10 najboljih ponuđača PVC prozora Vodice, 2021

4.9 | 24 ocjene
SKELIN MONT d.o.o., Šibenik
Skelin Mont je firma koju smo odabrali za postavljanje prozora i ulaznih vrata. Od pristupa, prvog kontakta i njihove ponude do njihovih savršenih ureda, čistoće i samih ljudi koji izlaze na teren na izmjeru. Djelatnici su profesionalni, stručni i što sam ja kao žena primjetila svi imaju ista odijela sa logom firme. Isporuka je bila kad je i dogovorena, ekipa od 5-6 djelatnika sa 2 kamiona koji su posao obavili stručno i kvalitetno. Zato preporučavam svima koji se trebaju odlučiti za ovu vrstu posla da se slobodno obrate firmi Skelin Mont i da će biti i više nego zadovoljni. Njihovi proizvodi cjenovno nisu veći od ostalih, ali zato kvaliteta jest. Skelin Mont bravo za povjerenje i kvalitetu !
Moj D.
4.7 | 2 ocjene
BUŠIĆ GRANDA d.o.o., Biograd na Moru
Izvođac se držao dogovorene cijene i obećanog roka izrade. Sve primjedbe sa naše strane je uvažio i korigirao i sve dogovorene termine u toku izvođenja radova je ispoštovao. Uzeo si je vremena da neke naše nedoumice razjasni i aktivno je sudjelovao i sa svojim prijedlozima.
Branka B.
5.0 | 1 ocjena
STOLARIJA ČOBANOV d.o.o., Primošten
Bio je od riječi,napravio sve po dogovoru-više od očekivanja,Stvarno za preporuku.
Inga K.
5.0 | 1 ocjena
MAK ŠIBENIK j.d.o.o., Šibenik
Imao sam jako precizne upute tako da nisu imali mnogo prostora za pogriješiti. Kuhinja je odlično napravljena, kvalitetno i u roku. Ponuda je bila povoljnija od mnogih drugih. Stolari su zbilja super. Za svaku pohvalu je činjenica što im nije bio problem u subotu doći na otok i montirati kuhinju.
Igor P.
Posebno naglašavamo ozbiljnost u radu, poštivanje rokova te izradu i ugradnju.
Čistoća G.
Izvođacč je u dogovorenom roku ugradio stolariju. U cijeni je također bio i odvoz stare stolarije i sve je korektno odrađeno.
Nena M.
Odlični su, sve prema dogovoru.
Davorka B.
0.0 | 0 ocjena
MINIGRADNJA d.o.o., Vodice
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.