16 ocjena za tvrtku TLORIS d.o.o.

5.0 / 5
Željko B. - prije 9 mjeseci
Izabrali smo tvrtku Tloris iz Čakovca. Potpuno su opravdali naše povjerenje jer su se pridržavali našeg dogovora, a isto tako i mi smo zadovoljni kvalitetom usluge.
5.0 / 5
Slobodanka T. - prije 1 godinu
Izvođač nam je puno pomogao savjetima. Što se tiče cijene i ostaloga samo pohvale. Susretljiv, dogovorili smo sve od cijene, plaćanja, izvođenja posla i sve je ispoštovano. Moje preporuke.
4.7 / 5
Saša K. - prije 1 godinu
1. Komunikacija sa kupcem 2. prezentacija proizvoda 3. fleksibilnost kod placanja 4. rok isporuke
5.0 / 5
Marko H. - prije 2 godine
Brzina reagiranja na moj upit je za pohvalu, javili su se odmah nakon što sam zatražio ponudu, izašli na teren, napravili izmjeru i što je najbitnije pomogli su mi sa savjetom i na kraju je ispalo i bolje nego što sam zamislio. Brzina dostave i poštivanje rokova, monteri uredni i brzi. Za svaku pohvalu, cijena odgovara kvaliteti, nemam primjedbe na poboljšanje.
5.0 / 5
Dragica K. - prije 2 godine
Kao prvo poštivanje dogovora, ozbiljnost shvaćanja posla, pomoć kod odabira proizvoda (stručni savjeti, sugestije). Odgovoran pristup od izrade ponude , izlaska na teren i uzimanje mjera do montaže. Zadovoljna sam odrađenim poslom. Za izvođača pohvale i neka ostane takav.
4.7 / 5
Zlatan M. - prije 3 godine
Nema primjedbi: primljeni savjeti i informacije, poštivanje rokova, brza i kvalitetna izvedba radova, relativno prihvatljive cijene, izvrsna komunikacija.
5.0 / 5
Danijel S. - prije 3 godine
Brzo su se javili i dali ponudu. Sve je gotovo i montirano, zadovoljan sam odrađenim. Prošlo je bez poteškoća i prema dogovoru.
4.7 / 5
Dražen I. - prije 3 godine
Gospodin je zvao prvi dan odmah, sutradan sam već imao ponudu. Gospodin je vrlo ažuran, profesionalan i za svaku preporuku.
5.0 / 5
Dino L. - prije 1 godinu
Odlično.
5.0 / 5
Vlatko M. - prije 1 godinu
Odlično.

Primjeri upita

Površina objekta: 580
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Rijec je o zgradi na lokaciji: Stjepana Planica 17 Dugave, Novi Zagreb Katastarska opcina Jakusevac Čestica /5 po novoj izmjeri Zgrada posjeduje gradjevinsku dozvolu i prateci nacrt, no nije izgradjena po istoj pa treba legalizirati kompletno izvedeno stanje. Dodatno molimo za ponudu za 2 postupka ukoliko imate tu mogućnost i surađujete sa geodetima : 1. Izrade kompletne dokumentacije za zahtjev za zadržavanjem u prostoru manje stambene zgrade od cca četvornih metara. - geodetski elaborat - izjava staticara - arhitektonska snimka 2. kompletan postupak etažiranja s provedbom upisa vlasnistva - arhitektonski elaborat - potreban geodetski elaborat ostale radnje Oba postupka planiramo ugovoriti s jednim izvodjacem. Dodatne informacije su dostupne na upit. Srdacan pozdrav,
Legalizacija, Legalizacija
Površina objekta: 530
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trebao bih legalizaciju obiteljske kuće (jedan dio je dograđen 80ih). Radi se o prizemnici sa potkrovljem koje se koristi kao spremište (m2 + m2) + pomoćni objekt (garaža). Dvije su kat. čestice, ali se radi o tome da je jedna naslonjena na drugu. Informacije o zemljištu: Opcina Remetinec, Prsiri 2 Za više informacija me možete dobiti na telefon. Lijep pozdrav, hvala.
Legalizacija, Legalizacija
Površina objekta: 290
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani... Trebao bi legalizaciju za obiteljsku kuću. Kuća je 9 x 9 m, najdoljnje su 2 garaže + sobe, pa prvi i drugi kat te stan u potkrovlju. Pored kuće je poluukopan prostor 10 x 2,5 m. Trebam predati dokumentaciju u roku 40 dana. Neke dokumente od prije imam (što se tiče nacrta i građevinske dozvole) tako da ako vam to treba vam mogu poslati na mail. Slobodno me kontaktirajte za više informacija. Hvala lijepa, lijep pozdrav.
Površina objekta: 16
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, prijavila sam leglizaciju lođe bez priložene dokumentacije. Stan od 49m3 nalazi se u stambenom objektu u Zgbu, Trg senjskih uskoka 1. Lođa je zatvorene u prvom navratu sako sa roletama kao zaštita od sunca, naknadno je ustakljena, prozor je izveden u identičnom obliku kao i ostali vanjski prozori. Lođa je površine 4m2. Od dokumenata posjedujem građevinsku dozvolu, izvadak posjedovnog lista i izvadak katastarskog plana stambene zgrade. Molim Vašu ponudu za završetak postupka legalizacije. (Napomena: postoji mogućnost da se neću moći javiti na telefon zbog zdravstvenih problema tako da bi molila ponude na mail.) Hvala lijepa.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Drugi objekti
Površina objekta ili prostora (m2): 45
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani! Vikend kuća 45m2. Nalazi se u Donja Semnica . Postoje arh. nacrti ali nije uopće tako napravljeno. Pa mi je potreban arhitekta. U katastru se čestica vodi. Ne znam jedino da li mi treba i geodeta jer su službeno izašli za sve vikendice prije cca četiri godine pet. Hitno mi je. Pa Vas molim lijepo da me kontaktirate. Zemljišno knjižni uložak - Izvod iz katastarskog plana: Krapina Najljepša hvala.
Legalizacija, Legalizacija
Površina objekta: 200
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Lijep pozdrav, Kuća je upisana u gruntovnicu i katastar bez uporabe dozvole,kada sam zatražio uporabnu dozvolu ustanovljeno je da građevinska ne odgovara stvarnom stanju te da je potrebna legalizacija, Kuća dvodomka pa neznam dali je moguča legalizacija svake polovine zasebno. Hvala Lijep pozdrav,
Legalizacija, Legalizacija
Površina objekta: 350
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Lijep pozdrav. Posjedujem obiteljsku kuću koja se sastoji od prizemlja, kata i potrkrovalja okvirno m2. Ta kuća se nalazi u Gornjoj Dubravi. Dobio sam dopis za legalizaciju. Više bi mi odgovaralo da me se kontaktira telefonom jer sam manje vremena na internetu. Možete me kontaktirati za sve dodatne informacije. Hvala Vam na pomoći.
Legalizacija, Legalizacija
Površina objekta: 425
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Lijep pozdrav, Trebao bih legalizaciju kuće te mi je potreban arhitektonski snimak izvedbenog stanja i izjava ovlaštenog inžinjera. Posjedujem crtež kuće, dvorišne zgrade i garaže u AutoCADU, te geodetski snimak. Kuća je tlocrtno površine m2. Sastoji se od kata, prizemlja i podruma koji je ispod cijele kuće. Krov je na 4 vode, a u dvorištu se nalazi dvorišna zgrada od 43m2 i garaža od 25 m2 koje su bez dozvole. Kuća se nalazi u Sisku.
Legalizacija, Legalizacija
Površina objekta: 100
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trebao bih legalizaciju obiteljske kuće od oko kvadrata. Poslan je bio zahtjev za legalizaciju. Nakon spleta tužnih okolnosti otkrili smo da neki papiri za legalizaciju nisu bili izvađeni. Posjedujemo neke katastarske papire. Kuća je na Mirogoju, Bijenička cesta, blizu instituta Ruđera Boškovića, prema Jordanovcu. Zahvaljujem se na Vašoj pomoći.
Legalizacija, Legalizacija kuće
Površina objekta: 18
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Posjedujem kuću od nekih 56 m2. Od tih 56 m2 38 m2 je legalizirano zapisano u katastar i gruntovnicu. Međutim prije nekih 12 godina bilo je nadograđeno dodatnih 18m2 na kuću. Od grada sam dobio da moram nadopuniti zahtjev za legalizaciju u roku 30 dana. Tako da bih molio za ponudu. Lijep pozdrav, trebam legalizirat cca 28m2 (ukupna pov je 56m2) u zagrebu,dubrava