Usluge

Primjeri upita

Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam kuhinu L oblika. Elementi idu u nišu, 85cm dužina i gornji elementi visine 1 m. Dolje ide sudoper. Od niše na dalje bi napravila radni stol, 45cm širok tu bi bio isto ormarić., te na dio od 45 cm ide ploča za kuhanje, do toga ide frižider koji imam. Molim ponudu, Hvala.
Nadstrešnice, Nadstrešnice za balkone
Velika Mlaka
Površina nadstrešnice (u m2): 10
Materijal: Metalna nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Zamolio bih Vas ponudu za natkrivanje terase na vrhu stambene zgrade (2. kat, nema lifta). Dimenzije terase su cca 4,7m x 2,6m. Molim Vas ako mi možete sastaviti okvirnu ponudu za sustav sa pomičnim aluminijskim panelima. Molim Vas ako u ponudu možete uključiti sve troškove (prijevoz, montažu,izmjere, potreban dodatni materijal, ukrcaj, iskrcaj...). Mjesto montaže bi bio u mjestu Velika Mlaka (granica između Velike Gorice i Zagreba). Napomenuo bi da je ispod terase prostor za stanovanje (potrebna lakša konstrukcija) te da terasa ima djelom betonsku ogradu i na gornjem djeliu ogradu od inoxa Hvala S poštovanjem
Stolarija - namještaj po mjeri, Stolari - Zagreb
Zagreb
Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebao bi mi jedan ormar za kuhinju određenih dimenzija 60cm širok,80cm dubok i -cm visok sa policama koje bi stavila prizvoljno, moraju biti fiksne neka budu,trebao bi biti u funkciji neke š bih htjela da budu duboke 75cm jer bi na vrata htjela staviti vješalice na koje bi objesila neke lakše stvari tako da se vrata mogu zatvoriti. S obzirom da je ormar dosta visok zanimala bi me ponuda sa jednim vratima i sa dva vrata i ponuda da donji dio ima vrata,a gornji ne. Boja bi bila neka smećkasta,svjetlo smeđa. Hvala
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Donji Miholjac
Donji Miholjac
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, duljina kuhinje bi bila 4m, ima prozor koji je š1.40m i sa svake strane bi išli gornji elementi. Išao bi sudoper i perilica posuđa, još nije određeno gdje bi išle instalacije, prvo bi napravili paln kuhinje pa po njoj instalacije. Kuhinja mora biti gotova najkasnije do 6.mjeseca. Lijep pozdrav
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za kuhinju slijedećih karakteristika: L oblika, prvi dio od cm dužine da budu sudoper i štednjak a drugi dio cm da budu police i ormarići te do toga ide hladnjak i poviše njega police. Perilica i štednjak da budu ugradbeni, dimenzija 45cm i htjela bih šipku za kuhinjska pomagala. Hvala.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Našice
Našice
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam kuhinju po mjeri slijedećih dimenzija: kompletna dužina cm, gornji dijelovi (prvi element 60cm širine, visina 45cm jer tu dolazi napa, pa tri dijela da budu zajedno cm (mogu biti i dva od 50cm). Donji dio počinje s pločom za kuhanje pa sudoper u desnu stranu, i dio s ladicama od 40cm i 60cm dva dijela po 30cm, da bude niži za 40cm od prethodnog, visina strandardna 60cm. Trebam samo dostavu, ugradnja neće biti potrebna. Molim ponudu. Hvala.
Stolarija - namještaj po mjeri, Ugradbeni ormari - Varaždin
Varaždin
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Trebam 2 manja i 2 velika, komplicirana ormara po mjeri. U attachmentu su nacrti za 2 manja ormara. Materijal iznutra je standardni bijeli iveral a fronte su iveral 12 ili 18mm (koji već imate) kompletno bijeli ali sa teksturom drva. Na nacrtu za dječju sobu ovo lijevo i desno bez kvaka i mehanizama su otvorene police, bez lijeve ili desne okomice (desna strana ormara nema na kraju vertikalu nego su police naprijed i desno otvorene a lijevo i prema zidu je iveral). Niti ormari ni ladice nemaju kvake. Osim ta dva mala trebam i cca 4.5 metara dugi ormar u ovom stilu: https://.be/maatwerk/gijzegem-1-2-2-1-1 (srednja slika) i kompleks ormara i krevet za spavaću sobu (ormari bi bili 2 metra + 4.5 metara, dio visok cm, dio cm a dio kao most iznad kreveta. I noćni ormarići) ali to još nisam stigla napraviti točan nacrt pa Vas molim da mi pošaljete okvirnu ponudu za nacrte iz attachmenta da se bar to počne raditi dok ja projektiram ostatak. Unaprijed hvala!
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Jedan zid je u pitanju. Kuhinja na jednom zidu. Gornji ormari do plafona, od zida do zida. I donji ormari tako da mi stane štednjak i sudoper. Dužina je cm a visina od poda do plafona ja cm. Trebalo bi doći, pogledati, izmjeriti i dati ponudu. Zagreb, Remete. Molim ponudu, Hvala.
Stolarija - namještaj po mjeri, Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...) - Zagreb
Zagreb
Opseg stolarskih radova: Izrada namještaja za cijeli prostor
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, izradu namjestaja po Zagreb. Kuhinja po mjeri, u L, dužine cca 2,20* 1,80, perilica ugradbena i plinska ploča te pećnica, frižider samostalno. U rupu u hodniku bi trebalo napraviti ormar. Trebam i ormar u spavaćoj sobi, iznad televizije elementi za slaganje, a ispod komoda. Ormar u maloj sobi sa dijelom za vešanje i 3 ladice. Trebam i police za knjige. Molim ponudu, HVala.
Stolarija - namještaj po mjeri, Stolarija - namještaj po mjeri
Zagreb-Susedgrad
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Kupaonski namještaj: -ormarić na kojem stoji umivaonik te iznad njega ormarić i s ogledalom -veliki ormar s maskama koji skriva fasadni bojler i spremnik za vodu -dodatni jednokrilni ormar Točne dimenzije ormara i željeni izgled detaljno su opisani i prikazani u PDF datoteci u privitku. Molim ponudu, Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu