Ocjene

5.0 / 5
Petar S. - 21.08.2017
Izvođač je ispoštovao sve dogovorene rokove, iako sam ja, u međuvremenu, tražio proširenje narudžbe. Cijene su bile korektne i fiksne. Nenamjerni previdi, koji se događaju u svakom poslu, otklanjani su u najkraćem roku. Što se trajnosti proizvoda tiče, to ovisi o kvaliteti PVC profila i okova. Pretpostavljam da su profili i okovi različitih proizvođača u toj kategoriji vrlo slični, pa će trajnost biti sukladna tome. Izrada prozora i montaža okova, po mom mišljenju, više utječu na trajnost, ali ja nemam iskustva u uporabi PVC prozora, pa o tome ne mogu suditi. Izgledom i funkcionalnošću prozora sam vrlo zadovoljan.
5.0 / 5
Romeo B. - 20.04.2017
Od prvog kontakta, ponude pa do izvršenja radova sve je bilo vrlo korektno. Završna cijena nije odstupala od vrlo prihvatljive ponude, a dogovoreni rokovi su u potpunosti ispoštovani (manje od dva tjedna). Preporučujem izvođača.
3.7 / 5
Ivana Š. - 17.07.2017
Vrlo brzo smo dobili ponudu koju smo trebali sa prihvatljivom cijenom. U početku su se držali i dogovOrenih rokova, ali na završnim radnjama još uvijek mogu malo poraditi.
Nekoliko puta smo ih morali zvati da zbrinu stare prozore iako je i to bilo unaprijed plaćeno kao i novi prozori i morali smo čak biti i malo neugodni da naprave završno montiranje komarica. Račun za izvršenu i unaprijed plaćenu uslugu još uvijek nismo dobili.
5.0 / 5
Božana P. - 17.01.2020
Dobra kvalitata izrade. Sve je bilo u redu.
5.0 / 5
IVKA J. - 22.10.2019
Zadovoljan.
2.7 / 5
Tomislav M. - 30.07.2017
3.7 / 5
Nedjeljko Z. - 26.09.2016
Sama izrada prozora je bila OK. Što se tiče cijene, radili smo neke preinake.
Poštovani, zahvaljujem na ocjeni koju ste nam udjelili. Moram samo naglasiti da je bila preinaka cijene jer je bila i preinaka izvedbe. U prvom upitu ste tražili 1-krilne prozore, a na kraju ste naručili 2-krilne prozore.Isto tako niste naručili ukrasni panel koji je bio u ponuđenoj cijeni već ste odabrali skuplji. Želim još samo naglasiti da smo Vam u roku 12 dana napravili i ugradili kompletnu narudžbu. Lijep pozdrav!

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu