Usluge

Primjeri upita

Adaptacija stana, Preuređenje stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 60
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebno je srušiti jedan zid dužine 2 metra. Kuhinja velicine 3×1.5 m2 uključuje skidanje pločica, montiranje novih instalacija (voda kanalizacija plin struja priprema za klimu) postavljanje pločica na podu i zidnih između donjih i gor njih kuhinjskih elemenata. Kompletno preuređenje kupaonice veličine 2×. Ugrađuje se tuš kabina lavabo bide školjka i rasvjeta iznad ogledala. Brušenje i lakiranje parketa površine 30m2 Postavljanje laminata površine 20 m2 Sanacija zidova nakon ugradnje novih prozora. Priprema svih zidova za bojanje Instaliranje zvona i 5 lustera kao i utičnica.
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 108
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Radi se o kuhinji i dnevnom boravku koji će biti ispražnjeni bez kuhinjskih elemenata, znači demontirana stara kuhinja, a nova će biti montirana nakon krečenja. Potrebno je struganje stare boje i bojenje , za 31 m2 bijelom bojom, a ostatak s nijasiranim bojama. Jedan dvokrilni prozor i jedna balkonska vrata s prozorom od drva boja ebanovina obojati. Prostorija je od 27,4 m2, a u izračunu od 81m2 uključena je ukupna površina zidova i stropa. Zidovi su uglavnom u redu , najviše gletanja i kitanja je potrebno na stropu.
Adaptacija stana, Preuređenje stana - Osijek
Osijek
Površina stana (m2): 46
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, riječ je o stanu od 45,80m2 na 6.katu stambene zgrade s liftom, građene 80-ih godina. Potrebna je kompletna adaptacija stana što uključuje rušenje i demontažu, otucanje žbuke i neravnina, uklanjanje zidnih i podnih pločica, demontaža svih sanitarija i galanterije u kupaonici, te odvoz otpada na deponij. Radova za proširenje vanjskih otvora nema, ali bi bilo potrebno rušenje dijela nosivog zida (oko 1,75m), te unutarnje stolarije koja je služila za odvajanje lođe od stana. Želja su nam ulazna protuprovalna vrata. Potrebna je zamjena dovodne i odvodne vodovodne instalacije u kuhinji i kupaonici, te ugradnja kupaonskih sanitarija, kao i obnova ventilacijskog sustava. Za kupaonicu je želja tuš u razini s podom, te wc školjka s ugradbenim kotlićem. Za cijeli stan podna obloga bi bio laminat, osim kupaonice gdje je želja pod i zidove obložiti pločicama do pune visine. Potrebna je zamjena elektroinstalacija, ugradnja glavne razvodne kutije s osiguračima, ugradnja prekidača, utičnica i rasvjetnih tijela. Potrebni su i zidarski radovi, soboslikarski radovi, postavljanje pločica i laminata. Što se stolarskih radova tiče nisu obavezni u ponudi, ali u slučaju mogućnosti potreban bi bio ugradbeni zidni ormar dužine 2,5m, visine 2,7m i dubine 60cm s kliznim vratima. Također je potreban i jedan klima uređaj. Zahvaljujem se na utrošenom vremenu.
Soboslikarski radovi, Soboslikari
Gornji Stupnik
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 90
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebala bih informativnu ponudu za bojanje zidova u kuhinji, kupaonici i hodniku. Pojavila nam se vlaga i trebali bismo to sanirati. U najgorem stanju je kupaonica. Ne znam kako se točno izračunava površina koja se farba ali te tri prostorije imaju okvirno 30 kvadrata. U kupaonici i kuhinji su jednim dijelom i pločice pa taj dio izostavljamo, hodnik se mora kompletno ofarbat jer ima u potpunosti gole zidove (u smislu bez pločica). Zanima me cijena farbanja i postupak, što se roka tiče, najidealnije bi bilo ako bi moglo biti gotovo u max 3 dana i realizirali bismo svakako prije Božića, znači otprilike krajem studenog, ukoliko je moguće.
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Split
Površina (u m2): 28
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, u tijeku su radovi na krovištu koje bi trebalo završiti kroz 2 do 3 tjedna. S obzirom na kišu koja mi je nanijela štetu, primoran sam saniati strop i staviti impregnaciju i obojati zidove u dnevnom boravku i sobi, troškovnik se nalazi u privitku. Radovi bi bili u 5.mj. Molim Vašu ponudu, hvala.
Soboslikarski radovi, Soboslikari
Zagreb-Novi Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 180
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebali bismo bojanje zidova u stanu od cca 60 m2 na Sigetu, Zagreb, (stan je 60 m2, za površinu zidova koji se bojaju nisam sigurna, morali bi sami izmjeriti), uz prethodno gletanje na mjestima gdje su prije bile slike i police. Stropove bismo bojali bijelom bojom, a zidove u svijetlo sivu nijansu (svi zidovi u svim sobama bi bili iste boje). Trenutne boje na zidovima su svijetlo smeđa, ručičasta i žuta, ništa prenaglašeno. Osim rupa od tipli, na zidovima nema većih oštećenja. Bojanje bismo voljeli obaviti u što kraćem roku (doslovno može već sutra, ako ste vi raspoloživi :)). Ovim putem bih vas molila ponudu i informacije o raspoloživosti.
Zagreb
Površina stana (m2): 38
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Stan 38 m2, izljevanje deke (10 cm), glazura (2-4 cm) na površini cca 24 m2 (pripremne radnje odrađene), žbukanje i gletanje zidova cca 30 m2, postavljanje pločica podnih cca 10 m2, zidnih cca 25 m2, zamjena vodovodnih dovodnih i odvodnih cijevi ugradnja tuš kade, ugradnja umivaonika, elektro instalacije (dovlačenje 4 utičnice cca 10 m žice - postojeći osigurači automatski). Molim okvirne ponude. početak radova kroz mjesec dana. Kuhinja se premješta u dnevnu sobu - u zidu su sve cijevi, okreću se na drugu stranu, u dnevnom boravku i hodnikuizrada betonsk deke i glazure, u kupani keramika ugradnja tuš kade i umivaonika, u kuhinji kreamika dovođenje dovodne i odvodne cijevi, dio zidova nanovo žbukati i pogletati. Pripremne radnje odrađujemo sami. Unaprijed zahvaljujem.
Soboslikarski radovi, Soboslikari
Zagreb-Dubrava
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 40
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Hodnik je obojan u sivo, po drugi puta u razmaku par dana jer prvi puta nisu majstori dobro napravili. Prvi puta 2 ruke i drugi puta opet 2 ruke. Drugi puta nije uopce bila ista boja, a kako su od plafona spustene bijele crte po zidu majstori su ih suzili da sebi olaksaju posao kod ponovnog krecenja....uglavnom bih trebala novo krecenje u sivu boju druge nijanse i ima jedna vrlo mala rupica u knaufu koji je doticni majstor popravljao, a nije bas uredno popunio i zagladio, da se popuni ta mala rupica, na par mjesta na zidu ima kao kuglice sitne pa je hrapavo i trebalo bi ih maknuti te prosirenje tih bijelih crta na zidu sa 9 na 11 cm. Plafon ne treba bojati jer je svjeze obojan i u redu je. Vrbani 3, Zagreb. Lp
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 2571
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Trebam ponudu za krečenje stubišta u stambenoj zgradi (Jarun, Zagreb) u latex bijelu boju. Zgrada se sastoji od podruma, glavnog stubišta/stepeništa, prizemlja sa dva hodnika i 4 kata svaki sa po dva hodnika. Svi bočni zidovi bi se krečili u latex bijelu boju, dok bi se stropovi krečili u klasičnu bijelu boju. Na par mjesta trebati će malo gletati zidove.
Adaptacija stana, Renoviranje stana - Split
Split
Površina stana (m2): 68
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Treba izvršiti adaptaciju postojećeg stana od 68 m2 na 3.katu (stara zgrada bez lifta) u ulici Bosanska br.11 u Splitu. Prilaz vozilima do objekta je moguć uz posebnu dozvolu. Stan je sa masivnim kamenim, fasadnim zidovima dok su unutarnji zidovi pregradni od letvica, slame i blata d=11cm. Čista katna visima je mahom cm, a na jednoj trećini površine je visine cm. Fasadna stolarija (pvc) ostaje jer je relativno nova, kao i ulazna vrata, a ostala vrata se nova ugrađuju. Na podu je lakirani parket koji će se prekriti laminatom. Zahvatom se ruše pregrade tako da se od najveće sobe, kuhinje i špajza formira velika dnevna soba sa kuhinjom i zasebno malo kupatilo. Postoječe kupatilo se kompletno renovira. Ruši se pregradni zid između sobice i sobe na ulazu i formiraju se sobe međusobno sličnih površina. Svi novi zidovi su pregradni d=12cm (završno oko 15cm) i izvode se od šuplje cigle u pr. malteru , obostrano se malerišu, farbaju ili oblažu keramikom ili na manjem delu kamenom. KOMPLETNU DOKUMENTACIJU ZA ADAPTACIJU SAM POSLAO NA VAŠ IMAIL A SA MEILA


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu