Usluge

Primjeri upita

Keramičarski radovi, Keramičari
Zagreb-Novi Zagreb
Površina (u m2): 3
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se o kuhinji L oblika. Dimenzije zidova cca 1.75mx2.5m. Na većem zidu jedan dio kuhinje ( visoki ormar širine 60cm)zauzima zid, pa na taj dio zida ne bi išlo staklo, dok ne znam da li pločice idu i iza takvog ormara. Ormar je dakle dio kuhinje. Zidovi su od knaufa i već obojani bojom ostalih zidova u prostoriji. Pločice koje bismo eventualno stavljali: https://-term.hr/zidna-plocica-za-unutarnje-oblaganje/pid/ https://-term.hr/zidna-plocica-za-unutarnje-oblaganje/pid/ Molim Vas okvirne ponude i specifikacije radova koji su potrebni, obzirom da smo čuli da na takvu podlogu nije jednostavno stavljati pločice, već je potrebna dodatna priprema. Hvala i lijep pozdrav.
Fasade, Fasade
Zagreb-Susedgrad
Površina fasade (u m2): 20
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, na stambenoj zgradi potrebno je strop u stubištu i biciklarni obložiti ili stiroporom ili kamenom vunom radi dodatne toplinske izolacije stana koji se povrh tih prostora nalazi. Cca. 10 m2 nalazi se u vanjskom dijelu zgrade, pa je taj dio potrebno obraditi do završnog sloja radi estetike dok je ostatak unutar biciklarne potrebno samo poravnati. Molim vas da ponudu izradite za debljinu od 8 i 10 cm, jer možda neće biti moguće radi prozora i vrata postaviti planiranih 10 cm izolacije. Rok izrade nije bitan, može biti gotovo u narednim mjesecima prije zime. Lijep pozdrav.
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Bez sjenila
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Skidanje starih prozora
Broj prozora: 9
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
poštovani, trebaju mi prozori dimenzija: -Prozor duž.X kom2 ; -prozor duž.X kom.1; -prozor duž.X60 kom1; - prozor duž.55X80 kom.4; - Ulazna vrata X kom.2 i - balkonska vrata X60ili70 kom1. Napomena:jedna ulazna vrata stara demontaža i montaža,ostala vrata samo montaž 55X80 samo montaža,ostali demontaža i montaža.U ponudu navesti,koji okovi se ugrađuju,koji profili,brtvljenje,stakla dvoslojna ili troslojna i kako odabrati panele za vrata. Lijepi pozdrav
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovanje, šaljem upit za elektro radove, a dodatan posao je rušenje knaufa kako bi prejestili elektroinstalacije. U novogradnji trebam izmjestiti prekidač za svjetlo iz knauf zida na način da se sruši dio zida koja mi vrši atak u prostor kuhinje, dvostruki knauf, debljine 15 cm bez pojačanja. Instalacija koja visi iz stropa se premješta u nastavak zida koji glumi lijevu stranicu ugradbenog ormara i u kojem je ugrađen portafon. Sve vidljivo s fotografije. Trebat će i završno zagletati i urediti Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Građevinska stolarija - prozori, Prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Vanjske žaluzine
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Skidanje starih prozora
Broj prozora: 1
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, na mjesto postojećeg francuskog prozora (xcm) se ugrađuje veći (2.6x2.4m) na postojeću ETICS fasadu (5cm). Trebati će pažljivo riješti taj dio. Molim ponudu za prozor dimenzije: Širina=2.65m/Visina = 2.38 ,vanjska žaluzina ili roleta,5 komora, low e, bez ispune plina. Klizna stijena (još se ne zna da li će biti lijeva ili desna) Htjela bih komparaciju pvc i alu profila,boja bijela ili eloksirani aluminij ili antracit, dvoslojno staklo, uključivo skidanje starih i montažu novih. Radovi na fasadi se odnose na popravak fasade oko demontiranog prozora, te oko dijela koji će se ružiti/proširivati otvor kako bi se ugradio veći prozor. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Krovopokrivači, Limeni pokrovi
Dubravica
Površina krova (u m2): 94
Usluge: Termoizolacija krova, Ugradnja krovnih prozora, Pokrivanje krova, Deponiranje starog pokrova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana), Skidanje starog pokrova
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, kuća je visoka prizemnica u mjestu Bobovec oko 10 km od Zaprešića. Pokrivena je šindrom,. Na krovu je montiran 1 krovni prozor i potkrovlje je bez izolacije. Budući da je krov počeo prokišnjavati odlučili smo se na sanaciju u koju treba biti uključeno slijedeće:Demontaža i zbrinjavanje starog pokrova, krovnog prozora i žljebova. Prijedlog za pokrov obzirom da je razmak između rogova oko 90 cm, montaža 3 Velux prozora /70, termoizolacija, montaža žljebova, građa obojana lazurom. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori
Zagreb-Dubrava
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 15
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebno mi je: devet prozora s roletama - dimenzije ×, dva balkonska s roletama - dimenzije ×, dva prozora bez roleta - dimenzije 60×, jedan prozor sa roletom - dimenzije 80×, jedan prozor sa roletom - dimenzije 90×, jedna ulazna vrata - dimenzije ×. Očekujem Vašu ponudu.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, uselili smo kao podstanari u novi stan i sa gazdaricom dogovorili da bi dio stana (posto je trenutno zuto-zeleni) pofarbali u bijelo (zuti dio, zeleni bi ostavili),to je nekih 25-30m2 stana. U stanu još nisu stvari pa ga je lako zastiti od kapanja boje i ostalo. Stan se nalazi u Španskom. Trebam ponudu. Rok bi bio u nekom trenu do kraja mjeseca (da bude suho i useljivo do 1.8.) Hvala i lijep pozdrav.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori
Lumbarda
Sjenila: Grilje
Broj prozora: 15
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, u prilogu vam šaljem specifikaciju prozora i vrata sa okvirnim mi je 15 prozora, 5 vrata, 17 komarnika, 20 škura. Boja prozora i vrata neka bude bijela ili sivkasto bijela, a boja škura zelena. Ukoliko trebate još koji informaciju, stojim vam na raspolaganju. Srdačan pozdrav.
Krovopokrivači, Krovopokrivači
Pušća
Površina krova (u m2): 120
Usluge: Termoizolacija krova, Pokrivanje krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana), Hidroizolacija krova, Skidanje starog pokrova
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Da
Vrsta novog pokrova: Crijepni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, tlocrtna površina etaže je bruto cca. 90m2, Jedan dio te etaže čini Krivaja- montažna vikendica( na kojoj je trenutno azbestni pokrov koji prvo treba skinuti), te je uz nju dograđena još jedna prostorija od poroterm kvadri, koja je trenutno otkrivena .Prizemlje je rađeno od betona i vrlo je stabilno , a sama kuća je s gornje strane ukopana u zemlju, tako ja joj je statika odlična. Trebalo bi izraditi kompletno krovište zajedno s limarskim radovima na dograđenom dijelu. Ja sam planirao odabrati glineni crijep TONDACH NEPTUN, te za kupnju crijepa iskoristiti trenutnu novčanu subnvenciju za uklanjanje azbestnog pokrova. Razmišljao sam i o četverostrešnom krovu, ali ne znam ne bi li bio pretežak obzirom na ovaj montažni dio kuće, pa uzrokovao pucanje zidova ili slično. Uprivitku šaljem tlocrt kuće. Lijep pozdrav.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu