Usluge

Primjeri upita

Keramičarski radovi, Keramičari
Krk
Površina (u m2): 20
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno je postavljanje pločica u 2 kupaonice. Prvo bi krenuli s jednom i ukoliko budemo zadovoljni radili bi i drugu. Za početak računajmo 20m2. Molila bih da me za sve dodatne informacije kontaktirate na mobitel. Možda će biti slabiji signal na Krku pa pokušajte i više puta nazvati. Hvala i lijep pozdrav.
Samobor
Površina fasade (u m2): 175
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, riječ je o novoizgrađenoj kući, prizemnica + 7 redova bloka za potkrovni stan, tlocrt cca 9*8 m. Otprilike pola površine biti će izvedeno debljinom stiropora 8 ili 10 cm, a druga polovica debljinom 5 cm. Cokal treba biti u ravnini, ne uvučen,ceraplastom završen oko 8m2. Molim Vašu ponudu. Slobodno me kontaktirajte za dodatne informacije. Lijep pozdrav.
Krovopokrivači, Limeni pokrovi - Karlovac
Karlovac
Površina krova (u m2): 14
Usluge: Pokrivanje krova, Skidanje starog pokrova
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Limeni/metalni pokrov
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, riječ je o mojoj vikendici pokraj Karlovca na kojoj curi krovište kroz azbestne ploče uz dimnjak. Trebatt će popraviti,možda će ih trebati tu promijeniti. Također potreba popravka na ostavi gdje bi ih trebalo kompletno promijeniti jer isto curi. Površina tog krova je 3.x3.5. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Keramičarski radovi, Keramičar
Crikvenica
Površina (u m2): 40
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebno postavljanje pločica u dnevnoj sobi 25 m2 i spavaćoj sobi 15 m2. Stavljanje pločica bez posebnih zahtjeva, u dnevnu bi želio postaviti na materijal radi izjednačavnja visine dok spavaću na ljepilo, Mjesto gdje bi se postavljale plocice je u Jadranovu kod Crikvenice. Moj broj mobitela je 97 50. Hvala unaprijed i lijep pozdrav .
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Skidanje starih prozora
Broj prozora: 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim ponudu za zamjenu postojećih prozora i vrata sa novim PVC. Radi se o jednom prozoru u kuhinji dimenzija(x cm sa roletama) i cijelog staklenog dijela u sobi (2 ili tri dijela, klizna staklena stijenka) dimenzije šX v. U prilogu se nalaze slike .Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Keramičarski radovi, Keramičar - Velika Gorica
Velika Gorica
Površina (u m2): 35
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, stan se nalazi u Velikoj Gorici. Potrebno je postaviti pločice u maloj kupaoni 1,6x2m punom visinom(pod oko 3,2m2 i zid oko 16m2), te u hodniku i kuhinji(L oblik) oko 15m2(tu je potrebna nivelacija da ne bude prijelaza jer je trenutno u hodniku parket a u kuhinji tanke pločice), i još postavljanje na kuhinjskom zidu linija 0,6x4m. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori - Karlovac
Karlovac
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora
Broj prozora: 9
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za prozore i vrata dimenzija: -7 prozora: širina X visina ,,dvoslojno staklo -1 prozor: širina X visina ,jednokrilni,dvoslojno staklo -1 balkonska vrata: širina 90Xvisina,bijela,dvoslojno staklo -3 harmonika vrata>:širina 90X visina ,smeđa. Trenutno nisam u mogućnosti komunicirati preko mobitela i mail mi je jedina opcija. Molim vašu ponudu. Hvala i lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Soboslikari
Brezovica
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 54
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebno farbanje zidova u dječjoj sobi, farbom u boji.Na zidovima nema oštećenja ili rupa samo ostataka od ljepila- od postera. Soba je u potkrovlju pa je jedan dio zida ravan a drugi potkrovni. Soba je trenutno ofarbana u rozu šina sobe je 18m2. Molim Vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija
Kupljenovo
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Skidanje starih prozora
Broj prozora: 11
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za prozore dimenzija: 4 komada x 2 komada 55x70 1 komad 80x80 2 balkonska vrata70x 1 komad x x u dnevnom boravku trokrilna balkonska vrata i ja bih sad stavila kao kliznu stijenku ili kao obična dvokrilna vrata. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Soboslikarski radovi, Soboslikari
Ražanac
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 150
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim Vas za ponudu soboslikarskih radova u kući kod Ražanca (Rtina Miletići): struganje starih tapeta, gletanje i kitanje zidova prema potrebi i bojanje u bijelu boju. Radi se o dvije spavaće sobe, blagovaonici i dugačkom hodniku. Kod stropova samo kitanje odnosno gletanje i bojanje, nema tapeta. Radovi su planirani u mjesecu rujnu. Hvala unaprijed,


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu