DRVO BJELOVAR j.d.o.o.

Zagreb
Građevinska stolarija - vrata, Sjenila, Stolarija - namještaj po mjeri
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2017
Odabir klijenata 2018
4,3
7 ocjena

7 ocjena za tvrtku DRVO BJELOVAR j.d.o.o.

Ocjene

4,7
Marinko N. , prije 5 godina

Što se tiče poštivanja dogovora, sve je bilo uredno. Što se tiče kvalitete, bilo je nekih sitnih propusta.

2,0
Ivan P. , prije 2 godine

Izvođač je odradio poslove otprilike u dogovorenom roku, s nekoliko odgoda i ponovnih dolazaka radi krivih izmjera.

Nakon što sam izričito tražio punu cijenu i kod gospodina Nikice i Ante, obojica su, nakon što je kapara dana, tvrdili da to nije dogovor i tražili dodatne novce. Doduše, ipak su na kraju pristali na moju verziju dogovora, nakon puno navlačenja, i nisu tražili dodatne novce. Vrata mi se čine preskupa, jer su to dvije medijapan ploče povezane s kartonskim čelijama, a za te se novce mogu kupiti vrata s ispunom cjevaste iverice. Preporučam da ne idete na povjerenje, nego da dogovorite sve detalje unaprijed. Svakako tražite račun unaprijed, a zapravo najbolje drugog izvođača radova.

4,7
Ivan T. , prije 2 godine

Bez ikakvih primjedbi, sve je jako super!

4,7
Sinisa M. , prije 4 godine

Zadovoljan sam cijelom uslugom.

5,0
Ivanka M. , prije 4 godine

Profesionalnost i ljubaznost, brzina javljanja, pohvalila bih posebno gospodina Antu.

4,3
Ivo M. , prije 5 godina

Korektno su odradili posao.

4,7
Roman R. , prije 5 godina

Bili su dosta dobri. Cijena je bila prihvatljiva.

Usluge: Stolari, Ormari po mjeri, Staklena vrata, Ugradbeni ormari, ALU vrata, Ulazna vrata, Drvena vrata, Komarnici, Harmonika vrata, Protuprovalna vrata, Grilje, Žaluzine, Tende, Rolo zavjese, Venecijaneri, Sjenila, Vanjske žaluzine, Kuhinje po mjeri, PVC vrata, Vrata, Rolete, Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...), Sobna vrata, Klizna sobna vrata

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Ugradbeni ormar

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Pozdrav, zanima nas ponuda za ugradbeni ormar u potkrovlju, na tom predjelu je kosina, najvisa visina iznosi 1,70 m, dubina bi bila 50 cm i tu se visina spušta na 1,53 cm. Širina ormara je 3,87 m, iza ormara ostaje prazan prostor koji želimo koristiti kao ostavu, sveukupna dubina sa ormarom i ostavom bi iznosila 1,60m. Želimo ponudu za klizna i standardna vrata, šaljem u prilogu otprilike kako smo zamisli da izgleda ormar s tim da želimo u sredini prolaz do ostave, a šipku za vješalice bi stavili naprijed do polica tako da lijeva i desna ormara izgleda simetrično.

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Kuhinja dimenzija 2,7 sa 1,2. Gornji dio bi isao samo u duzini 2,7, a donji dio bi isao u kut gdje bi na kraci dio zida (1,2) isla indukcijska ploca. Mjera od 1,2 se moze prosiriti jer bi na nju kombinirali poluotok koji bi sluzio kao blagavaonski stol (samo radna ploca da ispod mogu ici stolice). Kombinacija bijelog i boje drveta.

Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...)

 • Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovana, treba mi ponuda samo za dvoja vrata od ormara s blendama. znači, širina ormara je cca cm, visina cm (podijeljeno u dva dijela, kao na slici). Materijal: oplemenjena iverica s rubnom trakom (bijela glatka mat površina) ili iverica presvučena melaminskom folijom, bloom okovi. Lijep pozdrav,

Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...)

 • Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molim ponudu za izradu: 1. samostojeći kombinirani ormarić u jednoj polovici za cipele i u drugom dijelu za dasku za peglanje sljedećih dimenzija. duljina cm, visina cm, širina 40 cm računajući i debljinu vratiju. Dvoja vrata (oba otvaranje s lijeve na desnu stranu) jednake širine u cijeloj visini. Boja obična bijela. U jednom polovici (lijevoj) bile bi police za odlaganje cipela, i to onoliki broj koji dozvoljava visina ormarića, a prema standardu za odlaganje cipela. Kako je ormarić namijenjen za kuću na moru, a radi lakšeg transporta u osobnim kolima, može li se isporučiti u dijelovima tako da montažu obavim na licu mjesta, i 2. ormarić duljine 90 cm, visine 80 cm, širine 36 cm računajući i debljinu vratiju. Gore dvije ladice cca 15 cm i ispod dvoja vrata jednake širine. Otvaranje sa sredine lijevo i desno. Boja bijela. U donjem dijelu dvije police. S poštovanjem, Jurica Sorić

Kuhinja po mjeri

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Tražimo izviđača za izradu kuhinje po mjeri koja bi se prostirala na 3 zida (donji dio, u obliku slova U), te na 1 zid gornji dio (zbog prozora). Također bismo voljeli ukomponirati kuhinjski otok iz kojeg bi se izvlačio stol prema blagavaoni, nešto na ovu shemu (prvo nam je ljepše,ali je ok i drugo): https://www.youtube.com/watch?v=JSEFJSjw1nI https://www.youtube.com/watch?v=hJBBTD5y1iU U privitku sam poslala tlocrt stana kako je bio, mi bismo sada kuhinju (broj 6 na slici) translatirali u sobu (broj 2), pri čemu se ruši zid od sobe 2 prema boravku (1). Prolaz iz trenutne sobe 2 u trenutnu kuhinju (6) će se zidati do pola a gore ide staklena stijena, pa bi montaža elemenata na zid išla samo na druga dva zida, na mjesta gdje nema prozora. Iz tlocrta se onda vide i točne dimenzije kuhinje. Nekakvu maksimalnu dubinu kuhinje prema boravku bismo voljeli do kraja hodnika (broj 10 na slici) - ne znam ima li ovo objašnjenje smisla ovako napisano. Za sve upite smo tu. Što se izgleda tiče, voljela bih svijetle boje (bijela ili nešto krem) sa tamnim plohama, ladice i ormariće sa mehanizmom onako na klik, bez ručkica. Također, treba ukomponirati postojeći side-by-side frižider dimenzija Širina 91.20 cm, Dubina 73.80 cm, Visina .00 cm s ledomatom kojem treba priključak za vodu. Isto tako, ako je ikako moguće ukomponirati, željela bih pećnicu u visini očiju, dakle da se ne moram saginjati prema njoj. INa zidove gdje će biti viseći elementi, između bi stavljali staklo. Viseći elementi bili bi skroz do stropa.

Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...)

 • Opseg stolarskih radova: Djelomično opremanje prostora namještajem
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Molila bih vas ponudu za tri ormara: 1. Izrada, dostava i montaza samostojećeg ormara dimenzija: ( dužina, 60 ( dubina) i ( visina) Materijal: korpus- iveral bijeli Fronte: medijapan mat bijele boje Police i vrata prema skici u privitku Otvaranje na pritisak 2. Samostojeći ormar za odlaganje obuće domenzija (širina) 35 ili 40 ( dubina) ( visina Materijal: korpus- iveral bijeli Fronte: medijapan mat bijele boje Unutrašnjost: police 3. Otvoreni samostojeci ormar s policama ( 4 police) od bijelog iverala dimenzija 55 (širina) 32( dubina ( visina)

Rolete

 • Broj roleta: 4
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Prozori su drveni. Širina okvira uokolo širine cca 6cm. Postavljena i završena toplinska fasada . Tri prozora su dimenzija: cm (širina) , cm (visina) , tj. dimenzije otvora za prozor od fasade do fasade horizontalno i vertikalno. Jedan prozor je dimenzija : cm xcm Boja roleta bijela ili braon. Molim ponudu sa ugradnjom i bez ugradnje.Kutija i vodilice od aluminija , a lamele aluminij ili plastika.

Žaluzine (unutarnje)

 • Broj unutarnjih žaluzina: 1
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Visina cm, širina -cm x 3 = c. cm. Žaluzine ili venecijanere trebalo bi ugraditi na dvije visoke bočne balkonske staklene stijenke, a sastoje od gornjeg malog prozora visine c. 50 com kojeg se može iskipati (ali ga nikada ne otvaram, pa me ne bi smetao da im pristup bude otežan) te nepomičnog stakle visine c. cm. U sredini je treća stijenka koja se sastoji od manjeg nepomičnog stakla i balkonskih vrata (dimenzije slične kao prijašnje). PVC stolarija. Otvoren sam za razne mogućnost, no vjerojatno bi najpraktičnije bilo horizontalno povlačenje, u kojem slučaju je dovoljan 1 venecijaner

Rolo sjenila

 • Broj rolo sjenila: 3
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Visina cm, širina -cm x 3 = c. cm. Rolo sjenila trebalo bi ugraditi na dvije visoke bočne balkonske staklene stijenke, a sastoje od gornjeg malog prozora visine c. 50 com kojeg se može iskipati (ali ga nikada ne otvaram, pa me ne bi smetao da im pristup bude otežan) te nepomičnog stakle visine c. cm. U sredini je treća stijenka koja se sastoji od manjeg nepomičnog stakla i balkonskih vrata (dimenzije slične kao prijašnje). Materijal je PVC stolarija. Na slici su stari roloi koje sam dobio pri kupovini stana, a izrazito su nekvalitetni. Odlučio sam da sam za roloe jedino ako je mehanizam povlačenja kvalitetan. (Prijašnje špage su se stalno trgale). Otvoren sam za razne mogućnost, a umjesto roloa u obzir bi dolazile i trakaste zavjese, u kojem slučaju je možda dovoljan 1 mehanizam (a ne 3).

Namještaj po mjeri (sobe, kreveti...)

 • Opseg stolarskih radova: Izrada namještaja za cijeli prostor
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Radi se o kuhinji. Dugacka bi bila oko 4 m Bez gornjih elemenata,zapravo gore bi postavili samo neke police otvorenog tipa i neke sipke za visece stvari(posude) Htjeli bi da je retro i svijetlo sive boje sa drvenom plocom,tj kopija drveta. Prostor kuhinje bi bio spojen sa dnevnim boravkom,osim jednim manjim djelom on bi bio pregraden zidom ali je taj dio dosta uzak,pa ne znam bili bilo moguce napraviti da bude na L ? Imam sliku sto bi otprilike htjela,mogu poslati. Hvala unaprijed..