architech j.d.o.o.

Dugo Selo
Arhitekti, Legalizacija
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Drugi izvođači u blizini mjesta Dugo Selo

Druge usluge u Sesvetama i okolici

Nedavni upiti

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 60
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, zanima me ponuda projekta za adaptacija potkrovlja, tj izolacija krova. Htjeli bi proći što jeftinije i naravno koristiti i što jeftinije materijale, pošto je objekt star i vjerovatno nam bude potreban za naredne 2 godine, ne namjeravamo živjeti tako narednih 10. godina Zanima me cijena Vašeg izlaska na teren da vidite prostor. Unaprijed zahvaljujem Lijepi pozdrav Branka

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
 • Površina objekta ili prostora (m2): 24
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Prostor se sastoji od jedne sobe sa kupaonicom na prvom katu stambeno - poslovne zgrade. Kupaona je sređena i riješena po tom pitanju se nema što. Potrebna mi je ideja samog prostora, okvirno se zna gdje bi bilo što locirano s obzirom na raspored prostorije i namjenu djelatnosti. Konkretno potrebna mi je ideja za predprostor, prijemni pult, pregradni zid - parapet poradi ostvarivanja intime korisnika, boje zidova kao i detalji rasvjete. Lokacija: Fužine Molim ponudu, Hvala.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 38
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Živimo u apartmanu lijeve strane prizemlja. Kako nam je najveći problem stvarala kuhinja koja se nalazi u sklopu db a i ulaz u stan je odmah pored, u fazi smo preuređenja cijelog prizemlja. Tj spajamo nas stan sa stanom koji je do nas. Kako su mi najbitniji db i kuhinja, tj njihova funkcionalnost i veličina planirali smo sa lijeve strane ostavit prostor samo za db a sa desne strane prizemlja u prostoru trenutnog db i kuhinje Napravit samo kuhinju na L sa blagavaonskim stolom. Ulaz bih napravili kroz sobu koja se nalazi između terasa i to bi bio ustvari predulaz sa velikim ugradbenim ormarom koji će služiti za odlaganje stvari. Novi db boravak i kuhinja bi dobili veće prozore jer manjka svjetlosti kada se postojeća vrata zazidaju. Kako je zid koji dijeli ta dva stana nosivi zid, planiramo ostavit samo metar i pol istog po sredini za stavit komodu za TV na njeg, sa obje strane istog bi bi bili prolazi od nekih 1,15cm. Zanima me mišljenje stručne osobe, želim da kuhinja bude funkcionalna, sa dosta radne površine a uz to i blagavaonski stol a da se pri tome ne moramo provlačit između stola i elemenata.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Adaptacija i renovacija dvoetažnog stana u centru Splita i preoblikovanje u tri apartmana. Potreban idejni projekt zajedno s troškovnikom. Donja etaža zahtjeva gradnju betonske ploče i stepenica te kompletno uređenje dva apartmana. Gornja etaža zahtjeva samo renovaciju kupatila i kuhinje. Molim ponudu, Hvala.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Zanima me ponuda za dizajn interijera -stan od m2. Radovi na stanu su pri kraju, a stan se sastoji od kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka, 3 sobe, 2 kupaonice, i ako je važno za ponudu 2 balkona i terasa. Ovo što nas zanima je dabir pločica, namještaja, boja, rasvjete, detalja. Počeli smo potragu za pločicama i vidimo da je ogromna ponuda i da će nas to potrošit pa je možda pravo vrijeme i za ovaj korak - stručnu pomoć. Nije nevažno napomenuti i da je to prizemni stan iznad kojeg se nalazi još jedan i da ga planiramo koristiti u turističke svrhe, a ispred kuće planiramo napraviti i bazen. Svjesni smo veličine i cijene zahvata pa kad već ulažemo toliki novac, da svorimo ugodan i lijep prostor. Molim ponudu, Hvala. P.S.Trenutno nemam tlocrt ali ću ga dobiti tijekom dana, ako je potrebno mogu poslati i fotografije vanjskog izgleda kuće. Lokacija, Kaštel Kambelovac

Nadogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 30
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

U sklopu stana na zadnjem katu manje stambene zgrade, nalazi se 30m2 terase od koje je polovica nadkrivena. Htjeli bi taj nadkriveni dio zatvoriti skalenom stjenom (bočnu stranu ozidati) i prenamjenit u dnevnu sobu . Sadašnje stanje je da se iz dnevnog boravka izlazi na terasu. Kada bi se taj dio terase zatvorio, povećali bi kvadraturu stana. Zanima me da li je to izvedivo, što je potrebno napraviti za ishoditi sve potrebne dozvole i okvirna cijena projekta.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 140
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Postovani, trebao bih ponude za izradu idejnog rjesenja i glavnog projekta na zemlji prikazanoj u privitku. OPCE SMJERNICE: -visoka prizemnica sa ravnim krovom i podrumom te bazenom gradjena na L -neto tlocrtna povrsina m2 -bruto tlocrtna povrsina m2 -glavni ulaz u objekat sa sjevera(oznaceno u privitku) -kuhinja+izba i dnevni boravak polozeni na jug i spojeni sa dimnjakom u sredini -tri sobe i manja radna soba -dva kupatila -susiona sa izlazom -vanjske stepenice do ravnoga krova koji bi bio operativan pola tlocrtne povrsine -bazen 3m x 7 m -nagib terena od istoka(polozaj objekta) prema zapadu(ulaz sa ceste) je oko 1m. k.č. Donja Podstrana, k.č. /1

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 330
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Projekt uključuje unutarnju adaptaciju obiteljske kuće i prenamjenu kuće u nekoliko apartmana za iznajmljivanje u turističke svrhe. Zamisao je da bi se od postojećeg objekta dobila 4 apartmana, 2 u potkrovlju 2 u prizemlju. Jedan dio podruma kuće koristio bi se kao apartman obitelji dok bi drugi potencijalno služio kao spremište, kotlovnica itd. Želi se postići maksimalna iskorištenost prostora te zadovoljiti standarde kategorizacije apartmana od 4*. Hvala.

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 35
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, započinjem sa uređenjem malog stana (35 m2, bez kupatila) u Rijeci, pa me zanima usluga savjeta oko uređenja (raspored prostora, izbor materijala i boja za podove, zidove i namještaj), odnosno savjeti o implementaciji osobnih želja i zamisli u ugodan životni prostor, kao i cijena tih usluga. Zahvaljujem,

Nadogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 59
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Zivimo u kuci, sto u naravi predstavlja dvoetazni stan napravljen u bloku s drugim nadogradjenim i adaptiranim objektom. Zelja nam je taj objekt pretvoriti u dva stana, sa zasebnim ulazima. Prizemlje,1.kat + potkrovlje s nadogradnjom na istocnoj strani parcele koja ima 9m sirine od bocnog zida kuce do susjedne parcele te duzina vanjskog zida kuce je 8m. U prizemlju imamo kuhinju s dnevnim boravkom, manju sobu, ostavu, hodnik, wc i ulazni prostor. Stepenice iz hodnika vode na gornju etazu gdje su smjestene 2 velike sobe od po 16m2. U donjem djelu bi otklonili stepenice i iskoristili ostavu i taj dio za jednu prostoriju i eventualno nadogradili jos jednu novu. Na gornjoj etazi zelimo kuhinju, boravak, dva wc-a i dvi sobe. Mozda bi i potkrovlje iskoristili ukoliko nam to ne bi iziskivalo ogromne troskove.