Usluge

Primjeri upita

Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebna promjena stare klasične razvodne (drvene) kutije s osiguračima s novom, podžbuknom ili nadžbuknom - ovisno što se može napraviti. Brojilo je na samoj kutiji. Također, moguće je da će se neke utičnice u stanu morati promijeniti/produžiti pa bi bilo dobro u ponudi navesti koja je cijena zamjene utičnice po komadu, odnosno produženja postojeće instalacije.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Dubrovnik
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Promjena kompletne elekroinstalacije u 4-sobnom stanu. Ca 80m2. Stan se nalazi u visekatnici. Imam vlasitit Materijal. Konkretna ponuda kod uvidaja. Zelim dogovorit termin, da se na licu mjesta bolje vidi sto i kako. K tome bi i prilozio tlocrt. Molim ponudu izvodaca za dogovor za termin. Unaprijed velika hvala.
Elektroinstalacije, Elektroinstalater
Lekenik
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trebam električara koji bi mi, promijenio utičnicu, i pregledao zašto nemam struju u jednom šalteru, te dijagnosticirao sto trebam učiniti s ostalom instalacijom za koju točno ne znam čemu služi, montirao ugradbenu peć s pločom u kuhinji. Radove bi trebalo izvršiti u toku ovog tjedna na području Donjeg Vukojevca, Molim ponudu, Hvala.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Sesvete
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, renovira se stara kuća od 90m2, pošto je dosta stara instalacija mislim da ju je najbolje ostaviti tamo gdje i je, duboko u zidu, postavljat će se knauf tako da bi nove instalacije išle nadžbukno, u svakom slučaju, brojilo je u kući, ima 6 prostorija i nije problematično za rad, pravilne linije, minimalno bušenja pri prijelazu iz prostorija, potrebno je napraviti novu instalaciju do brojila u dužini 6-7 metara, ugradnja fidovke sa 10-15 osigurača, 3 rasvjetna tijela van kuće na zidu, 11 unutar kuće na stropu, 1 u kupaonici na zidu, 16 utičnica i 12 prekidača za rasvjetna tijela (dva sa tri prekidača za vanjska svjetla, jedan sa dva prekidača i ostali jednostruki), okolica Sesveta, gotovina. Može ponuda sa vašim materijalom i ako je dobra može se kroz tjedan dana početi sa radom. Unaprijed hvala
Elektroinstalacije, Električar - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebna mi je adaptacija starih elektroinstalacija u kupaonici koja se renovira. Radi se o 4 do 5 m2 prostora u stambenoj zgradi (beton, cigla). Potrebno je spustiti jedan prekidač za oko 50 cm, napraviti priključak za električni bojler (dosadašnji bojler je bio plinski); od ostalih trošila u kupaonici se nalaze još ventilator, svjetlo iznad ogledala i perilica rublja. Hvala. LP.
Elektroinstalacije, Elektroinstalater - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, nalazimo se u centru na Avenija Dubrovnik 16,dućan sa problem je taj i učestali nam se izbacuje smo servis iz centra,ali oni nisu u tom doticaju. Moramo baš sami pronaći vas i eto da nam dođete i pomognete u takvom slučaju naša firma će vam platiti.I da napomena ako ćete doći mora se doći ranije ili bolje nakon radnog vremena,a to je iza 22h jer sami centar radi od 9-22h. Eto,lijepi pozdrav i ugodan vikend želim pa ako nas zamijetite,našu poruku bili bi vam zahvalni. Unaprijed,
Zadar
Veličina objekta (površina u m2): 200
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, kroz 2-3 tjedna će ići postavljanje temelja, a tad nam već netko treba za gromobransko uzemljenje, naravno s njim bi onda sklopili i dogovor za ostatak posla-kompletni elektroinstalacijski radovi. Neto površina cca m2. Prizemlje, kat, visoko potkrovlje. Tri neovisne jedinice (zasebna brojila). Hvala.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Maruševec
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se adaptacija kuće od 30m2. Sve se oblaže knaufom i odmah će biti postavljeni bužiri, Potrebno je provući kablove i spojiti Nova instalacija: 10 utičnica kutija,osigurači,fidovka sigurnosna sklopka kupaona prekidač 3 za kupaonu 6 rasvjetnih mjesta + prekidači Mjesto rada Vinica Breg
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Adaptacija stana, molim ponudu za demontažu postojećih i instalacija, montažu novih. Potrebne su 3 utičnice u boravku, 7 u kuhinji, 3 u spavaćoj sobi, rasvjeta, ogledalo, ventilator i vešmašina u kupaonici. 1 utičnica u hodniku. Izvodi za antenu i portafon. Promjena ploče s osiguračima i spajanje s brojilom. Molim ponudu, Hvala
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam zamjenu starih osigurača sa novim automatskim. Radovi su u kući. U prizemlju je kutija sa osiguračima na kojoj je i elektrino brojilo (slika 1), a na katu je kutija sa osiguračima odvojena od brojila koje je samo kontrolno (slika 2). Unaprijed zahvaljujem na Vašim ponudama.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu