Usluge

Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Osijek
Osijek
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 60
Poštovani, stan je većinom prazan, bez namještaja. Korisnici stana su bili pušači i stan nije čišćen dosta dugo. Prozori su PVC i vrlo su prljavi od duhanskog dima i neodržavanja. Trebalo bi temeljito čišćenje u 3 sobe: prozora, radijatora u koje se nataložila prašina i trebalo bi imati neki čistač koji bi odlijepio tu prašinu i prljavštinu. Ukoliko se smiju pvc prozori i radijatori čistiti nekim čistačem pod tlakom to bi bila najbolja opcija. Nakon toga ide ličenje stana pa nije problem ukoliko se uprlja zid. Čišćenje tuš kabine, prebrisati vrata i štokove, prebrisati na kraju podove. Molim Vas ponude. Lijep pozdrav
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova
Zagreb-Dubrava
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 155
Pozdrav, veliki stan u stambenoj zgradi u Zagrebu, u Dubravi. Stan ima kvadrata, nije namješten, ima samo kuhinju i dva ugradbena ormara. Podovi su parket i keramika. Veliki dnevni boravak, kuhinja, 3 spavaće sobe i kupapnica, hodnik, terasa. Trebam generalno čišćenje jer je stan zapušten i prljav.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova
Zagreb-Novi Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 60
Poštovani, preselili smo se u novi stan i trebamo uslugu generalnog čišćenja stana, što za mene uključuje pranje/brisanje/odmašćivanje doslovno svih elemenata u prostoru (vrata, kvake, štokovi, kompletni prozori sa okvirima + roletne, komarnici, kompletna kupaonica, kuhinja uključujući i pećnicu i hladnjak). Imamo i jedan mali tepih, tanki (kao od špage), * kojeg bi trebalo očistiti. Radi se o stanu od cca 60 m2. S obzirom da znam koliko energije i sati rada to zahtijeva kad sama čistim, ovaj puta bih htjela pomoć. Željela bih da u čišćenju sudjeluju barem dvije vaše osobe kako bi mogle jedna drugoj pomagati odmicati/pridržavati namještaj. Nudite li ovakvu uslugu čišćenja, i po kojim cijenama? Čišćenje bismo voljeli odraditi u što kraćem roku (doslovno može i odmah danas ako je tko slobodan) jer moramo useliti u stan ovih dana. U cijenu molim vas uključite i svoju opremu i sredstva za čišćenje, a ako imate i parni čistač (za ispuhivanje radijatora i iza radijatora) i usisavač za čišćenje/pranje tapeciranog namještaja (jedan dvosjed, fotelja i madrac na bračnom krevetu), to bi bilo sjajno. Unaprijed vam zahvaljujem na odgovoru.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova
Zagreb-Dubrava
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 75
Stan od 75m2 na četvrtom katu. U prostoru već nekoliko godina nitko nije živio, pa je zapušten i zato trebam generalno čisćenje stana. Potrebno bi bilo oprati prozore. Stari, dupli, drveni prozori u 4 prostorije, 1 balkonska vrata i 1 manji prozor u ostavi. Osim brisanja prašine i usisavanja trebaju se oprati fronte i svi vidljivi dijelovi namještaja. Posebno je neuredan namještaj u kuhinji: drveni dio je ljepljiv, štednjak je isto ljepljiv, a pečnica zahtjeva temeljito čišćenje. Wc je odvojen od kupaonice. U wc-u bi trebalo skinuti kamenac koji se nataložio u školjci. Kupaonica ne izgleda jako loše.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Površina prostora (u m2): 104
Redovno čišćenje na tjednoj bazi: stan sa dvije kupaonice, tri spavaće sobe te dnevnim boravkom s kuhinjom. Potrebno obrisati prašinu, usisati, oprati podove, očistiti kuhinju izvana (elementi visoki sjaj) , očistiti i oprati kupaonice, pomesti balkon, svaka dva tjedna promijeniti posteljinu. Napomena: imamo dva psa u stanu. Po dogovoru, periodično i ostalo (pranje prozora, pećnice, mikrovalne, nape, hladnjaka i sl.).
Servisi za čišćenje, Čišćenje apartmana
Tribunj
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 180
U pitanju su dva apartmana, kvadrata i 60... Veliki ima wc, kupona sa kasom, dvije spavaće sobe, kuhinja sa boravkom i trpezarijom.. Podovi su pločice.. Mali ima sobu, kupaonu sa kadom, kuhinja i boravak u jednom... Kombinacija je parket pločice.. Oba apartmana imaju terase..uz generalno čišćenje trebate ćemo i održavanje jednom u 10 dana.
Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Osijek
Osijek
Učestalost: Jednom mjesečno
Površina prostora (u m2): 35
Radi se o novoadaptiranom stanu s podnom keramikom i svim novim namjestajem! Treba jednom mjesecno usisati, obrisati podove,plocice i sanitarije u kupaoni .Prebrisati elemente kuhinje -visoki sjaj , stednjak - ceran ploca ! Eventualno prema dogovoru prozore obrisati ( jedan trokrilni i jedna balkonska vrata s prozorom ! Prebrisati 3 vrata
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Jednom tjedno
Tip poslovnog prostora: Poslovni kompleks
Površina prostora (u m2): 600
Dakle, pet kancelarija, jedna redakcija, podovi, hodnici, u četiri montaže pobrisati prašinu, isprazniti koševe, napuniti tekučeg sapuna po potrebi i wc papira, te papira za ruke, i čiščenja toaletnog prostora sa dva wc-a, sa Vašim priborom i sredstvima, dva puta tjedno. Ponedjeljkom i četvrtkom nam odgovara zbog emisija. Naravno, ostavljamo ključ, mi radimo od 09 sati, pa do tada da je uglavnom gotovo. Hvala unaprijed Lp
Servisi za čišćenje, Čišćenje poslovnih prostora
Zagreb-Susedgrad
Učestalost: Jednom dnevno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 360
Iako na prvu ovih kvadrata izgleda impresivno zapravo se radi o jednom katu na kojemu su uredi (7 ureda), kuhinja i 2 WC i drugom katu na kojem su 2 velike dvorane za sastanke i jedan ured u kojem sjedi 1 osoba, te također kuhinja i 2 WC-a. Promijenili bi firmu koja nam se do sada bavi čišćenjem uredskih prostorija budući da nismo više zadovoljni poslom djelatnika koje nam šalju za čišćenje. Na našoj adresi dnevno ima posla za najviše 3 sata efektivnog rada budući da se bavimo uredskim poslom za kompjutorima. U svakoj kuhinji imamo perilice posuđa! i 4 wc-a za 10 djelatnika! u privitku ću vam dostaviti opis poslova koje očekujemo da se obavljaju i u kojoj dinamici.
Servisi za čišćenje, Servisi za čišćenje - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Dvaput mjesečno
Tip poslovnog prostora: Ured
Površina prostora (u m2): 120
Poštovani, tvrtka smo koja se bavi web developmentom. Imamo uredski prostor u Zagrebačkoj ulici , dvoetaži, ukupne površine cca m2.Prostor koristi 4-6 djelatnika . Subotom i nedjeljom ne radimo. Imamo potrebu za čišćenjem svaki drugi tjedan , s time da treba i pomesti i prebrisati stubište zgradice u kojoj imamo prostor ( dva kata ) te periodično oprati prozore i terasu cca 10 m2, ali po dogovoru. Ured ima kuhinju , dva sanitarna čvora, dvije sobe u prvoj etaži i tri sobe u drugoj etaži s time da se jedna uopće ne koristi. Molila bih ponudu. Plaćanje na R1 po ispostavljenom računu za izvršenu uslugu. Lijepo molim ponudu na mail. Hvala


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu