Usluge

Primjeri upita

Gradnja kuće, Građevinski radovi
Sračinec
Ukupna površina objekta: 160
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Kuća sa vanjskim mjerama 9x9 metara. Gradnja septičke jame 5x2x2.8m sa 3 komore, temelji (nema podruma), prizemlje i potkrovlje (visina zida u potkrovlju cm). Krov je dvostrešni bez kućica. molim ponudu sa i bez materijala (samo ruke). Gradnja bi započela krajem 9. mjeseca ove godine. Molim ponudu, Hvala.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebamo adaptirati , kuću naslonjenu sa sjeverne strane .Odvaja se 13 etežni stan u 2 stana . Jedne unutarnje stepenice se izbacuju djelomično van .Trenutne su drvene . Jedan dio kuće se diže u vis od 1. kata . Kuća ima 4 etaže uska je i visoka . Otprilike za 5 ljudi ima posla 2 mjeseca ,-- grubih građevinskih (- betoniranje - rušenje....) radova. Potom se iznuta , žbuka , i uređuju zidovi , te podovi do finiša . Stavlja se i stiroporna fasada na kraju . PVC stolarija je stavljena nova prije 3 godine .Tako da veći dio toga se mora pomno izvaditi i ponovno ugraditi, možda na drugomjesto itd .Kompetno kroviše je novo, izolacija i crep , grede su relativno nove 20 g. Druga i treća deka su drvene grede .To se sređuje ---bijeli strop. možemo troškovnik poslati elektronski lp
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam: -Dogradnja obiteljske kuće u smislu dodavanja dvije prostorije površine cca30m2 i stepeništa za potkrovlje unutar jedne od prostorija. -Prilagodba krovišta dogradnji. -Izgradnja terase naslonjene na kuću površine cca35m2. -Prema dogovoru dogradnja ostave (šupe). -Rušenje zidova nakon izgradnje i izgradnja pregrada u potkrovlju prema dogovoru. Molim ponudu, Hvala.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Lobor
Ukupna površina objekta: 70
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Prizemnica od 65-75 kvadrata + pomocni objekt (kao garaza). 2 spavace sobe i dnevna + kuhinja + plus dodatno terasa. Stara kuca na zemljistu. Trebalo bi srusiti stari objekt (plus pomocni objekt) i napraviti nove. Imamo gradjevisnku dozvolu za montaznu gradnju (kuca od 65m2 + pomocna) no zainteresirani smo i za ponudi u klasicnu gradnju kuce (65- mx. 75m2; tipa kljuc u ruke) u Zagorju. Unaprijed hvala! Pozdrav!
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno je adaptirati dio kuće, koji je zasad u cigli i površine oko 55 m2. Planirani su dnevni boravak, kuhinja i ostava. treba dignuti zid od cca 5 m2 za odvojiti kuinju i ostavu. Potrebno je postavljanje laminata i pločica. Na dvije terase podignuti i postaviti pločice. Molim Vašu ponudu, Hvala.
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Fažana
Ukupna površina objekta: 380
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Da
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Radi se o obiteljskoj kući prizemlje + kat + potkrovlje koja se sastoji od dvije stambene jedinice + garaža + gospodarski tavan u potkrovlju. Bruto površina prizemlja iznosi m2, odnosno cca. m2 neto površine po etaži, potkrovlje je cca m2. Radovi se izvode u Valbandonu, općina Fažana. U privitku dostavljam kompletan troškovnik. Potencijalni ponuđači mogu ponudu dostaviti i za dio radova. U ovoj fazi najviše me interesira izgradnja objekta "pod krov". Molim ponudu, Hvala.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Na postojećoj kući, izradili bi vanjsko zatvoreno stubište površine 14m2, jer ćemo u idućoj fazi etažirati kuću. Sve slike , arhitektonski nacrti i opis posla, nalazi se u prilogu. S obzirom da mogu u prilog staviti samo 8 datoteka, a ko ćete trebati imam još i detalje gradnje , i mnogo mnogo toga, što sam dobio od ahitekta. Lokacija kuće je Zagreb - Sloboština. Molim ponudu, Hvala.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Opseg izgradnje bi bio rušenje starog potkrovlja te nadozidavanje novog potkrovlja bez unutarnjeg uređenja + cijeli krov na kući. Troškovnik: 1. Horizontalni sirklaž iznad drvenog grednika - beton C25/30 m3 3 - armatura fi12 kg fi8 kg 82 - oplata m2 35 2. Izrada AB vertikalnih sirklaža u protupotresnom bloku -protupotresni blok kom - beton C25/30 m3 2 - armatura fi14 kg fi8 kg 90 3. Horizontalni sirklaž ispod krova - beton C25/30 m3 4 - armatura fi12 kg fi8 kg - oplata m2 70 4. Zidanje nosivih vanjskih zidova d=25 m2 42 5. Krovište - grede 12x14 m - grede 16x16 m 35 - grede 16x18 m 45 - OSB ploča m2 - letve 3x2 m - letve 5x3 m - pokrov, crijep m2 - folija m2 - oluk m 35 - cijev za oluk m 30 - opšavni lim m 40 Pozdrav,
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Početkom 9.mj planiramo započeti sa kompletnom renovacijom donjeg kata kuće, a prema nacrtima arhitekta. Planiramo rušenje postojećih pregradnih zidova, postavljanje knaufa, probijanje otvora za novi prozor i proširivanje otvora za staklenu stijenu, izmjenu sve stolarije, adaptaciju kupaonice, nove instalacije za centralno, struju i vodu, nove podove (parket i pločice) u prostoru od 38 kvadrata. Također popravak fasade na mjestima gdje će se zbog radova oštetiti. Zanima me jeste li u mogućnosti doci na izvid, a kako biste mi mogli dati ponudu za izvođenje radova. Srdačan pozdrav,
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, adaptiram kat kuće. U privitku šaljem skicu prostora, dimenzije prostora su okvirne, nisu %. Ta skica prikazuje prostor kako bi u konačnici trebao izgledati, dakle to je skica konačnog prostora. Rušit će se zid u dužini 2.5 - 3m. Te će se zidati dodatni zidovi u dužini od cca 6-8m. Ovaj lijevi dio skice je balkon, s time da je pola balkona kao što je prikazano na slici zatvoreno, stavit će se zidovi da se dobije dodatna soba, pa je potrebno sa vanjske strane tih zidova staviti stiropor i fasadu. Novoizgrađeni zidovi će se žbukati ili će ići gore gipsane ploče ovisno što majstor preporuči da je bolje. Kompletni gornji prostor osim dnevnog boravka (najveći prostor na skici) tj na stropove će se postaviti gipsane ploče sa izolacijom (vuna) Što se tiče podova, glazure jesu, jedino je potrebno staviti glazuru na prostor gdje je predviđena kuhinja cca 12-15 m2. Uključite i obradu špaleta. I to je to. Znači bitno mi je kompletni prostor fizički zatvoriti, da su riješeni stropovi, podovi, zidovi te eventualno možete uključiti i električara zbog postavljanja struje na novoizgrađenim zidovima. Svakako bi bilo najbolje da pošaljete najbližu ekipu koja bi obavljala radove da dođu i da im s ena licu mjesta pokaže prostor i sve objasni. Unaprijed hvala. Srdačan pozdrav / Best regards


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu