Usluge

Primjeri upita

Rijeka
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, U rujnu bi u svome stanu u Zagrebačkoj 9 instalirali centralno plinsko etažno grijanje. U prilogu šaljemo plan stana s ucrtanim razvodom plinske instalacije te elaborat (projekt) nadležnog projektanta i molimo troškovnik. Za sve informacije molimo obratiti se na navedeni broj telefona. Zahvaljujem,
Montaža centralnog grijanja, Peći za grijanje - Zagreb
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 70
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim ponude za montažu centralnog grijanja na drva. Radi se o kući veličine oko 70 m2. U kući dosada nije bilo provedeno centralno grijanje pa bi trebala i preporuku gdje smjestiti radijatore i peć, kao i koju vrstu peći nabolje uzeti. Okvirni rok početka montaže je početkom rujna. Molim ponudu, Hvala.
Plinske instalacije, Plinske instalacije - Varaždin
Varaždin
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Gradski plin je u stanu spojen na plinsku peč, potrebno je staviti bojler i radijatore te spojiti toplu vodu. Stan je 50m2 i ima dvije sobe kuhinju i kupaonu. Po potrebi šaljem slike. Trebam ponudu za izvođenje radova sa cijevima i materijalom, cijenu radijatora i plinskog bojlera dovoljne jačine za stan. Pozdrav
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Centralno grijanje se napaja iz HEP Toplinarstva s tim da cijeli objekat ima više dolaznih cijevi za dovod energije. U mojim prostorima od cca. 80 m" u zimi griju radijatori samo s jednog priliva toplotne energije. Drugi dio radijatora spojen je na drugi priliv toplotne enegije ostaju hladni. iz tog razloga treba prespojit sve radijatore na priliv koji ima dovoljno energije. Radijatori s razdjelnicima su radi renoviranja skinuti pa ih se treba nanovo na njihova mjesta priključiti. Molim ponudu, Hvala.
Klima uređaji, Ugradnja klime
Matulji
Poštovani, Trebam montažu klima uređaja BEZ vanjske jedinice na 4. katu (potkrovlje) bez lifta. Klima uređaj je marke Unico Twin (podna + zidna jedinica). Debljina zida za bušenje je oko 30cm i potrebne su dvije rupe fi za glavnu jedinicu. Nije moguć pristup s vanjske strane. Udaljenost između podne i zidne jedinice je do 4 metra. Montaža je na području Matulja. Molim ponudu, Hvala.
Montaža centralnog grijanja, Montaža radijatora - Zagreb
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 180
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Kuća je trenutno u roh-bau jer smo radili kompletnu adaptaciju. Imamo stare radijatore koje bismo iskoristili koji su bili + dva nova koja bismo ugradili u dnevni boravak. Radijatore bismo cijevima spojili kroz pod pa da to bude na područjima kojima se hoda, kao nekakva imitacija podnog grijanja.
Klima uređaji, Multi split klima
Pag
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 27
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2
Broj unutrašnjih jedinica: 2
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Htio bi jednu vanjsku jedinicu na koju bi bile spojene 2 unutrašnje jer se radi o dvije osvojene prostorije. Prvenstveno je namijenjeno za grijanje ali naravno da će se u ljetnim mjesecma koristiti i za hlađenje. Imam pozitivna iskustva sa klimom marke "Toshiba" pa bi htio da bude ta marka ali nije uvjet s tim da bi bilo poželjno da je energetska klasa A+ ili više. Molim ponudu, Hvala.
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 50
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Mi već imamo instalirano podno grijanje, ali tražimo nekoga tko bi ga mogao testirati, budući da majstor koji je radio instalacije, ne stigne odnosno ne javlja se. Trebalo bi ga tlačno ispitati jer sam radio knauf pa provjera da nisam možda probušio cijevi. Također bismo trebali instalaciju dimnjaka za bojler u kupaoni. Molim ponudu čim prije, Hvala.
Montaža centralnog grijanja, Peći za grijanje
Viškovo
Površina grijanog prostora (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Prizemlje obiteljske kuće koje se sastoji od hodnika, spavaće sobe, kupaone, dnevne sobe s blagovaonicom i kuhinjom, te kotlovnica. Provučene cijevi za centralno grijanje od kotlovnice do predviđenih mjesta za radijatore. Predviđen je u spavaćoj sobi 1 radijator, u hodniku 1 radijator, u kupaoni 1 kupaonski radijator, u dnevnoj sobi 2 radijatora, u blagovaonici 1 radijator. Planiramo peć za centralno na pelete, koju ćemo nabaviti, kao i radijatore, po dogovoru sa izvođačem. Molim ponudu, Hvala.
Solarno grijanje, Solarne elektrane
Slavonski Brod
Instalacija solarne elektrane: Samostojeća solarna elektrana
Površina, predviđena za instalaciju elektrane (u m2): 150
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Trebam otočnu solarnu elektranu snage 10 kW. Bez priključka na mrežu. Dio bi vraćao brojilo unatrag a dio bi služio za napajanje Rigova za rudarenje kriptovaluta, (cca 18 grafičkih kartica × Wata (oko 6 kW ) Višak struje proizvedene preko dana pohranjivao bih u baterijama da sve može raditi i dio noći. Zanima me ponuda za sistem snage 10 kW, broj panela, broj baterija, kablovi,pretvarači, nosači za panele, cca ukupna cijena sa montažom i bez.? Molim ponudu, Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu