Usluge

Primjeri upita

Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 180
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, riječ je o stanu od 70m2 površine za bojanje nekih m2. Relativno je nova zgrada, 3-4 godine stara tako da je uglavnom potrebno samo bojanje zidova,u dječjoj sobi će trebati malo gletanje i jedan mali dio na prijelazu zida i plafona. Molim ponudu s vašom bojom i opciju ako ja kupim boju. Lijep pozdrav.
Suha gradnja (knauf), Postavljanje knaufa
Pag
Površina (u m2): 40
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, kuća se nalazi u Pagu. Potrebno bi bilo plafon koji je obučen u lamperiju (ispod koje je ter papir,najlon, staklena vuna) i ne bi ga skidali, postaviti knauf kojega ne bi ništa spuštali, jer je i tako plafon ne mjestima 1,80 ponudu za postavljanje gips ploča, koje već imam. Od materijala bi mi trebali profili. Hvala i lijep pozdrav.
Fasade, Fasade
Zagreb
Površina fasade (u m2): 282
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, obnova fasade na obiteljskoj kući prema nacrtima u prilogu, želim ponude sa kamenom vunom i sa stiroporom debljine 10 cm, uključeno sa izvedbama rubnog vijenca i novim olucima za odvodnju oborinskih voda. Oko prozora nije potrebno obrubiti, u pripremi je i postavljanje nove vanjske stolarije, koja bi se montirala prije fasade. Nacrti u prilogu. Površina fasade je m2 sa otvorima, m2 bez otvora. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića
Dugo Selo
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 350
Dodatne usluge: Bojanje stolarije, Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebamo farbanje unutrašnjosti obiteljske kuće, tlocrtne površine 85 m2. Sve u bijelu boju. Potrebno je strop kupatila i još jedan dio zida postrugati i pregletati prije farbanja. Ukupna površina za struganje i gletanje 15 kvadrata, ne više. Ima nešto sitnih popravaka od rupica i udaraca ali ništa strašno. Potrebno prelakirati troja sobna vrata u bijelo. Sada su također bijela, no treba osvježiti lak. Dimenzije vrata 80x. Nisu futer štokovi, već obični širine 10 cm. Radilo bi se u 8 mjesecu kada odemo na more, da radovi budu gotovi dok se vratimo. Hvala i lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 15
Dodatne usluge: Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, predstavnica sam stambene zgrade. Trebamo soboslikara za bojanje metalne ograde i konstrukcije nadstrešnice iznad ulaznih vratiju-20-22m dužine rukohvati 8cm promjer i visina stupića 70cm( 20 stupića) i nadstrešnica ispred ulaznih vrata,četvrtasti nosači 4m2 .Teško je procijeniti površinu za bojanje,najbolje je da vidite sami. Adresa je Stambena zgrada Srebrnjak , Zagreb. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 160
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, prije 8 godina su zidovi stana obojani bojama (zelena, žuta, marelica, lavanda i bijela) i sada bi ih samo htjeli ponovno osvježiti tim istim bojama i na svega par mjesta pogletati pukotine na zidovima. Već smo kupili JUB boje, isti tonovi kao pred 8 godina, tako da bi nam trebali samo soboslikari koji bi odradili posao bojanja. Ako je moguće voljel bi da radovi budu krajem ovog tjedna ili početkom idućeg tjedna i to da se odradi u neka 2-3 dana. Hvala i lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Soboslikari
Krnica
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 60
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, posjedujem kuću ili točnije kućicu u Istarskom selu Pavićini koje je udaljeno 20 km od Pule u kojoj je potrebno izvršiti neke manje poslove. Kućica je kvadrature 20 m2 (4x5) i visine 2,5 m. i sagrađena je od kombinacije drvne građe i Ytong blokova s limenim krovom. U kućici je potrebno izvršiti sljedeće stvari: - ožbukati ili na neki drugi način pripremiti untrašnje zidove za ličenje i obojati zidove. Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 5
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se o jednom zidu u dnevnom boravku površine cca 4,5 m2, koji bi trebalo kvalitetno obraditi, tj. najvjerojatnije pregletati, impregnirati po potrebi i oličiti (bijela ili neka druga boja). Zanima me okvirno cijena radova i vremensko trajanje, a radovi bi bili po dogovoru, u roku nekih tjedan-dva. Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Fasade, Fasade
Velika Gorica
Površina fasade (u m2): 360
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, riječ je o adaptaciji stare kuće površine fasade m2.Oblik kuće je klasična hrvatska troetažna kocka,bez mnogo prelaza,lomova i arhitektonskih egzibicija. U nedoumici sam koji tip izolacije uzeti,stoga bih trebao ponudu cijene po m2 i vašu sugestiju za slijedeće debljine i materijale: klasični bijeli fasadni stiropor 12 cm,grafitni stiropor 10cm i kamena vuna 10cm,silikatni završetak,nijansirano bijela kava. Također vas molim za okvirnu cijenu izrade m2 plastičnog zrnatog premaza cokla kuće ukupne površine 30m2. Obzirom kuća ima takav stari premaz,molim vas i cijenu skidanja istoga po m2. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Samobor
Samobor
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 100
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam bojanje zidova i plafona u kuhinji,sobi, prostoriji te hodniku. Zidovi su u redu i nije potrebno struganje, eventualno gletanje nakon skinutih bi bili idući tjedan nakon završetka lakiranja parketa koji će biti gotovi sad u petak.Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu