6 ponuda za legalizaciju s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Marina A. , Zagreb

Pohvale Trebam.hr jer je bio zaista brz i u kratkom sam roku dobila više ponuda za legalizaciju. Jako sam zadovoljna izvođačem. Cijena legalizacije je bila temeljni kriterij odabira. Pouzdani su, što smo dogovorili, to su i napravili.

4,7
Miro D. , Split

Predao sam upit preko Trebam.hr i dobio više ponuda za legalizaciju. Zadovoljan sam odabranim ponuđačem. Pristup je bio dobar, cijena je bila OK, bio je povoljniji od drugih ponuđača. Posao mi je trebao biti odrađen za dva tjedna, a izvođač je to zgotovio prije roka.

5,0
Stjepan F. , Samobor

Hvala Vam! Dobio sam više ponuda za legalizaciju obiteljske kuće. Baš sam zadovoljan odabranim arhitektom. Sve je išlo normalno, nisam morao ništa čekati. Sve je proteklo u najboljem redu.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za legalizaciju u Hrvatskoj

Nedavni upiti za legalizaciju

Obiteljska kuća

 • Površina objekta: 147
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, potrebna legalizacija kuce i okucnice, trebam papire radi energetske obnove koju bih predao kuca je kupljena prije dvije godine a nije imala nikakve papire, a meni trebalo hitno mjesto za stanovanje pa mi nije bilo važno za podatke o katastarskoj opcini i broj moram pogledati u papire a sad nisam doma. Molim ponudu. hvala

Obiteljska kuća

 • Površina objekta: 150
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebam legalizirati obiteljsku kuću. Imam građevinsku dozvolu za prizemlje 90m2 površine (10*9m). U isto vrijeme građeno je naknadno dolje 30m2 i još kat (10*12m). Koliko puta trebam doći u Potok, tu nema nikoga a ja živim u Rijeci. Molim da mi objasnite što i kako trebam raditi. Molim ponudu za legalizaciju. Hvala.

Obiteljska kuća

 • Površina objekta: 140
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, kuca prizemnica sa krovom na 4 vode cca 90 kvadrata sa pomocnim objektom garaza konoba i bunar spojeno cca55 kvadrata odvojeno od kuce nekoliko metara kao posebna jedinica. također bih htio pored toga posebno ponudu za eloborat o uplanjenju u katastar. Molim ponudu za legalizaciju, Hvala.

Obiteljska kuća

 • Površina objekta: 20
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam arhitekta i geodeta za legalizaciju. Imao sam kuću od 50ak kvadrata koju sam srušio i na istom mjestu napravio novu iste kvadrature, naknadno je uz kuću napravljeno još 20 kvadrata. Neznam da li je potrebno legalizirati svih 70m2 ili samo dodatnih 20. Molim Vaše stučno mišljenje i ponudu za legalizaciju sa svime potrebnim uključujući i upis u katastar. Molim ponudu, Hvala.

Obiteljska kuća

 • Površina objekta: 87
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Kuća ima privremenu građevinsku dozvolu koju općina Susedgrad priznaje kao trajnu. Ali prilikom izvedbe nije poštivan projekat. Izvedena je neznatno većih dimenzija i uređen tavanski prostor kao stambeni. Kad je zatražena legalizacija dvorišne prostorije za alat ( manje od 50 m2) odbijen je zahtjev iz gornjih razloga. Želim legalizirati kuću i dvorišnu prostoriju. Molim ponudu. Hvala.

Obiteljska kuća

 • Površina objekta: 120
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, obiteljska kuća na terenu veličine cca m, kuća se sastoji od prizemlja veličine cca m, kata kuće isto tako cca m te krova.Pored je garaža cca 16m te drvarnica cca 5m. U katastru je ucrtano samo prizemlje kuće.Kuća se nalazi na predjelu Meterize Šibenik. Molim ponudu za legalizaciju. Lijep pozdrav

Obiteljska kuća

 • Površina objekta: 166
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Pozdrav, trebam legalizaciju kuče katnice i uz kuću dozidanu garažu i konobu. Prizemlje kuće BRP 95,58m2 obnovljeno programom u ratu oštećenih kuća (imam dokumentaciju). Naknadno dograđeni kat BRP 95,58m2 i garaža + konoba BRP 70m2 Objekt se nalazi u Šibenskoj županiji, općina Vodice, naselje Čista Velika, adresa Čista Velika , Br. kat.čestice zgrada , z.k.ul. , katastarska opcina Čista. Molim ponudu. Hvala.

Drugi objekti

 • Površina objekta: 50
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, imam objekat na Hvaru, Stari Grad. To je niskoprizemnica, sa dva odvojena jednosobna apartmana. Objekat još nije legaliziran, produžili smo legalizaciju do lipnja. Obzirom da je u pitanju dioba imovine, objekat je još upisan na tvtku koja više ne posluje, i rješavam diobu imovine. Unatoč tome objekat se mora legalizirati, i ja ovim putem tražim ponuđača. Adresa Ksaver Šandor Gjalski 4, Stari Grad. Lijep pozdrav

Stambena zgrada

 • Površina objekta: 115
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, U Zagrebu u Kumičićevoj 1, na drugom katu zgrade, od jednog stana površine oko m2 (vlasnica stana je Dubravka Čačić, moja neformalna punica) nelegalno su napravljena tri manja stana (25 m2, 35 m2 i 55 m2). Jedan od ta tri stana (35 m2) sam kupio od "punice", ali da bih se upisao kao vlasnik, potrebno je izvršiti legalizaciju tih stanova. Posjedujem projekt izvedenog stanja. Molim ponudu, Hvala.

Obiteljska kuća

 • Površina objekta: 67
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Obiteljska kuća podrum: 9x10 m2 vanjske mjere prizemlje 9x11 m2 + balkon 15m2 i-kat 9x11 m2 + balkon 15 m2 tavan 9x11 m2 + balkon 4m2 podrum garaža 8x5 m2 Sve gore navedeno je izrađeno prema građevinskoj dozvoli te legalizacija nije potrebna. Za legalizaciju bih trebao dodatnih 60m2 podruma + nadstrešnicu u vidu krova iznad jedog balkona cca 7m2. Dodatno me zanima ako jednoga dana preuredim tavan za stanovanje da li ću to moći legalizirati obzirom na ukupnu površinu. Drugim rječima - možete li potvrditi činjenicu da se prostori: PODRUM, PODKROVLJE uređeno za stanovanje, BALKON računaju 1/2 m2 za 1m" i kolika je maksimalmna dozvoljena površina za obiteljsku kuću ( ili m2). Molim ponudu, Hvala.