Usluge

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 65
Stan je renoviran prije 5 god, ima novu kupaonicu, kuhinju , kombinaciju starog i novog namještaja, ali je zapušten. Posebno je zapuštena kupaonica, pećnica , hladnjak i prozori! Treba očistiti odvod (sifon na dnu kupaonice) ! Kuhinju očistiti temeljito , a ormare i namještaj samo izvana! Stan je u centru Zagreba. Molim napišite da li treba osigurati sredstva za čišćenje i sl.?
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Tip poslovnog prostora: Objekt za uslužnu djelatnost
Površina prostora (u m2): 175
Poštovani,zanima nas cijena vaše usluge jednokratnog čišćenja poda i radi se o novom prostoru od m3 koji nije bio u se nalazi na Borovju,ulica Dane Duića 3,5 i da bi ga stavili u funkciju potrebno je ošistiti pod i prozore. Stoga Vas molimo da nam pošaljete ponudu na mail @.Lijepi pozdrav.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 60
Potrebno ciscenje stana od 60m2. Ocekuje se detaljno usisavanje i pranje podova u cijelom stanu, brisanje prasine i vanjskih obloga u cijelom stanu te ciscenje sanitarnih uredjaja u kupaonici. Kako imamo malu bebu zbog njenog ritma dnevnih aktivnosti mozemo osigurati max 2h ciscenja po dolasku. Iz tog razloga pri svakom dolasku čistača dogovorili bi se unaprijed ukoliko je potrebno neke dijelove stana detaljnije proci a neke izostaviti kako bi čišćenje bilo završeno u roku od 2h.
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Čakovec
Čakovec
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 38
Poštovani, potrebno nam je tjedno održavanje uredskog i malog manufaturnog prostora gdje se proizvodi kozmetika te pripadajućeg wc-a, 4 puta u mjesecu: 3 puta po 1-1,5 sat čišćenje podova, brisanje zidnih pločica, prašine i dezinfekcije radnih površina; a jedan put mjesečno detljanije po 2-3 sata, kada bi se uključilo i pranje prozora. Prostor je do sada redovno održavan. čist i nije prezahtjevan, nalazi se u prizemlju stambene zgrade.
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 60
Radi se o javnobiljeznickom uredu povrsine 80m2, ali cca 20m2 odlazi na arhivu, koju se ne mora cistiti, eventualno pod oprati. Kuhinje nema sto znatno olaksava ciscenje. Uz to, bilo bi potrebno oprati stubiste-par stepenica od ulaza zgrade do vrata ureda (nalazi se u prizemlju). Vazna mi je brzina obzirom bi ciscenje bila u vrijeme radnog vremena kad su u uredu prisutne i stranke.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Pula
Pula
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 130
Stan na dvije etaže u obiteljskoj kući, s ulazom u prizemlju (ima dosta stepenica). Potrebno detaljno čišćenje nakon sanacije i ličenja zidova. Čišćenje i preslagivanje namještaja - dvije male i jedna velika spavaća soba, kupaona, malo spremište u potkrovlju, stepenište (drvo), kuhinja, blagovaona, dnevni boravak i mala kupaona na prvom katu, stubište do ulaza u prizemlju. Prozori, vrata, terasa, balkon. Molim ponudu sa okvirnom cijenom.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 56
Upit je za generalno čišćenje opremljenog i useljenog stana: - pranje kuhinjskih elemenata izvana, gornji i donji elementi, čišćenje usisne nape - pranje sudopera - čišćenje i pranje pećnice - pranje pločica podnih i zidnih u kuhinji - pranje prozora i stakla na balkonskim vratima (staklene površine sa doprozornicima) iznutra i izvana u cijelom stanu - čišćenje vanjskih simsova na prozorima - pranje roleta iznutra - čišćenje radijatora u cijelom stanu (4 radijatora) - brisanje prašine s površina u cijelom stanu - čišćenje i pranje podova u cijelom stanu (parket i keramičke pločice) - čišćenje i pranje sobnih vrata sa dovratnicima - čišćenje sjenila na stropnim rasvjetnim tijelima - usisavanje tepiha - čišćenje i pranje balkona - čišćenje i pranje kupaonskih keramičkih pločica zidnih i podnih, kompletno sa čišćenjem i pranjem tuš kade, WC školjke, umivaonika i pipa U cijenu molim uključiti rad i sredstva te opremu za čišćenje.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Dvaput mjesečno
Površina prostora (u m2): 85
Stan blizu Kvattića, cca 10g stara zgrada, 5. Kat, lift. Dvije spavaće, jedna kupaonica, dodatni WC, mala soba -garderoba, špajza, dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom, balkon. Tražim redovno čišćenje kompletnog stana, dinamika i detaljni obuhvat čišćenja po dogovoru, minimalno dva puta mjesečno.
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 450
Radi se o uredskim prostorima naše tvrtke, kvadrature m2 koji se sastoji od: o 10 ureda u kojima sjede djelatnici o Soba za sastanke o Soba za blagovanje i odmor te čajna kuhinja o 4 sanitarna prostora U nastavku ću raspisati opis usluga koje očekujemo, konkretno preslikala sam ih iz ponude trenutnog servisa za čišćenje: Uredski prostori - Usisati, po potrebi pomesti i vlažno obrisati tvrde podne površine - Vlažno obrisati unutarnje prozorske daske - Obrisati i dezinficirati namještaj, vrata, slike, telephone, računala i drugu elektroničku opremu - S vodoravnih i okomitih površina odstraniti tragove prašine - Odstraniti tragove prstiju sa staklenih površina - Isprazmiti koševe za smeće Sanitarni prostori - Postaviti toaletni papir, tekući sapun, papir za brisanje ruku, mirisna sredstva - Isprazmiti koševe za smeće - Oprati popločene zidne i podne površine - Oprati wc školjku izvana, iznutra očistiti četkom, isprati i dezinficirati - Dasku i poklopac wc-a vlažno obrisati i dezinficirati - Očistiti umivaonik izvana i iznutra - Očistiit konzole,armature I ogledala do sjaja Čajna kuhinja - Oprati suđe, odnosno staviti u perilicu - Oprati I ispolirati sudoper, oprati ostale aparate izvana - Obrisati stol i radnu površinu - Isprazniti koš za smeće - Pomesti i oprati podne površine
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 50
Radi se i čišćenju poslovnog prostora gdje nam je najbitnije dobro očistiti sanitarni čvor (2 prostorije), pranje i spremanje suđa, usisvanje i pranje podova te brisanje stolova (6 komada) i prašine sa dostupnih površina te jednom mjesečno oprati prozore (4 komada prozora) te brisanej prašine sa stalaža sa vinima i sa vina . Tražimo osobe od povjerenja s obzirom na vrijednosti u prostoru.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu