Usluge

Primjeri upita

Fasade, Fasade
Velika Gorica
Površina fasade (u m2): 360
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, riječ je o adaptaciji stare kuće površine fasade m2.Oblik kuće je klasična hrvatska troetažna kocka,bez mnogo prelaza,lomova i arhitektonskih egzibicija. U nedoumici sam koji tip izolacije uzeti,stoga bih trebao ponudu cijene po m2 i vašu sugestiju za slijedeće debljine i materijale: klasični bijeli fasadni stiropor 12 cm,grafitni stiropor 10cm i kamena vuna 10cm,silikatni završetak,nijansirano bijela kava. Također vas molim za okvirnu cijenu izrade m2 plastičnog zrnatog premaza cokla kuće ukupne površine 30m2. Obzirom kuća ima takav stari premaz,molim vas i cijenu skidanja istoga po m2. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Samobor
Samobor
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 100
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam bojanje zidova i plafona u kuhinji,sobi, prostoriji te hodniku. Zidovi su u redu i nije potrebno struganje, eventualno gletanje nakon skinutih bi bili idući tjedan nakon završetka lakiranja parketa koji će biti gotovi sad u petak.Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje fasade
Novo Čiče
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 300
Koje dijelove želite obojati: Fasadu
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, riječ je o kući katnici s bijelom sep fasadom .Oko prozora su izvučene š strana je od dvorišta,ostale tri strane su uz cestu. Kuća je otprilike 10x11.Vrh krova je odprilike na visini od 7 je stara 20 godina,na kući,odnosno fasadi nema oštećenja.Želimo je posarbati u krem boju,a špalete i temelj u smeđ ponudu sa Vašim materijalom i bez vašeg. Hvala i lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 190
Dodatne usluge: Bojanje stolarije, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, radi se i bojanju zidova i korekciji neravnina na zidu nastalih prilikom ugradnje nove unutarnje jedinice klima uređaja. Stan je površine 65m2 pa je prema gruboj procjeni površina zidova za bojanje oko m2. Stan je star 10 godina i odlično održavan. Zanima me također koliko bi koštalo bojanje 3 štoka i vrata s time da jedna vrata trena "sanirati". Boja zidova i stolarije je bijela. Također, koliko bi vremena trajao zahvat bojanja zidova tj. na koji rok stan mora biti iseljen? Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Suha gradnja (knauf), Postavljanje knaufa - Omiš
Omiš
Površina (u m2): 95
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Stan je tlocrtne površine 95m2. Nagib krova je 25 stupnjeva. Radovi za koje tražim izvođača su: 1. Ugradnja knauf ploča s odgovarajućim nosačima između rogova koji su prosječnog razmaka oko 65-70 cm, a kako bi grede ostale vidljive u prostoru. 2. Ugradnja pregradnih zidova prema idejnom projektu kojeg šaljem u prilogu. Potrebno je da sve pregrade budu kvalitetne zvučne i toplinske izolacije. Za više informacija molim obratite mi se na e-mail: Lijep pozdrav,
Samobor
Površina fasade (u m2): 300
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, na mojoj obiteljskoj kući koja se nalazi u Hrastini Samoborskoj bi trebalo navući završni sloj fasade ( m2). Inače se bavim suhom gradnjom pa sam si sam tokom protekle tri godine zalijepio i pregletao stiropor ( Baumit Pro Contact) i mislim da sam to dobro odradio. Fasada bi išla u dvije boje. Špalete prozora su istaknute za dva cm u odnosu na ostatak fasade. Taj istak je napravljen skroz okolo svih prozora i vrata i širok je 10 cm. Završni sloj na većini špaleta ( osim na dva prozora i špaletama garažnih vrata), podgledu balkona, garaži i jednom istaknutom dijelu kuće ( oko i iznad ulaznih vrata) bi išao u svjetliju krem boju. Špalete dva prozora i garažnih vrata te ostatak kuće bi išli u tamniju smečkastu boju. Sve špalete bi bile zaglađene ( 2 mm), a sve ravne površine bi bile zaribane ( crvići) u debljini 2 mm. Fasadu sam izabrao od proizvođača „WEBER“ – TOP DRY. U podnožju kuće ide Teraplast od Samoborke. Sav materijal je moj. Od Vas trebam skelu, eventualno popravljanje ukoliko nešto uočite da nije u redu, prešmirglati ljepilo ukoliko smatrate da je potrebno, zaštititi prozore, vrata, pločice, kamen, oluke, crijep i sve ostalo tako da poslije Vas ne bude nikakve štete na postojećim elementima kuće, navući impregnaciju dan ranije i navući završni sloj. Kod mjerenja količina točnih površina ima: tamnija smečkasta zaribana (crvići) m2 svjetlija krem zaribana (crvići) 75 m2 tamnija smečkasta zaglađena 9 m2 svjetlija krem zaglađena 32 m2 teraplast 20 m2 Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Rijeka
Površina (u m2): 310
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za : 1.Termoizolacija unutarnji zidovi i stropovi. Okvirno - m2 unutarnji zidovi i 80m2 stropovi 2. Pregradni zid x 2 - 1 zid okvirno - 5 m2 (2m x 2.5m) - 1 zid okvirno - 3.75 m2 (1.5m x 2.5m). Radovi bi bili na jesen nakon što završimo elektroinstalacije. Lijep pozdrav.
Fasade, Fasade
Donji Martijanec
Površina fasade (u m2): 176
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, riječ je o energetskoj obnovi kuće: 1. demit fasada vanjske ovojnice stiropora EPS 14,00 cm postavljenog na ljepilo i tiplama učvršćenog na fasadu, početnog profila, kutnih i okapnih profila na rubovima, utiskivanje staklene mrežice u ljepilo, impregnacija i završna obrada zaribanom acrylnom žbuke granulacije 2,00mm. površina, kompletni radovi i materijal. 2. demit fasada temelja stirodur XPS debljine 10cm postavljenog na ljepilo i tiplama učvršćenog na fasadu, početnog profila, kutnih i okapnih profila na rubovima, utiskivanje staklene mrežice u ljepilo, impregnacija i završna obrada teraplast, kompletni radovi i materijal. Od ukupne površine fasade na nekih 21,5m2 će trebat o samo početni temelji. Molim navesti rok izvođenja radova i uvjete plaćanja. Unaprijed zahvaljujem!
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 110
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam ličenje stana od 50 m2 (Vrbani III) u kojem ima dosta ugradbenog namještaja. Dva zida (hodnik, spavaća soba) zahtjevaju malo više gledanja. Stan do sada ličen Caparol bojama (dvije različite nijasne boje). Predviđen početak radova: sanacija popucalih zidova odmah, ličenje stana u tjednu od 23.05.'16. Trajanje ličenja stana 2 dana. Tražim ponudu koja uključuje usluge ("dvije ruke") i materijal (Caparol boja za zidove, obična bijela za strop, zaštitna sredstva za parkete i namještaj).Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Split
Split
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 167
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebat će bojanje zidova naša dva susjedna salona ( jedan preko puta drugog , tako da je moguće sinhronizirati radove na istovremenom bojanju oba salona ) u užem centru a , ali samo nedjeljama i subotom poslije 18:00 h , jer zatvaranje salona u sezoni ni na jedan dan nije opcija. Ako se čitav prostor ne može obojati u jednom takvom terminu , opcija je i bojanje pojedinih dijelova prostora u jednom terminu , a onda preostalih dijelova u drugom terminu . Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu