INTERIJERI ČARLI D.O.O.

Karlovac
Adaptacija kupaonice, Adaptacija stana, Fasade, Građevinska stolarija - prozori, Građevinska stolarija - vrata, Gradnja kuće, Keramičarski radovi, Ograde, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Suha gradnja (knauf), Vodoinstalateri, Završni građevinski radovi
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
5+
Godina na tržištu
100+
Poslanih ponuda
10+
Broj zaposlenih
5,0
2 ocjene

2 ocjene za tvrtku INTERIJERI ČARLI D.O.O.

Ocjene

5,0
Tonček K. , prije 1 godinu

Trebao sam ponude za fasadu. Zadovoljan sam s odrađenim radovima odabranog izvođača INTERIJERI ČARLI D.O.O.

5,0
Tea O. , prije 1 godinu

Hvala Trebam.hr na preporuci, Inače ne bi došla do Vas, sve je odlično odrađeno.

Usluge: Soboslikarski radovi, Stiropor fasade, Ličilački radovi, Građevinske tvrtke, Podne obloge, Izolacija fasade, Male kupaonice, Adaptacija stana ključ u ruke, Keramičari, Vodovodne instalacije, Fasade za kuću, Postavljanje keramike, Fasader, Postavljanje vodovodne instalacije, Adaptacija kupaonice, Adaptacija kuće, Parketari, Spušteni stropovi, Gradnja kuće po fazama, Preuređenje kupaonice, Adaptacija stana, Gradnja kuće ključ u ruke, Soboslikari, Postavljanje parketa, Popravak fasade, Bojanje fasade

Drugi izvođači u blizini Karlovca

Druge usluge u Karlovcu i okolici

Nedavni upiti

Sanacija fasade

 • Površina fasade (u m2): 35
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, objekat je dvojna visoka prizemnica građena 60-tih godina prošlog stoljeća. Prednji dio podrum i prizemlje građeno je u kamenu ,tako da bi trebalo staviti izolaciju i novu fasadu na dio prednjeg dijela ( površine 7-8 m2 ) i nastražnjii dio kuće koji je dijelom ukopan pa je visine 1 m,a potom je prizemlje visine 2,5 m,ukupne širine 7m .Voljela bih ponudu za izolaciju od stiropora debljine 7 i 10 cm , te u kamenoj vuni . Lijepi pozdrav .

Sanacija fasade

 • Površina fasade (u m2): 40
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, dvije strane kuće se pokrivaju fasadom,(bez završne obrade-zadnjeg sloja) ,samo postavljanje izolacije stiropor ploče. Možete mi uključiti 8cm i 10cm debljine. Jedna strana kuće je prizemlje i visoko prizemlje. Molim Vašu ponudu što prijejer bih radove započeo za koji tjedan. Lijep pozdrav.

Renoviranje kupaonice

 • Površina poda kupaonice (u m2): 4
 • Planirani radovi: Demontaža stare opreme i sanitarija, Montaža nove sanitarne opreme, Radovi na elektroinstalaciji, Odvoz otpadnog materijala, Izvođenje keramičarskih radova, Izvođenje vodoinstalaterskih radova
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, to je kupaonica od 4 m2, potrebno je kompletno renoviranje s vodovodnim i elektroinstalacijama i premještanje jednog radijatora te postava pločica. U istoj bi trebala biti perilica, ugradbeni vodokotlić sa školjkom, umivaonik i tuš kabina. U prostoriji do kupaone trebao bi biti manji WC veličine 80x cm, s ugradbenim vodokotlićem i školjkom i tu treba napraviti instalacije i podne pločice sa coklima. U kuhinji veličine oko 2x3 m2 trebalo bi postaviti podne pločice, elektroinstalacije te dva odvoda i dovoda. Radovi su planirani kroz mjesec do dva dana. Očekujem Vašu ponudu.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 135
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potreban mi je soboslikar za bojanje zidova i stropova u cijelom stanu od 45 m2. Prostorije su predsoblje, dnevni boravak, velika soba, mala soba, kuhinja, balkon i plafon u kupaonici. Gletanje će biti potrebno samo na par mjesta. Bit će mi potrebno i bojanje balkonske ograde. Očekujem Vašu ponudu.

Renoviranje kupaonice

 • Površina poda kupaonice (u m2): 5
 • Planirani radovi: Demontaža stare opreme i sanitarija, Montaža nove sanitarne opreme, Odvoz otpadnog materijala, Izvođenje keramičarskih radova, Izvođenje vodoinstalaterskih radova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, renovirao bih kupaonicu površine 5 m2 u obiteljskoj kući. Potrebno je zamjeniti kadu sa tuš kabinom,bide,wc školjku i umivaonik te staviti nove pločice. Zamjeniti staru instalaciju sa novom. S radovima bi se započelo kroz nekih mjesec dana. Adresa je Vinogradi Ludbreški . Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 108
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam gletanje i skidanje stare boje - predpostavljam da će trebati, ali ne na svim zidovima. Bojanje zidova u bijelu boju nakon izmjene stolarije - kuhinja,blagovaonica,dnevni boravak, hodnik. Grubi radovi nakon ugradnje stolarije (zatvaranje otvora, knauf) odrađeni. Zidovi su održavani, u dobrom stanju. Na jednom zidu (pogledati u privitku), radi nestručnog bušenja, potrebno zatvoriti rupu od 10 cm na 10 cm (cigla,beton) - bez farbanja nakon popravka. Zaštita namještaja, stolarije, parketa i čišćenje po obavljenom poslu. Očekujem Vašu ponudu.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 30
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebno mi je postavljanje podnih i zidnih pločica sa svim materijalom osim pločica; 20m2 zida i 7m2 poda u kupaoni te 3m2 zida u kuhinji. Priprema je izvršena (žbuka i glazura). Rad je potrebno izvršavati u terminu od 8-13h ili od 15-20h, ili cijeli dan od 8-20h, s obaveznom stankom od 13-15h. Adresa je Trg Kralja Tomislava 15, Zagreb. Očekujem Vašu ponudu.

Renoviranje kupaonice

 • Površina poda kupaonice (u m2): 4
 • Planirani radovi: Demontaža stare opreme i sanitarija, Montaža nove sanitarne opreme, Radovi na elektroinstalaciji, Odvoz otpadnog materijala, Izvođenje keramičarskih radova, Izvođenje vodoinstalaterskih radova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebna nam je potpuna renovacija kupaonice, znači potrebno skidanje svih pločica i svih sanitarija (wc,kada,lavabo) te postavljanje novih pločica (zidnih i podnih) i novih sanitarija te novog ("lojtrastog") radijatora ako je to u domeni izvršitelja radova. S radovima bih započela kroz dva, tri tjedna. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Postavljanje podnih obloga

 • Vrsta podnih obloga: Laminat
 • Površina podova (u m2): 12
 • Dobava podnih obloga: Ne
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebno nam je postavljanje laminata u dječjoj sobi, koja je površine 12m2, pravilnog je oblika 4x3 metra, prvo je potrebno skidanje sadašnjeg starog parketa i utvrđivanje stanja glazure ispod tog parketa te zatim postavljanje izolacije za laminat i sami laminat i bočne lajsnice. Što se tiče dobave laminata bilo bi po dogovoru s majstorom. Očekujem Vašu ponudu. Lijep pozdrav.

Renoviranje kupaonice

 • Površina poda kupaonice (u m2): 8
 • Planirani radovi: Odvoz otpadnog materijala, Izvođenje keramičarskih radova, Izvođenje vodoinstalaterskih radova
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Radi se o dvije kupaonice površina 4, 2 mu kojima je potrebno je skinuti stare pločice i staviti nove. Što se tiče sanitarija jedino što bi se na mjestu sadašnjeg tuša smanjilo na niže sa 75 na 60 cm. Visina zidnih pločica bi bila u visini vrata 2,1 m. Dobava pločca bi bila moja. Očekujem Vašu ponudu. Lijep pozdrav!