6 ponuda za legalizaciju objekta s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Marko K. , Zagreb

Ovo je korisna usluga ako tražite arhitekta za legalizaciju. Gospodin Vučković bio je sjajan: prepun znanja, točan, ljubazan i profesionalan. Definitivno ga preporučujem!

5,0
Ema D. , Split

Arhitekt kojeg sam odabrala, prilagodio se mojim željama i rasporedu, tako da je projekt bio zgotovljen jako brzo. Bio je doista ugodan i profesionalan. Hvala Vam!

5,0
Marija U. , Slavonski Brod

Kako sjajna usluga! Samo dan nakon što smo ispunili obrazac na stranici Trebam.hr, dobili smo četiri ponude za legalizaciju objekata. Arhitekt kojeg smo odabrali bio je najbolji mogući izbor. Bio je profesionalan, odgovoran i ugodan. Možemo ga samo preporučiti drugima, kao uostalom i Vašu web stranicu.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za legalizaciju objekta u Hrvatskoj

Nedavni upiti za legalizaciju objekta

Stambena zgrada

 • Površina objekta: 63
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani. Za poslovnu zgradu u Puli na adresi Radićeva 40 trebam provesti etažiranje, no prilikom predaje tehničkog elaborata (Plan posebnih dijelova zgrade - stambeno poslovne zgrade) iz gradskog odjela za graditeljstvo, javljeno mi je da zgrada nije u skladu sa Glavnim projektom građevine te mi je savjetovano da provedem postupak legalizacije nekretnine te naknadno provedem etažiranje. Zgrada je površine 63 m2 sa 3 etaže (prizemlje, 1. kat i mansarda) u katastarskoj općini Pula na k.č. /zgr. Za istu je izdano uvjerenje za uporabu, koje prilažem u privitku ove poruke. Ovdje smatram potrebnim za naglasiti, da je zgrada sagrađena unutar zadanih gabarita, a odstupanje od Glavnog projekta (za koje je izdana građevinska dozvola) učinjeno je u interijeru zgrade, gdje je stubište predviđeno sa desne strane premješteno u središte zgrade te su se time od jednog prostora po etaži dobila dva zasebna (svaki od cca 25m2). Za glavni projekt predan je zahtjev u arhivu grada, ali ga ja još nisam dobio te vam ga trenutno ne mogu priložiti. Nadam se da sam vam uspio predočiti sve relevantne činjenice. Molim ponudu. Unaprijed hvala.

Obiteljska kuća

 • Površina objekta: 74
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Radi se o obiteljskoj kući u Zaprešiću... u privitku imate nacrte podruma i prizemlja...nacrte potkrovlja ne šaljem... Posjedujem građevinsku dozvolu za kuću...no pri izgradnji kuće došlo je do izmjena u hodu... Naime, podrum je izrađen identično prizemlju..što je odstupanje od građevne dozvole i što znači da je kvadratura u podrumu veća za 74m2. Tlocrtne dimenzije kuće su poštivane prema građevinskoj dozvoli. Zanima me koliki bi bio financijski iznos za legalizaciju razlike koju sam naveo. Zahvaljujem LP

Drugi objekti

 • Površina objekta: 21
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, U pitanju je kuca koja ima uporabnu dozvolu ali je dogradjen pomocni objekat i napravljen bazen. Da bi se legaliziralo potreban nam je glavni projekat pomocnog objekta od 21m2 koji spada pod jednostavne gradjevine ( jedna etaza gdje je veseraj, mali wc i mini fitnes) i glavni projekat bazena sa strojarnicom . Bazen ima povrsinu od 43m2, strojarnica bazena oko 6m2. Potrebno nam je da se izradi u sto kracem roku jer smo planirali izdavati objekat ovoga ljeta, a potrebno je napraviti kategorizaciju i odraditi marketinski dio. Lp

Obiteljska kuća

 • Površina objekta: 147
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, potrebna legalizacija kuce i okucnice, trebam papire radi energetske obnove koju bih predao kuca je kupljena prije dvije godine a nije imala nikakve papire, a meni trebalo hitno mjesto za stanovanje pa mi nije bilo važno za podatke o katastarskoj opcini i broj moram pogledati u papire a sad nisam doma. Molim ponudu. hvala

Obiteljska kuća

 • Površina objekta: 150
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebam legalizirati obiteljsku kuću. Imam građevinsku dozvolu za prizemlje 90m2 površine (10*9m). U isto vrijeme građeno je naknadno dolje 30m2 i još kat (10*12m). Koliko puta trebam doći u Potok, tu nema nikoga a ja živim u Rijeci. Molim da mi objasnite što i kako trebam raditi. Molim ponudu za legalizaciju. Hvala.

Pomoćna zgrada / garaža

 • Površina objekta: 25
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Kuća u Konjščini i gospodarski objekt sagrađeni uz građevinsku dozvolu, ali vlasnik nije poslije unosio u katastar i gruntovnicu, pa je ostalo da je na toj čestici livada. Kuća je oko m2, a štala oko . Žena hoće nakon smrti muža, sad to srediti, rekli su nam da treba geodetski elaborat. Eventualno bi trebalo legalizirati garažu oko 25m kvadratnih uz gospodarski objekt, jer je to naknadno napravljeno. Molim ponudu. Srdačan pozdrav, hvala lijepa.

Obiteljska kuća

 • Površina objekta: 140
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, kuca prizemnica sa krovom na 4 vode cca 90 kvadrata sa pomocnim objektom garaza konoba i bunar spojeno cca55 kvadrata odvojeno od kuce nekoliko metara kao posebna jedinica. također bih htio pored toga posebno ponudu za eloborat o uplanjenju u katastar. Molim ponudu za legalizaciju, Hvala.

Obiteljska kuća

 • Površina objekta: 20
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam arhitekta i geodeta za legalizaciju. Imao sam kuću od 50ak kvadrata koju sam srušio i na istom mjestu napravio novu iste kvadrature, naknadno je uz kuću napravljeno još 20 kvadrata. Neznam da li je potrebno legalizirati svih 70m2 ili samo dodatnih 20. Molim Vaše stučno mišljenje i ponudu za legalizaciju sa svime potrebnim uključujući i upis u katastar. Molim ponudu, Hvala.

Obiteljska kuća

 • Površina objekta: 87
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Kuća ima privremenu građevinsku dozvolu koju općina Susedgrad priznaje kao trajnu. Ali prilikom izvedbe nije poštivan projekat. Izvedena je neznatno većih dimenzija i uređen tavanski prostor kao stambeni. Kad je zatražena legalizacija dvorišne prostorije za alat ( manje od 50 m2) odbijen je zahtjev iz gornjih razloga. Želim legalizirati kuću i dvorišnu prostoriju. Molim ponudu. Hvala.

Obiteljska kuća

 • Površina objekta: 120
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, obiteljska kuća na terenu veličine cca m, kuća se sastoji od prizemlja veličine cca m, kata kuće isto tako cca m te krova.Pored je garaža cca 16m te drvarnica cca 5m. U katastru je ucrtano samo prizemlje kuće.Kuća se nalazi na predjelu Meterize Šibenik. Molim ponudu za legalizaciju. Lijep pozdrav