Usluge

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Dvaput mjesečno
Površina prostora (u m2): 45
Radi se o stanu na Kvatriću, površine 45 m2 u koji ulaze 2 manje kupaone, kuhinja i dnevni boravak. Učestalost bi bila svaka dva tjedna i radi se o redovnom čišćenju, ne generalnom, ono što se od prilike očeku je u svim prostorijama obrisati prašinu s vidljivih površina, očistiti vanjske površine ormara i komoda, usisati, oprati podove i isprazniti otpad.
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 300
Prostor je uredski , imamo dva wc (muški i ženski), malu kuhinju. Imamo i balkonski prostor koji treba počistiti i po potrebi oprati. Treba nam čišćenje jednom tjedno , cca 4 h. Opremu za čišćenje i potrošni materijal mi imamo svoje. Napomena: molim da nam ponude pošaljete putem maila. Unaprijed hvala, lijep pozdrav
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Dvaput mjesečno
Površina prostora (u m2): 69
Stan na 3 katu stambene zgrade sa 4 člana obitelji (2 maloljetne djece) + kućna mačka. Trebamo usluge redovitog čišćenja stana: usisavanje, brisanje podova, čišćenje sanitarija, frižidera i prozora, povremeno peglanje. Dio staklenih površina (prozora) nedostupan je iznutra jer se prozori ne otvaraju.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 56
Poštovani, tražim servis koji bi napravio generalku u starijem stanu od 56 kvadrata što prije. Naime, izašli su nam podstanari i ostavili velik nered, imali su puno životinja i nisu redovito čistili, tako da ima i buha od životinja i dlaka, te stan zaudara. S obzirom na buhe, znam da je potrebna i dezinsekcija, ali ne znam da li to ide prije ili poslije generalke. Ako postoji servis koji nudi sve navedeno, bilo bi odlično. Klaićeva ulica. Lijep pozdrav
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Objekt za uslužnu djelatnost
Površina prostora (u m2): 100
poštovani imamo potrebu za čišćenje kozmetičkog a sati od6.30-8.00 večernji sati od 20:00-21:00 poslovi koji se trebaju odraditi su:usisavanje slona ,pranje poda,pokupiti smeće iz prostorija i 2x tjedno oprati izlog staklo i pokupti paučinu i prašinu preprisati ako imate pitanja molim vas da nas kontaktirate na mob. Hvala lp.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 60
Htjeli bi naručiti generalno čišćenje stana prijatelju u godinama koji nije održavao stan u najboljem redu. Stan je dvoiposobni u Zagrebu, u visokom prizemlju. Do 60m2. Potrebno je odraditi generalku koja uključuje temeljito čišćenje stolova i polica i podova. Vlasnik stana je pušač. Pospremiti robu eventulano. Kuhinja nije pretjerano korištena tako da je to manji problem. Treba istu očistiti ali nema nekih tragova pečenja. Najveći problem je kupaona koja u proteklih godinu dana zapuštena i nije čišćena.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Samobor
Samobor
Učestalost: Dvaput mjesečno
Površina prostora (u m2): 100
Obiteljska kuća u kojoj žive dvije starije osobe, dvokatnica, stambeni prostor cca m2 (plus ured 30 m2 s wc-om), tri spavaće sobe, kupaonica, 2 wc-a, dnevna soba, blagovaonica i kuhinja. Trebalo bi dva puta mjesečno usisati cijeli prostor, oprati kupaonicu i wc-e, pomesti vanjske terase i spremište. - 1x mjesečno oprati prozore, kuhinju i frižider iznutra. - ostalo (glačanje?) eventualno po dogovoru
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Rijeka
Rijeka
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Ured, Prodavaonica
Površina prostora (u m2): 250
Čišćenje poslovnog prostora (prizemlje+2 etaže) cca 4 sata x1 tjedno od 07.00-15.00 pon- se sastoji od trgovine,stubišta,izložbenog salona,više ureda i sanitarnih čvorova,te čajne nam je čišćenje podova,brisanje prašine,održavanje sanitarnih čvorova,čajne kuhinje,pranje staklenih površina i drugih poslova po potrebi.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 188
Molila bi da mi se javite u vezi dogovora i razgovora o mogucoj suradnji. Trebala bi ciscenje 3 stana u obiteljskoj kuci i stubista dogovarali bi po potrebi prostora koliko puta bi se trebalo dolaziti al barem jednom tjedno za svaki stan il velim kako bi se dogovorili. Te ciscenje sportskog kluba svaka 2 tjedna. Hvala i lijepi pozdrav
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 60
Trebam generalno ciscenje starog stana u Zagrebu (70-e), podstanari smo djevojka i ja u ovom stanu, dugo nije nitko zivio ovdje, mi smo po useljenju ocistili i uredili da se tu moze zivjeti, međutim mi bismo željeli da profesionalna ruka detaljno ocisti nas kompletno stan, mi puno radimo i nemamo vremena za takav pothvat. Unutar tjedan.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu