Usluge

Primjeri upita

Nadstrešnice, Pergole - Pula
Pula
Površina pergole (u m2): 12
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Materijal: Metalna pergola
Poštovani! Trebam pergolu dimenzije cca 3x3 ili 3x4 cm sa prozirnim krovom (staklo ili plastika). Pergola treba biti kosa, kao produžetak u liniji sa krovom (slika, od vratiju do kraja krova odnosno do ograde). Stablo daje prirodnu sjenu a pergolu trebamo da nam ne pada lišče ipd na sto.. Pozdrav, ZM
Zagreb
Tip ograde: Dvorišna/vrtna ograda
Vrsta ograde: Panel ograda
Dužina ograde (u metrima): 10
Treba li Vam montaža?: Da
Rok za izradu: Odmah
Poštovani, Zainteresirana sam za izradu panel ( metalne- aluminijske ) ograde, točnije 5 komada panela dimenzije 2,10 dužine i 1,80 visine. Željela bih da ograda ne bude providna, već zatvorena. Ako je moguće molim Vas da mi uz cjenik pošaljete i neke fotografije takovih panela (rebrasti, puni i sl.) kako bi se lakše odlučila.
Zagreb
Tip ograde: Dvorišna/vrtna ograda
Vrsta ograde (material): ALU ograda
Dužina ograde (u metrima): 9
Treba li Vam montaža?: Da
Treba li Vam ulazna kapija?: Ne
Rok za izradu: 1 - 3 mjeseca
Dvoriste obiteljske kuce u nizu na Tresnjevci ukupne sirine 9 m, podijeljeno na tri segmenta od po 3 m. Svaki segment klize tako da moze proci automobil. Pokretanje segmenata rucno: dva bocna klizu preko srednjeg a srednji klize preko lijevog. Visina standardna. Potrebno je napraviti oba krajnja stupa i dva srednja. U jedan od srednjih stupova treba ugraditi zvonca i ormaric za postu. Matreijal koji ne zahtjeva odrzavanja: aluminij. Slobodno nazovite za vise podataka.
Nadstrešnice, Nadstrešnice za balkone
Zagreb-Sloboština
Površina nadstrešnice (u m2): 20
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Materijal: Metalna nadstrešnica
Na terasi stana na 3. katu (zadnji kat) zgrade (zgrada bez lifta, ravni krov) u Novom Zagrebu, nalazi se trenutno nadstrešnica koju treba skinuti i ono što je iskoristivo otpeljati na lokaciju udaljenu cca. 15km. Nadstrešnica je na drvenoj konstrukciji (2 grede, 3 stupa i 7 štafli), limeni pokrov odozgora i brodski pod odozdola. Između je sloj staklene vune. U prilog slike postojeće terase (terasa2,3,4). Na istoj lokaciji traži se ponuda za izgradnju nove nadstrešnice, tlocrtne površine 20m2 (5,5 širine, 3,5m dubine) koja bi bila na metalnoj konstrukciji učvršćenoj u fasadu zgrade (fasada dostupna sa sve 3 strane, stiropor 5cm) sa maksimalno 2 prednja stupa (ili po ideji majstora drugog rješenja koje bi se maksimalno uklopilo u okolinu). Odabrani pokrov su sendvič paneli, najvjerojatnije srebrne boje, debljine 3 ili 5 cm. Odvod sa krova nadstrešnice potrebno je spojiti na horizontalni odvod koji se nalazi u blizini terase (vidljivo na slikama postojeće terase).
Vinkovci
Tip ograde: Stepenišna ograda (vanjska)
Vrsta ograde (material): Inox ograda
Dužina ograde (u metrima): 29
Treba li Vam montaža?: Da
Treba li Vam ulazna kapija?: Ne
Rok za izradu: 1 - 3 mjeseca
Izrada, doprema i montaža metalne inox ograde na pristupnoj rampi za invalide. Ograda sastavljena od stupova i horizontala na visini 60 i 90 cm, izvedenih od okruglih cijevastih profila ϕ 48,3 x 2,6 mm. Na krajevima ograde horizontalne cijevi zaobliti. Visina ograde 90 cm. U cijenu uključen kompletan rad i materijal za izradu i montažu inox ograde pristupne rampe. Obračun po m' ograde. 20,5 m Izrada, doprema i montaža metalne inox ograde stubišta i podesta. Stupovi fiksirani u AB ploču stubišta i podesta, izvedeni od okruglih cijevastih profila 48,3 x 2,6 mm. Gornja horizontana okrugla cijev 48,3 x 2,6 mm, donja horizontalna cijev 42,4 x 2,6 mm. Vertikalnu ispuna izvesti od okruglih cijevi ɸ 16 mm, na razmaku 10 cm. Visina ograde cm. U cijenu uključen kompletan rad i materijal za izradu i montažu inox ograde na objektu. 9. 9,5m
Nadstrešnice, Nadstrešnice za terase
Dugo Selo
Površina nadstrešnice (u m2): 8
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Materijal: Metalna nadstrešnica
Izrada nadstrešnice na 2 balkona podne površine po 3,84 m2. Izgled bi trebao biti što jednostavniji, svijetle boje, da je lagano za održavanje, malo se prlja i treba biti dosta čvrsta konstrukcija jer smo na zadnjem katu i jako puše. Za točan materijal i dizajn bi se dogovorili, inox, aluminij. Prilažem i fotografiju, radi se o balkonu na zadnjem katu, jedini koji nije natkriven.
Pag
Tip ograde: Stepenišna ograda (vanjska)
Vrsta ograde (material): Druga metalna ograda
Dužina ograde (u metrima): 1
Treba li Vam montaža?: Da
Treba li Vam ulazna kapija?: Ne
Rok za izradu: 1 - 3 mjeseca
Trebala bi manja renovacija postojeće metalne ograde vanjskih stepenica i balkona u gradu Pagu. Uslijed neodržavanja postojeća je zahrđala, te je hrđa izjela dijelove koje sam fleksericom odrezao. Zdravi dio ograde sam izbrusio i ofarbao. Trebalo bi zavariti novu nogu ograde na stepenicama, postojeća je kompletno istrunula, te sam ju samo obljepio kako bi držala jer je nosiva. (Dimenzije 80cm x 4cm x 4cm) Na dijelovima ograde su rupice koje bi trebalo popuniti. Na ogradi balkonu su rupe koje treba zatvoriti, te sam jedan dio ograde morao prerezati fleksericom i treba mi neko rješenje kako tu rupu popuniti, da li zavariti novi komad ograde ili nešto drugo... Radovi idealno u 4. mjesecu, ili početak 5.og.
Ograde, Panel ograde
Lekenik
Tip ograde: Dvorišna/vrtna ograda
Vrsta ograde: Panel ograda
Dužina ograde (u metrima): 27
Treba li Vam montaža?: Da
Treba li Vam ulazna kapija?: Da
Rok za izradu: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam dvorišnu žičanu panel ogradu (tipična zelena žičana ograda) s nadtemeljnim zidom visine 40 cm i visinom panel ograde 90 cm (ili prema mogućnosti) iznad temelja. Lokacija: Lekenik, Sisačko-moslavačka županija Molim u ponudu uključiti demontažu i odvoz stare (postojeće) ograde te izvedbu velikih (za auto) i malih (za pješake) vrata. Velika vrata za auto trebaju biti širine 3.0 metra, klizna, dvokrilna (dvodjelna). Mala vrata širine cca. 1.0 m. Rezime: demontaža i odvoz postojeće ograde, izvedba temelja s nadtemeljnim zidom od 40 cm, postavljanje panelne žičane ograde duljine 27 m i visine panela 90 - cm, u sklopu ograde izvedba vrata za kolni ulaz (klizna 2* cm) i malih pješačkih vrata. Privitak: pogled na ogradu Hvala, Halkijević
Zagreb
Tip ograde: Balkonska ograda
Vrsta ograde: Panel ograda
Dužina ograde (u metrima): 3
Treba li Vam montaža?: Da
Treba li Vam ulazna kapija?: Ne
Rok za izradu: Odmah
Pozdrav, potrebna mi je izrada i montaža ograde na balkon, odnosno zelim zatvorit balkon, kako bi bio siguran za mačke, koje vole skakati i penjati se, sto ujedno znaci da ograda mora biti čvrsta i stabilna. Stan je na 6 katu, Balkon ima betonsku ogradu, iznad koje je otvor koji je potrebno zatvorit. otvor je cm širine, i cm visine, također ima jedan zub prema prozoru koji je 25cm širine. debljina zida na kojeg je potrebno montirati ogradu je 10cm. Voljela bih staviti panel ogradu tamno sive boje, No ukoliko imate bolju preporuku voljela bih cut. Rok u kojem bi ograda trebala biti gotova i montirana je 7.4. ili najkasnije do 14.4. Hvala.
Ograde, Kovane ograde
Mokošica
Tip ograde: Dvorišna/vrtna ograda
Dužina ograde (u metrima): 5
Treba li Vam montaža?: Ne
Treba li Vam ulazna kapija?: Da
Rok za izradu: Odmah
Ulazna vrata u dvorište , dvokrilna, otvaranje prema unutra pod utom 90" , raspon otvora cm ( gledano iz vana ) Lijevi stup za lijeva krila vrata visina ukupno cm a desni oko cm ( vrata ne smiju biti viša od cmukupne visine ), oba krila otvarat će se putem daljinske komande. Druga ulazna vrata za dimenzija su x cm ( Otvor ) trebaju biti u istom stilu kao i kapija, sa bravom i kvakom a otvaranje ide iz desnog prema lijevom kutu prema unutra ... sliku stvarnog stanja mogu poslati na email. Montažu mogu izvršiti sam, te osigurati prijevoz u HR, ako je dobro zapakirana roba.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu