Usluge

Primjeri upita

Stolarija - namještaj po mjeri, Ugradbeni ormari - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Ugradbeni ormar za predsoblje, duzina 2,80 visina ,dubina 54 . Želja mi je da budu dva ormara sa kliznim vratima od po 1 metar svaki a između tih ormara da bude klupica za obuću na kojoj se može sjediti , a iznad klupice ogledalo i poviš ogledala jedan most koji će spajati ta dva ormara u jednu cijelinu. Materijal iver visoki sjaj
Stolarija - namještaj po mjeri, Ugradbeni ormari - Zadar
Zadar
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pozdrav, zanima nas ponuda za ugradbeni ormar u potkrovlju, na tom predjelu je kosina, najvisa visina iznosi 1,70 m, dubina bi bila 50 cm i tu se visina spušta na 1,53 cm. Širina ormara je 3,87 m, iza ormara ostaje prazan prostor koji želimo koristiti kao ostavu, sveukupna dubina sa ormarom i ostavom bi iznosila 1,60m. Želimo ponudu za klizna i standardna vrata, šaljem u prilogu otprilike kako smo zamisli da izgleda ormar s tim da želimo u sredini prolaz do ostave, a šipku za vješalice bi stavili naprijed do polica tako da lijeva i desna ormara izgleda simetrično.
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kuhinja dimenzija 2,7 sa 1,2. Gornji dio bi isao samo u duzini 2,7, a donji dio bi isao u kut gdje bi na kraci dio zida (1,2) isla indukcijska ploca. Mjera od 1,2 se moze prosiriti jer bi na nju kombinirali poluotok koji bi sluzio kao blagavaonski stol (samo radna ploca da ispod mogu ici stolice). Kombinacija bijelog i boje drveta.
Stolarija - namještaj po mjeri, Stolari - Zagreb
Zagreb
Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim ponudu za izradu: 1. samostojeći kombinirani ormarić u jednoj polovici za cipele i u drugom dijelu za dasku za peglanje sljedećih dimenzija. duljina cm, visina cm, širina 40 cm računajući i debljinu vratiju. Dvoja vrata (oba otvaranje s lijeve na desnu stranu) jednake širine u cijeloj visini. Boja obična bijela. U jednom polovici (lijevoj) bile bi police za odlaganje cipela, i to onoliki broj koji dozvoljava visina ormarića, a prema standardu za odlaganje cipela. Kako je ormarić namijenjen za kuću na moru, a radi lakšeg transporta u osobnim kolima, može li se isporučiti u dijelovima tako da montažu obavim na licu mjesta, i 2. ormarić duljine 90 cm, visine 80 cm, širine 36 cm računajući i debljinu vratiju. Gore dvije ladice cca 15 cm i ispod dvoja vrata jednake širine. Otvaranje sa sredine lijevo i desno. Boja bijela. U donjem dijelu dvije police. S poštovanjem,
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Tražimo izviđača za izradu kuhinje po mjeri koja bi se prostirala na 3 zida (donji dio, u obliku slova U), te na 1 zid gornji dio (zbog prozora). Također bismo voljeli ukomponirati kuhinjski otok iz kojeg bi se izvlačio stol prema blagavaoni, nešto na ovu shemu (prvo nam je ljepše,ali je ok i drugo): https://.com/watch?v=JSEFJSjw1nI https://.com/watch?v=hJBBTD5y1iU U privitku sam poslala tlocrt stana kako je bio, mi bismo sada kuhinju (broj 6 na slici) translatirali u sobu (broj 2), pri čemu se ruši zid od sobe 2 prema boravku (1). Prolaz iz trenutne sobe 2 u trenutnu kuhinju (6) će se zidati do pola a gore ide staklena stijena, pa bi montaža elemenata na zid išla samo na druga dva zida, na mjesta gdje nema prozora. Iz tlocrta se onda vide i točne dimenzije kuhinje. Nekakvu maksimalnu dubinu kuhinje prema boravku bismo voljeli do kraja hodnika (broj 10 na slici) - ne znam ima li ovo objašnjenje smisla ovako napisano. Za sve upite smo tu. Što se izgleda tiče, voljela bih svijetle boje (bijela ili nešto krem) sa tamnim plohama, ladice i ormariće sa mehanizmom onako na klik, bez ručkica. Također, treba ukomponirati postojeći side-by-side frižider dimenzija Širina 91.20 cm, Dubina 73.80 cm, Visina .00 cm s ledomatom kojem treba priključak za vodu. Isto tako, ako je ikako moguće ukomponirati, željela bih pećnicu u visini očiju, dakle da se ne moram saginjati prema njoj. INa zidove gdje će biti viseći elementi, između bi stavljali staklo. Viseći elementi bili bi skroz do stropa.
Stolarija - namještaj po mjeri, Stolari - Zagreb
Zagreb
Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovana, treba mi ponuda samo za dvoja vrata od ormara s blendama. znači, širina ormara je cca cm, visina cm (podijeljeno u dva dijela, kao na slici). Materijal: oplemenjena iverica s rubnom trakom (bijela glatka mat površina) ili iverica presvučena melaminskom folijom, bloom okovi. Lijep pozdrav,
Stolarija - namještaj po mjeri, Stolari - Zagreb
Zagreb
Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Molila bih vas ponudu za tri ormara: 1. Izrada, dostava i montaza samostojećeg ormara dimenzija: ( dužina, 60 ( dubina) i ( visina) Materijal: korpus- iveral bijeli Fronte: medijapan mat bijele boje Police i vrata prema skici u privitku Otvaranje na pritisak 2. Samostojeći ormar za odlaganje obuće domenzija (širina) 35 ili 40 ( dubina) ( visina Materijal: korpus- iveral bijeli Fronte: medijapan mat bijele boje Unutrašnjost: police 3. Otvoreni samostojeci ormar s policama ( 4 police) od bijelog iverala dimenzija 55 (širina) 32( dubina ( visina)
Stolarija - namještaj po mjeri, Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...)
Zaton Veliki
Opseg stolarskih radova: Izrada namještaja za cijeli prostor
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Radi se o kuhinji. Dugacka bi bila oko 4 m Bez gornjih elemenata,zapravo gore bi postavili samo neke police otvorenog tipa i neke sipke za visece stvari(posude) Htjeli bi da je retro i svijetlo sive boje sa drvenom plocom,tj kopija drveta. Prostor kuhinje bi bio spojen sa dnevnim boravkom,osim jednim manjim djelom on bi bio pregraden zidom ali je taj dio dosta uzak,pa ne znam bili bilo moguce napraviti da bude na L ? Imam sliku sto bi otprilike htjela,mogu poslati. Hvala unaprijed..
Stolarija - namještaj po mjeri, Kuhinje po mjeri - Osijek
Osijek
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Dolje u privitku saljem fotografije postojeće kuhinje. Prioritet mi je zatvoriti elementom kombi bojler i perilicu. Također bi postavila okrugli sudoper, ugradbene elemente kao sto je pečnica, ploča, perilica za sude i frizider koji moze biti i ugrađen a i samostojeći, elementi gornji sto veči jer bi tu stajalo gotovo sve posude, dolje su večinom svi ugradbeni elementi. To su otprilike želje, nadam se suradnji. Lijep pozz
Građevinska stolarija - vrata, Vrata
Donja Stubica
Tip vrata: PVC ulazna vrata
Broj vrata: 1
Dodatne usluge: Skidanje starih vrata, Ugradnja novih vrata
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Bijela, opcija hrast Vrata bi trebala biti dvokrilna s nadsvjetlom. Otvor za vrata je dimenzija cca x cm. Vrata i drugo krilo bi trebala biti ostakljeni satinastim staklom ili druga opcija neprozirnog stakla, na način da su na vratima dvije do tri uzdužne površine ostakljene od visine cca 60 cm do vrha vrata i širine 15 - 20 cm, te jedna uzdužna površina na drugom krilu istih dimenzija kao i pojedinačna na vratima. Nadsvjetlo je jedna površina ostakljena prozirnim staklom. Objekt se nalazi u Donjoj Stubici.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu