10 razloga, zašto se pridružiti Trebam.hr

Najbolji poduzetnici neprestano traže načine i sredstva za unapređenje svojih usluga i poslovanja. Za rast vaše tvrtke ključno je pridobiti nove klijente. Tu vam možemo pomoći mi na Trebam.hr. Sve ostalo ovisi o vama.

Zašto je dobro pridružiti se tisućama zadovoljnih obrtnika, poduzetnika i tvrtki koje već surađuju s nama?

1. Proslijedit ćemo vam samo klijente kakve zaista trebate

Dobit ćete isključivo upite za usluge i proizvode koje nudite. Iz regija koje pokrivate i za projekte koji odgovaraju vašim mogućnostima i potrebama. Prethodno odredite broj upita, veličinu projekta i rokove izvedbe koje želite dobivati. Slanje upita uvijek možete prilagoditi, povremeno i prekinuti (npr. tijekom godišnjeg odmora) ili možete uvesti tjedno ograničenje.

2. Mi za vas aktivno tražimo nove klijente

Budući da vam naplaćujemo samo proslijeđene upite, bez ikakvih drugih skrivenih troškova, u našem je interesu pronaći što više novih klijenata koji zadovoljavaju vaše potrebe. Zato ih neprestano tražimo kroz razne kanale.

Zadovoljan stolar u kuhinji koju je baš izradio.

3. Svakog novog klijenta prvo provjerimo

Nikada vam nećemo poslati upit, a da prethodno prvo ne kontaktiramo potencijalnog klijenta i uvjerimo se u njegovu ozbiljnost i njegove stvarne potrebe. Svi samo informativni ili posve neprimjereni upiti uklanjaju se prije nego što stignu do vas.

4. Svaki zahtjev šaljemo najviše 6 izvođača

Nikada se nećete natjecati s više od 5 konkurentskih tvrtki, pa su šanse da postignete dogovor zaista velike. Svakom klijentu javljamo da ste dobili njegov upit i da može očekivati vaš poziv. Reagirajte brzo, većina potencijalnih klijenata odlučuje na temelju prva 3 telefonska poziva ili ponude.

5. Izvođači su usporedivi po kvaliteti i cijeni usluga

Baš kao što provjeravamo potencijalne klijente, provjeravamo i sve pružatelje usluga. Oni koji nude usluge po cijenama koje su znatno niže od realnih, isključujemo. Također, u našoj ponudi nećete pronaći tvrtke s lošom financijskom situacijom, neplatiše ili pružatelje usluga koji svoj posao ne obavljaju kvalitetno i nepouzdane tvrtke.

6. Nema pretplate, a registracija je besplatna

Za naše usluge ne naplaćujemo mjesečnu pretplatu, a upis u našu bazu ponuđača je potpuno besplatan. Naplaćujemo samo proslijeđene upite, bez provizije od izvršene transakcije ili druge naknade. Ničime vas ne obavezujemo, uvijek se možete i besplatno odjaviti.

Prijavite Vašu tvrtku

7. 100% podrška tvrtkama

Tijekom radnih dana uvijek smo vam na raspolaganju i posvećujemo vam se u potpunosti te odgovaramo na vaša pitanja putem telefona, elektronske pošte ili izravno razgovorom na mreži. Ako ne odgovorimo odmah na vaš poziv, javit ćemo vam se uskoro.

8. Povoljniji smo od drugih oblika oglašavanja

Cijene proslijeđenih upita relativno su niže od oglašavanja na Googleu ili od drugih oblika mrežnog oglašavanja.

9. Korisnički profil i ocjene klijenata

Kad postanete naša stranka, dobit ćete svoj korisnički profil na Trebam.hr, gdje možete pronaći kontakte potencijalnih klijenata i nadzirati korištenje stranice. U javno objavljenom profilu na mreži su dostupne ocjene s komentarima klijenata, koji odražavaju kvalitetu izvedene usluge.

10. Početni bonus

Prijavite se sada i dobit ćete bonus u iznosu od 150 kuna s kojim ćete moći isprobati naš sustav potpuno bez rizika. Veselimo se suradnji s vama!