Usluge

Primjeri upita

Zagreb
Veličina objekta (površina u m2): 250
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Samostojeća obiteljska kuća sa dva odvojena okvirnu ponudu za elektroinstalacije jake i slabe struje bez uticnica,prekidača i rasvjetnih tijela,kao i montaže je građen od opeke/cigle a unutarnje oblaganje zidova je suha gradnja/knauf kao i pregradni nacrta od ormara nisu priložena jer je maximalan broj prilozenih datoteka 8.
Elektroinstalacije, Elektroinstalater - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam provjeru svih električnih instalacija u stanu u obiteljskoj kući staroj 45 godina. U jednom dijelu kuhinje, blizu sudopera, ne rade mi utičnice, zapravo kod pokušaja uključivanja u struju nastane kuršlus, odnosno aktivira se sklopka i isključi struju u cijelom stanu. Isto tako treba zamijeniti sve prekidače i utičnice.
Šibenik
Veličina objekta (površina u m2): 90
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Potrebna mi je kompletna izrada elektroinstalacije unutar stana, te mi potrebna ponuda(troškovnik) te bi trebao biti naveden kompletno utrošen materijal pri instalaciji. Ako je potrebno imam jednopolnu shemu instalacije koja mi je izrađena od strane inženjera elektrotehnike zbog izrade projekta građevine dozvole. Unaprijed hvala! Lp,
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije - Zagreb
Zagreb
Veličina objekta (površina u m2): 8
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Drvena kućica 3 x 2,5 m sa sjenicom 3,5x3 m sve pod istim krovom na dvije vode. Dovod samonosivog kabela od kuće koja je udaljena cca 10m. do razvodne kutije sa dva osiguraća na zidu kućice. Zid kućice je od poluoblica sa kamenom vunom između. Potrebno je izbušiti jedan otvor u zidu kućice za ulaz kabela. Otvor za ulaz samonosivog kabela od kuće je napravljen(vidljivo na priloženoj slici ispod sljemena). Razvod struje nadžbukno do: -dvije utičnice u kućici od kojih je jedna dupla i jedno rasvjetno tijelo(plafonjera) koje ja kupujem -jedna dupla utičnica u sjenici i jedno rasvjetno tijelo (luster sa ventilatorom koji ja kupujem) Žice provesti kroz bužir i u kanalici. Ponuda treba sadržavati samonosivi kabel, utičnice, razvodnu kutiju sa osiguračima i sav ostali potrebni materijal, izradu i montažu, uključivo i montažu rasvjetnih tijela koja ja nabavljam. Lokacija objekta je u starom Trnju u Zagrebu.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Tražimo postavljanje novih električnih instalacija prilikom adaptacije 2,5 sobnog stana od 58 kvadrata u Zagrebu (Ravnice). Radi se o uobičajenim potrebama za tročlanu obitelj. Stan je star cca 35 godina. Opis posla: - zamjena stare razvodne kutije - Hodnik: pomicanje postojećeg rasvjetnog mjesta, 2 nove utičnice - Kupaonica: jedno stropno rasvjetno mjesto, svjetlo iznad ormarića s ogledalo, plinski bojler, perilica, senzor za CO, ventilator, dvije utičnice kod ormarića s ogledalom - Kuhinja: jedno stropno rasvjetno mjesto, led traka/cijevi ispod elemenata cca. 3 m), električni bojler 10 l, perilica posuđa, kombinirana ploča za kuhanje (plin-indukcija), napa, ugradbena pećnica, mikrovalna pećnica, hladnjak, 8 utičnica na dva mjesta u novom knauf zidu - Dnevni boravak: 3 stropna rasvjetna mjesta, klima uređaj, razvod antene, telefonskog i mrežnog kabla, 12 novih utičnica na 4 mjesta - Spavaća soba: jedno stropno rasvjetno tijelo, 8 novih utičnica na 4 mjesta, klima uređaj - Dječja soba: jedno stropno rasvjetno tijelo, 8 novih utičnica na 4 mjesta
Elektroinstalacije, Električar - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Jednosobni stan, zidovi beton. Zamjena ploče sa običnim osiguračima automatskim (8 osigurača i ugradnja fidovke). Kupaona:spustiti postojeće 2 utičnice. Soba:spustiti 2 utičnice cca 50 cm, 1 utičnicu spustiti i probušiti zid za novi vod u drugoj sobi. Boravak:izrada 2 nova voda od brojila do potrošača, razvesti 3 voda iz postojećih kutija (svaki vod cca 1.5-2 metra štemati), 1 rasvjetno mjesto na stropu razvesti na 2 rasvjetna mjesta (štemati svaki vod cca 1.5 metara). Hodnik:izrada 1 novog voda od osigurača do utičnice (može se uzeti iz razvodne kutije), spustiti portafon za cca 30 cm. Postojeće žice izgledaju dobro, mislim da ih ne treba mjenjati.
Elektroinstalacije, Elektroinstalater
Omišalj
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
- Postojecu stropnu ugradbenu rasvjetu zamjenit svjetla s novim 7kom dnevni - 2 rasvjetne ugradbene lampe zamhenit s novim+ prebacit na novu lokaciju par cm dalje od sadasnje -postojece 2 uticnice premjestit par cm u kupaonici -spavace sobe: dovod zice na stropu od za montazu stropnih ventilatora - Postojece 1 svjetlo u kupaonici na zidu pomaknut-centar i montaza nove rasvjete - Za provuc par cm za montazu nove vece -Kuhinja:Sklopke od postojece rasvjete na ulazu 4 na novi knauf zid 5cm dalje -Dnevni: postojece uticnice u zidu 3x uz pomaknut na zid gdje ce bit tv-1m lijevo - Ulaz: postojecu kutiju od zvona pomaknut u desno gore ili lijevo cca.5cm - Vanjsko ulazno zvono-sklopku1 kom vani pomaknut 2cm -Terasa: montirat nova rasvjetna tijela na postojeca mjesta 7kom
Zagreb
Veličina objekta (površina u m2): 130
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Radi se o prizemnoj kući od m2 za koju bi trebali izradu izvoda jake struje, izvoda slabe struje za antene 3x, ugradnju podžbuknog oramara sa sklopkom i osiguračima, izradu glavnog voda za napajanje strujnog ormara s vodičem te postavljanje 26 prekidača, 30 utičnica, rasvjetna tijela u prostorijama ( 4 sobe, dnevni boravak s blagavaonom , 1 kupanona, 1 wc, kuhinja i špajza).
Elektroinstalacije, Električar - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Predmet preuređenja jesu kuhinja i mala soba pokraj kuhinje. Između sobe i kuhinje je pregradni zid koji je potrebno strušitii (zid je od opeke). Elektroinstalacije i vodovodne instalacije potrebno je prilagoditi novoj kuhinji. Poželjno je poslove pokrenuti u kraćem vremenskom periodu (do 15 dana).
Elektroinstalacije, Elektroinstalater - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
U pitanju je stariji objekat, sa šest manjih stanova, kvart Martinovka. Kod susjeda nema problema, a kod mene kada se ukljuci elektricni šporet, bojler, grijalica, osjeti se elektricitet u vodi nad sudoperom i u kupatilu. Uzemljenje je skoro postavljeno i spojeno sa satom, ali problem je i dalje ostao. Zanima me mogucnost otkrivanja ovog kvara, otklanjanja istog, te evetualno cijena potpuno novih elektro instalacija za taj stan. U slučaju dodatnih pitanja, moguce putem maila. S poštovanjem,


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu