija za tražilice - SEO

 • Ciljevi optimizacije: Povećati posjećenost stranice, Povećati vidljivost na tržištu
 • Mjesečni proračun za optimizaciju: do 1.000 kn

Poštovani, radimo na izradi nove i osvježene web stranice. Zainteresirani smo za SEO optimizaciju i lekturu teksta hrvatskom, engleskom, njemačkom, talijanskom i slovenskom jeziku. Zanima nas, da li ste zainteresirani za surađivanje i da li bi nam mogli poslati ponudu po kartici teksta/jeziku za jezike na kojima radite SEO optimizaciju. Molimo Vas, da nam pošaljete ponudu za svaki jezik posebno. Unaprijed zahvaljujemo te Vas pozdravljamo! Srdačan pozdrav, Eva Kraljić informator Obala 46, 51 Malinska tel/fax. + (0)51 e-mail: info@tz-malinska.hr www.tz-malinska.hr

Optimizacija za tražilice - SEO

 • Ciljevi optimizacije: Povećati posjećenost stranice, Povećati prodaju, Povećati vidljivost na tržištu
 • Mjesečni proračun za optimizaciju: do 1.000 kn

Za našu web stranicu bi trebali SEO OPTIMIZACIJU najviše tražene riječi - stolice, barske stolice stol uredske stolice vrtni namještaj Pedrali Infiniti Molimo za ponudu. !

Optimizacija za tražilice - SEO

 • Ciljevi optimizacije: Povećati vidljivost na tržištu
 • Mjesečni proračun za optimizaciju: do 1.000 kn

Poštovani, molimo vas ponudu za prebacivanje naše stranice na CMS, te SEO po ključnim riječima za područje Ex-Yu. U nastavku vam šaljemo ključne riječi koje bi trebali, radi se o vrlo specifičnom proizvodu, koji skoro i ne postoji na našem tržištu, tako da dolazak na vrh ne bi trebao biti problem. - spajanje armature - spojnice za armaturu - Sustavi spajanja armature spojnicama - lenton hrvatska, srbija, slovenija, BiH, crna gora - nVent - Erico - coupler/s - bar coupler - rebar coupler - Dextra coupler - Peikko coupler - Ancon couplers

Internet oglašavanje

 • Koji kanali internet oglašavanja Vas zanimaju?: Google (AdWords), Facebook, Instagram
 • Mjesečni proračun za oglašavanje: do 1.000 kn

PERFORMER STUDIO, traži: studenta/cu ili freelance ra ZA POSAO U DIGITALNOM MARKETINGU OPIS POSLA: rad u digitalnom marketingu redizajn i optimizacija web stranica povećanje vidljivosti na internetu google AdWords Mogućnost dugoročne suradnje na više projekata. Radno vrijeme po dogovoru Naknada po satu 30kn / po dogovoru Mjesto rada Zagreb ured ili od doma info mob 22 55 ponude slati na : info@performer-studio.com

Internet oglašavanje

 • Koji kanali internet oglašavanja Vas zanimaju?: Google (AdWords), Facebook, Instagram
 • Mjesečni proračun za oglašavanje: 1.000 - 3.000 kn

Poštovani, Molim vas ponudu za Google oglase, Facebook i Instagram oglašavnje za logistiško poduzeće koje bi se bavilo dostavom paketa na prostoru Republike Hrvatske te želi pospještiti prodaju svojih usluga prvenstveno privatnim korisnicima. Recimo da tvrtka ima web stranicu kao https://gls-group.eu/HR/hr/home i pod stranicu https://www.paket.hr/ Molim vas ponudu za sljedeće: 1. Optimizaciju stranice tipa https://gls-group.eu/HR/hr/home i https://www.paket.hr/ za do 5 ključnih riječi. 2. Trošak Google oglasa za Hrvatsku za ključne riječi pretraživanja "dostava paketa" i "slanje paketa" i eventualno uz to lokacija "slanje paketa npr Zagreb, Split...". 3. Trošak Google oglašavanja po kliku za ove iste pretrage kad se oglas stvarno posjeti. 4. Trošak Facebook i Instagram oglašavanja ali na način da se oglasi prvenstveno prikazuju onim ljudima koji su pretraživali informacije o dostavi/slanju/preuzimanju paketa ili komunicirali sa nekim o tome. S poštovanjem,

Internet oglašavanje

 • Koji kanali internet oglašavanja Vas zanimaju?: Google (AdWords), Facebook, Linkedin, Instagram
 • Mjesečni proračun za oglašavanje: 1.000 - 3.000 kn

je mlada ustanova za obrazovanje i želimo promovirati naše obrazovne programe u Hrvatskoj i u Europi. Programi su akreditirani od UK akreditacijskog tijela na nivou preddiplomskih i diplomskih studija, a želimo promovirati i naše kratke obrazovne programe iz područja poslovanja. Druga sestrinska tvrtka u našem vlasništvu je Recruitment d.o.o. koja je registrirana agencija za zapošljavanje te se želimo putem digitalnog marketinga predstaviti poslodavcima kao tvrtka koja raspolaže stranom radnom snagom svih profila i koja može biti medijator u zapošljavanju stranaca u hrvatskim tvrtkama.

Internet oglašavanje

 • Koji kanali internet oglašavanja Vas zanimaju?: Facebook
 • Mjesečni proračun za oglašavanje: do 1.000 kn

Ja sam ,konsultant sam zdravlja jedne ruske kompanije Sada radim online i zanima me koliko je kod vas oglasavanje Fb stranice Ja imam stranicu od 5 tis ljudi ali kada radim oglasavanje nemam efekta od oglasa jer po svoj prilici ne kreiram dobro publiku i tako i ne dolazim do potencijalnih klijenata i kupaca

Optimizacija za tražilice - SEO

 • Ciljevi optimizacije: Povećati posjećenost stranice, Povećati vidljivost na tržištu
 • Mjesečni proračun za optimizaciju: do 1.000 kn

Stranica je na engleskom jeziku i nalazi se na serveru u inozemstvu. To je stranica za druženje odraslih, neka vrsta Sugar Daddy stranice. Želja mi je da netko ažurira podatke na stranicu, stvori nove backlinkove, napravi On SEO i Off SEO i vodi blog. Ako se pokažu rezultati u iduća 3-4 mjeseca, moguć je i redizajn stranice kako bi ona bila još kvalitetnija.

Internet oglašavanje

 • Koji kanali internet oglašavanja Vas zanimaju?: Google (AdWords), Facebook, Youtube
 • Mjesečni proračun za oglašavanje: do 1.000 kn

Na gornjoj adresi se nalazi moj osobni projekt za kojeg se nadam da će mi donijeti novce, pa možda se i pretvoriti u uspješan startup, no imam veliku prepreku u ostvarenju tog cilja a to je da ne znam privući posjetitelje, a još manje zakupitelje (moje područje je programiranje a ne marketing). Probao sam pokrenuti Google Ads kampanju no pauzirao sam ju pošto nisam imao nijednu konverziju ni nakon 15 klikova. Stranica je vođena idejom da posjetitelje odmah pri učitavanju slučajnim izborom preusmjeri na jednu od stranica za koju je netko odlučio platiti reklamu. Sam proces plaćanja se odvija kroz sučelje same stranice, gdje korisnik prvo odabere na koju stranicu želi da se preusmjeri, te kad želi da mu reklama istekne (1, 3, 6 ili 12 mjeseci) i broj "tokena" (više tokena znači više šanse za slučajni odabir).

Internet oglašavanje

 • Koji kanali internet oglašavanja Vas zanimaju?: Google (AdWords), Facebook, Instagram, Youtube, Drugo, Trebam savjet
 • Mjesečni proračun za oglašavanje: 1.000 - 3.000 kn

planiram iznajmljivati quadove po satu, danu i planiram raditi ture obilazaka s quadovima u Sibeniku. zbog toga bi htio biti vidljiviji što večem broju ljudi. kanali na koje pucam su instagram, facebook primarno. sva postavljena videa na instagramu i facebooku će biti i na youtube kanalu (link za youtube). ciljani korisnici najma bi bili strani državljani. unaprijed hvala.