Info centar za izvođače
Savjeti za uspjeh
10 razloga, zašto se pridružiti Trebam.hr

10 razloga, zašto se pridružiti Trebam.hr

Najbolji poduzetnici neprestano traže načine i sredstva za unapređenje svojih usluga i poslovanja. Za rast vaše tvrtke ključno je pridobiti nove klijente. Tu vam možemo pomoći mi na Trebam.hr. Sve ostalo ovisi o vama.

Zašto je dobro pridružiti se tisućama zadovoljnih obrtnika, poduzetnika i tvrtki koje već surađuju s nama?

1. Proslijedit ćemo vam samo klijente kakve zaista trebate

Dobit ćete isključivo upite za usluge i proizvode koje nudite. Iz regija koje pokrivate i za projekte koji odgovaraju vašim mogućnostima i potrebama. Prethodno odredite broj upita koje želite dobivati. Slanje upita uvijek možete prilagoditi ili prekinuti.

2. Mi za vas aktivno tražimo nove klijente

Budući da vam naplaćujemo samo proslijeđene upite, bez ikakvih drugih skrivenih troškova, u našem je interesu pronaći što više novih klijenata koji zadovoljavaju vaše potrebe. Zato ih neprestano tražimo putem raznih kanala.

Zadovoljan stolar u kuhinji koju je baš izradio.

3. Svakog novog klijenta prvo provjerimo

Nikada vam nećemo poslati upit, a da prethodno prvo ne nazovemo potencijalnog klijenta i uvjerimo se u njegovu ozbiljnost i njegove stvarne potrebe. Upiti koji su samo informativni ili neprimjereni uklanjaju se prije nego što stignu do vas.

4. Izvođači su usporedivi po kvaliteti i cijeni usluga

Baš kao što provjeravamo potencijalne klijente, provjeravamo i sve pružatelje usluga. Oni koji nude usluge po cijenama koje su znatno niže od realnih, isključujemo. Također, u našoj ponudi nećete pronaći tvrtke s lošom financijskom situacijom, neplatiše ili pružatelje usluga koji svoj posao ne obavljaju kvalitetno i nepouzdane tvrtke.

5. Postavite mjesečni proračun

Registrirajte se besplatno i postavite mjesečno ograničenje. Naplaćujemo samo proslijeđene upite, bez provizije od izvršene transakcije ili druge naknade. Ničime vas ne obvezujemo, svakog trenutka možete se besplatno odjaviti.

6. Unaprijed vas najavimo klijentu

Kada dobijete upit, obavijestimo klijenta koji ga je predao te vas najavimo. Klijent na taj način očekuje vašu ponudu te zna tko ste kad ga nazovete.

7. Svaki zahtjev šaljemo najviše 6 izvođača

Nikada se nećete natjecati s više od 5 konkurentskih tvrtki, pa su šanse da postignete dogovor zaista velike. Svakom klijentu javljamo da ste dobili njegov upit i da može očekivati vaš poziv. Reagirajte brzo, većina potencijalnih klijenata odlučuje na temelju prva 3 telefonska poziva ili ponude.

8. 100% podrška tvrtkama

Tijekom radnih dana uvijek smo vam na raspolaganju i posvećujemo vam se u potpunosti te odgovaramo na vaša pitanja putem telefona, elektronske pošte ili izravno razgovorom na mreži. Ako ne odgovorimo odmah na vaš poziv, javit ćemo vam se uskoro.

9. Povoljniji smo od drugih oblika oglašavanja

Cijene proslijeđenih upita relativno su niže od oglašavanja na Googleu ili od drugih oblika internetskog oglašavanja.

10. Korisnički profil i ocjene klijenata

Kad postanete naša stranka, dobit ćete svoj korisnički profil na Trebam.hr, gdje možete pronaći kontakte potencijalnih klijenata i nadzirati korištenje stranice. Na javnom profilu na internetu dostupne su ocjene s komentarima klijenata koji odražavaju kvalitetu izvedene usluge.