Usluge

Primjeri upita

Elektroinstalacije, Elektroinstalater - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Jednosobni stan, zidovi beton. Zamjena ploče sa običnim osiguračima automatskim (8 osigurača i ugradnja fidovke). Kupaona:spustiti postojeće 2 utičnice. Soba:spustiti 2 utičnice cca 50 cm, 1 utičnicu spustiti i probušiti zid za novi vod u drugoj sobi. Boravak:izrada 2 nova voda od brojila do potrošača, razvesti 3 voda iz postojećih kutija (svaki vod cca 1.5-2 metra štemati), 1 rasvjetno mjesto na stropu razvesti na 2 rasvjetna mjesta (štemati svaki vod cca 1.5 metara). Hodnik:izrada 1 novog voda od osigurača do utičnice (može se uzeti iz razvodne kutije), spustiti portafon za cca 30 cm. Postojeće žice izgledaju dobro, mislim da ih ne treba mjenjati.
Elektroinstalacije, Električar
Omišalj
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
- Postojecu stropnu ugradbenu rasvjetu zamjenit svjetla s novim 7kom dnevni - 2 rasvjetne ugradbene lampe zamhenit s novim+ prebacit na novu lokaciju par cm dalje od sadasnje -postojece 2 uticnice premjestit par cm u kupaonici -spavace sobe: dovod zice na stropu od za montazu stropnih ventilatora - Postojece 1 svjetlo u kupaonici na zidu pomaknut-centar i montaza nove rasvjete - Za provuc par cm za montazu nove vece -Kuhinja:Sklopke od postojece rasvjete na ulazu 4 na novi knauf zid 5cm dalje -Dnevni: postojece uticnice u zidu 3x uz pomaknut na zid gdje ce bit tv-1m lijevo - Ulaz: postojecu kutiju od zvona pomaknut u desno gore ili lijevo cca.5cm - Vanjsko ulazno zvono-sklopku1 kom vani pomaknut 2cm -Terasa: montirat nova rasvjetna tijela na postojeca mjesta 7kom
Podno grijanje, Podno grijanje - Solin
Solin
Površina grijanog prostora (u m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, u fazi sam dovršavanja kata kuće te planiram ugradnju dizalice topline, za podno grijanje ,toplu vodu i ce se sastojati od kupaonice, tri sobe, hodnika te kuhinje i dnevnog boravka u jednoj prostoriji. Molim prijedlog rješenja i ponudu potrebne opreme i troškova ugradnje.
Klima uređaji, Montaža klime - Zagreb
Zagreb
Poštovani, Trebao bih podignuti valjsku klima jedinicu s poda u visinu za cca. 1.5 m na vanjskom balkonu. Dakle potrebno je postaviti nove nosače klima uređaja na fasadi, te vanjskom kanalicom na fasadi produžiti cijevi do nove pozicije. Također bih obavio servis klime. Srdačan pozdrav,
Velika Gorica
Površina grijanog prostora (u m2): 50
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
starija kuća,podrum ispod svih prostorija,iznad podruma betonska deka na kojoj je drveni pod zdravih daski debljine 2-3 bi grijanje u svim prostorijama sa mogućnošću regulacije topline u svakoj prostoriji grijanja bi u svim prostorijama keramičke ploč bi Vaše mišljenje i naravno ponudu sa i bez montaže.
Klima uređaji, Ugradnja klime
Vir
Poštovani, kroz naredno vrijeme planiram uređivati apartmane na otoku Viru, tu bi ulazilo i postavljanje klima uređaja. S obzirom da ne živim na otoku Viru važno mi je dobro organizirati vrijeme kad budem dolazio na radove (cca kroz 2 tjedna). Zanima me vaša ponuda i dostupnost radnika kroz naredno vrijeme. Za tehničke detalje bi se još dogovorili, sad mi je najvažnija informacija o vašoj dostupnosti kroz naredno vrijeme. Lp,
Zagreb
Veličina objekta (površina u m2): 130
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Radi se o prizemnoj kući od m2 za koju bi trebali izradu izvoda jake struje, izvoda slabe struje za antene 3x, ugradnju podžbuknog oramara sa sklopkom i osiguračima, izradu glavnog voda za napajanje strujnog ormara s vodičem te postavljanje 26 prekidača, 30 utičnica, rasvjetna tijela u prostorijama ( 4 sobe, dnevni boravak s blagavaonom , 1 kupanona, 1 wc, kuhinja i špajza).
Klima uređaji, Ugradnja klime
Darda
Potrebna mi je montaža klima uređaja Gree U-Crown GWH18UC. Lokacija Darda, stan u prizemlju. Od materijala imam samo klima uređaj. Potrebna mi je ponuda za montažu vanjske jedinice na nosače od Inoxa, bušenje zida, cijevi za spajanje vanjske i unutarnje jedinice cca. 2m, postavljanje cijevi u PVC kanalicu do unutarnje jedinice i montaža unutarnje jedinice.
Velika Gorica
Površina grijanog prostora (u m2): 70
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Obiteljska kuća u Leknenom bez dotoka gradskog plina. Potrebno centralno grijanje za prizemlje i prvi kat i to na kombinaciju plin/ drva (inkluzive sporet na drva na kojem se istodobno može peci i kuhati) i koji bi bio u radu ako npr ne bi na plin se grijalo. Ja se ne razumijem u grijanje - ali roditelji koji bi živjeli tu kažu da to postoji. U garaži gdje je predvidjena prostorija za centralno je poželjno podno grijanje. Sve ostale prostorije trebaju radijatore. Treba nam ponuda koliko bi to sve skupa koštalo i da li je moguća kombinacija drva/plin. Vani također se montira (tako stoji na internetskim stranicama) plinski spremnik koji mora biti udaljen od kuće 10 m. Molim vas da i to ukalkulirate. Ili je moguće da to stoji u prostoriji gdje bi stajalo centralno grijanje. Zahvaljujem unaprijed
Slavonski Brod
Broj korisnika potrošne tople vode: 1 - 3
Koje funkcionalnosti želite od solarnih kolektora?: Grijanje i priprema potrošne tople vode
Površina objekta ili prostora (u m2): 150
Treba li vam montaža solarnih kolektora?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pravim kucu u slavonskom brodu od nekih m2,kuća ce biti s ravnim krovom tako da imam mjesta za solarne panele. Zanima me ugradnja panela da mi pokriju grijanje kuce i toplu vodu i ponuda za tu investiciju. I još jedno pitanje dali je bolje napravit projekt za solarne panele odma kad pravim projekt za kucu ili da napravim projekt posebno kad završim kucu?


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu