Usluge

Primjeri upita

Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi
Broj prozora: 1
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
1,75*2,40 uključujući i kutiju za rolete i rolete u visinu 1,75 m(sada ja visina kutije 23(5) cm radi se o trokrilnom prozoru , duplo krilo jedno na otklop ,oboje na zaokret i jedno krilo na zaokret. bijela boja pvc, ostakljenje 4+16+4 prozirno ,treći kat ulična strana zgrade,zamjena starog drvenog prozora za novi pvc prozor,cijena i rok isporuke s ugradnjom Klupčica posebno na visinu 1,75+ debljine 18 mm
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija - Split
Split
Sjenila: Grilje
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 7
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
2 prostorije, soba i dnevni Dnevni: Prostorija cm 3 veća prozora, 1 manji + balkonska vrata vrata - 80*cm 1. prozor - 60*cm 2. prozor - *cm 3. prozor *cm Soba: cm 1. prozor - *cm 2. prozor - *cm 3. prozor *cm - zanima me kakvi bi se tu prozori mogli napraviti s obzirom da je zadnji kat zgrade, ali svakako da budu pvc al jeli treba biti isti broj prozora kao sada (4+vrata) ili da budu vrata i 3 prozora malo veća da nestane taj jedan manji koji postoji sada, svaka sugestija je dobrodosla - s obzirom da je zadnji kat zgrade i nema nadstrešnice ni ničega i cijeli stan je u prozorima pa me i zanima kakva bi stakla trebala biti dvoslojna ili troslojna koja bi bila bolja, te jeli bolje radi vremenskih uvjeta jer je stan na otvorenom stavlljati grilje ili rolete - također me zanima postoji li popust ako se budu radile dvije prostorije odjednom Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.
Stolarija - namještaj po mjeri, Stolarija - namještaj po mjeri
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebali bi ponudu za recepciju (ulazni prostor u tvrtku). Dužine cca cm. U prilogu su otprilike nacrti iako prihvačamo druge sugestije. Na sredini recepcije trebala bi biti svjetleća reklama isto kao iz priloga sa logom tvrtke. drveni dio recepcije trabao bi biti od nekog tamnijeg materijala, crno ili jako tamno sivo.
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija
Ledenice
Sjenila: Grilje
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 6
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim Vas ponudu te eventualno drugo rješenje traženog - ako smatrate da postoji bolje. Naime, radi se o dva apartmana za koje su potrebna balkonske stijene i vrata za terasu i koja su istovremeno ulazna vrata, a to znači da se mogu zaključavati. Jedan apartman ima otvor cm i željela bih dva krila, od kojih jedna vrata i jednu stijenu koja se može otvariti po potrebi. Low-e stakla i bijeli PVC profil. Drugi apartman ima otvor cm i tu bi bila 4 krila - 2 fiksne stijene sa strana te 1 vrata i jedna stijena koja se može otvarati o potrebi. Low-e stakla i bijeli PVC profil. Za oba otvora zasebno bih trebala ponudu za PVC bijele grilje koje bi se također mogle zaključati. Unaprijed hvala!
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Rijeka
Rijeka
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Mala kutna kuhinjica u vikendici. Praktički potrebna je izrada donjeg kutnog elementa u koji bi ušao sudoper (1+1),gornjeg kutnog elem.+2 gornja elem.(jedan visine 90,drugi 72cm). Mjere prostorije:1.dužina zida = cm,2.dužina zida,visina cm. Hladnjak i štednjak su samostojeći. Prilažem Vam skicu kako biste dobili dojam onoga što bi mi trebalo izraditi.
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija - Split
Split
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 8
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, ljubazno molim vašu ponudu za dvoja balkonskih vrata dimenzije š80cm visina cm te dvokrilni prozor koji se naslanja na jedna balkonska vrata u dimenziji v cm i š cm te jedan jednokrilni prozor š 78 cm i v cm te jedan dvokrilni prozor u dimenziji š cm i v cm koji se naslanja na druga balkonska vrata š80cm v cm. Isto tako treba nam ponuda za prozore čija je ukupna dužina,zida cm a visina cm, koji se mogu podijeliti u dva dvokrilna. Na svaki prozor treba se zaračunatu visina kutije od roleta cc 25 cm. Zahvaljujem se na vašoj ponudi i srdačan pozdrav, iz Splita
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori
Lastovo
Sjenila: Grilje
Broj prozora: 3
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
2 prozora(Š)X(V), promjena starih aluminijskih prozora, termoizolacijska stakla, komarica, mogućnost kipanja s griljama, bijelo 1 balkonska vrata (Š)X(V) s griljom, komarica koja se može otvoriti kao vrata, termoizolacijska stakla, bijelo, s kvakom koja se i izvani može otvoriti Postoji li mogućnost plaćanja AMEXom beskamatno na rate? može kontakt nakon 17h-21h! mob.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Karlovac
Karlovac
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Zanimala bi me izrada kuhinje po mjeri. U privitku dostavljam nacrt stana s izmjerama i okvirnu sliku ideje za kuhinju. Kuhinja bi bila kao na slici, uz iznimku da bi na zidu gdje je sudoper stavili i ormariće do stropa. Radna ploha standardna – ne kamena kao na slici, dimenzija ploče neka bude neka standardna 90, jedino u dijelu gdje su barske stolice veće dimenzije. Vanjski materijali lijevog ormara i gornjih ormarića bi bio visoki sjaj, a donjih mat. Znam da cijena uvelike ovisi i o drvenim materijalima, vrstama ormarića, ladica, okovima, vodilicama i sl. zato bih trebao okvirno ili možda dvije varijante (jeftinija/skuplja). Srdačan pozdrav,
Stolarija - namještaj po mjeri, Ugradbeni ormari - Dubrovnik
Dubrovnik
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Ugradbeni ormar dimenzija x60 x (Š,D,V) podijeljen vertikalno u dva dijela, klizna vrata, pet horizontalnih polica.U jednom dijelu bi po visini trebalo ostaviti prostor za dasku za peglanje, a u drugom dijelu umjesto jednog dijela polica bi trebao biti prostor za jakne - kratke. vrata od iverala sa teksturom drva.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori
Pakoštane
Sjenila: Grilje
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 2
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
DVOKRILNA BALKONSKA VRATA xcm Izrada, dobava i montaža pvc dvokrilnih, okretno-nagibnih, balkonskih vrata. Otvor građevinskih dimenzija xcm Potrebno uključiti i izradu trokutstog segmenta iznad vrata. Dvije maske od pvc-a ispunjene termoizolirajućim materijalom. Ugradbena dubina:89mm, krilo 70 mm, okvir 70 mm Brtve i profili: 5-6 komora profili bijele boje s dvije brtve, siva boja, EPDM, uvlačive-izmjenjive Staklo: IZO staklo 24mm, sastava 4-16-4. punjeno argonom U ponudu je potrebno uključiti i izradu dvokrilnih vanjskih pvc grilja, dimenzije grilja kao i prozora xcm Grilje bijele boje, segmenti unutar grilja su fiksni ne pomični. DVOKRILNA BALKONSKA VRATA - xcm 2kom TROKUT MASKA x25cm 2kom DVOKRILNE GRILJE 2kom


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu