Usluge

Primjeri upita

Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 45
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovanje! Imam problema u izradi stana u potkrovlju od 90 m2. Imam malo prostora i, naravno kako se to prije radilo, nije dosta podignuto krovište. Ne znam kako bih uopće postavio kuhinju i dnevni boravak. Stoga, potreban mi je arhitekt za unutarnji dizajn za idejno rješenje za uređenje kuhinje i dnevnog boravka (zajedno čine površinu od 45 m2). Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 90
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potreban mi je arhitekt za projekt nadogradnje potkrovlja: Kuća je izvana dimenzija 9*10. Trenutna visina nadozida potkrovlja je oko 50 cm. Željeli bismo podignuti tu visinu na minimalno cm. Ako je moguće, i dodati terase s prednje i stražnje strane kuće, al ako nije moguće, onda nije važno. Kuća se nalazi u Mlinovima. Javite nam se ako trebate više podataka. Unaprijed hvala,
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 90
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potreban mi je arhitekt za projekt nadogradnje obiteljske kuće s dozvolom. Nadogradili bi na postojeći objekt jednu prostoriju (30 m2) i onda bi na postojeći nadograđeni objekt izgradili još jedan stan (60 m2). Obiteljska kuća je trenutačno prizemnica (podrum i prizemlje). Adresa je Šaškovečka , Dugo Selo. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se o staroj obiteljskoj kući koju smo nasljedili sestra i ja. Treba mijenjati krov , a ujedno trebalo bi mijenjati i pod jer je drven. S obzirom da treba uć u veću investiciju odmah bi podijelili tako da se odvojimo i dobijemo dva se ploča na stropu tako da se zidovi prostorija mogu složiti na bilo koji način.Kuća ima dva kata, u prizemlju se nalazi hodnik iz kojeg se ulazi u kuhinju, u produžetku je kupaona i WC ( to je takozvani novi dio), u staro djelu kuće dnevni boravak i spavaća soba. Na katu su sobe i mali WC. Neznam kako smjestiti unutarnje stepenice za oba stana i raspored prostorija. Želja nam je da obe osobe imaju podjednaki prostor. Unaprijed se zahvaljujem. Lp.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 100
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, radi se o adaptaciji kuće na katu gdje su bile 4 spavaće sobe i kupaona. Rekonstrukcijom bi se trebalo dobiti dvije spavaće, kupaona ostaje te velika dnevna spojena sa kuhinjom gdje se zatvara balkon veličine 10m2. Raspored prostorija je poznat zbog postojećih instalacija (odvod, dovod). Želje su rušenje pregradnog zida, dobivanje više svijetla u hodniku itd. Za sve ostale informacije me možete kontaktirati. Unaprijed Vam zahvaljujem,
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Uredski prostor
Površina objekta ili prostora (m2): 62
Okvirni rok početka projekta: Odmah
U pitanju je stari stan u prizemlju stare zgrade u užem centru Grada koji će biti prenamijenjen u uredski prostor. Željeli bi smo potpunu rekonstrukciju stana ili adaptaciju. Stan ima dvije manje i dvije veće prostorije te sanitarni čvor. Stropovi su visoki oko 3 - 3,5 m, te imaju i lučne svodove ispod kojih je pretpostavljamo stara cigla. Stropove je potrebno izmijeniti, te u stan uvesti nove instalacije vode struje i grijanja. U stanu su stara vrata koja bi se htjela sačuvati. Željeli bi smo moderniji prozračan, svijetao prostor u kojem se može naslućivati i malo starine. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Projektanti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 210
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovanje, zamjenska, poluugrađena građevina (obiteljska kuća) faktor izgrađenosti parcele 30% katnost: podrum, prizemlje kat, potkrovlje garaža unutar objekta, MOLIM PONUDU ZA : izradu dokumentacije za ishođenje gradevne dozvole (potvrdu glavnog projekta) - snimak postojećeg stanja i projekt uklanjanja stare građevine - idejni projekt ( 3D vizualizacija) - glavni projekt (arhitekture, statički proračun, projekt svih temotehničkih i elektro instalacija, elaborat alternativnih sustava...) -izvedbeni projekt (troškovnik, nacrti za izvođenje, plan oplate i armature, shema stolarije i bravarije , detalji...)
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 105
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovanje, stan je na moru na zadnjem spratu sa staklenim vratima dugim 4 metra koja izlaze na terasu. Kuhinja i dnevni boravak je jedan prostor. Tri spavaće sobe. Za sada najviše me interesuje namjestiti dnevni boravak. Kako riješiti osvjetljenje s obzirom da je strop visine 4-5 metara i sa kosinom se špusta na visinu od 2,50 m. Podovi su trenutačno od cementa, stavili bi drveni pod u svijetlim bojama. Lokacija je otok Krk, mjesto Punat Trenutačno sam u Italiji, od 01.-08. ožujka ću biti na Krku pa bi tad započela sa radovima. Očekujem Vašu ponudu
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Drugi objekti
Površina objekta ili prostora (m2): 59
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, u šestom mjesecu bih angažirao arhitekta. Riječ je o garaži od 36 m2 i drvarnici od 23 m2, k.o. Novi Jankovci, k.č. br. /2. U pravcu ulazne kapije pozadi u dvorištu izgraditi garažu 4,5 m širine 8 m dužine, uvući se se od susjedove međe za 1 m. Između garaže i drvarnice ostaviti prolaz 3 m za prolaz na bašču. Drvarnicu širine 4,6 m i 5 m dužine. Na garaži garažna vrata, jedna vrata sa strane i dva prozora. Na drvarnici jedna vrata i dva prozora. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Dizajn interijera
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 42
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, stan se nalazi na 1. katu stambene zgrade i potrebno ga je pripremiti u građevinskom smislu (namjerno srušen jedan pregradni zid između predsoblja i blagovaonice, potrebno je poravnanje (gletanje) zidova, postaviiti još neke električne instalacije, brušenje parketa... U stanu je nedavno napravljena zamjena stolarije ,drvena je zamijenjena u plastičnu., Postavljeni su novi radijatori za centralno grijanje kao i novi bojler. Djelomično je namješten kupaonski dio, a u kuhinji su postavljene nove zidne i podne keramičke pločiče u rustikalnom stilu. Želje: osmisliti uređenje malog stambenog prostora u kojem će živjeti 2 ženske osobe zrelije dobi. Stan treba odisati s puno svjetlosti, toplinom i rustikalnošć osmisliti prostor za malu biblioteku, radni kutić za pisanje i slikanje te smještaj nekoliko starih dragih uporabnih predmeta (zemljani lonci, stari instrumenti ). Postoji i otvoreni balkon (7 m2) koji bi trebalo urediti kao više iskoristivi prostor. Molim ponudu dobrog dizajnera koji bi mi pomogao u donošennju nekih odluka vezanih uz ideje. Hvala. Srdačan pozdrav!


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu