Opločnici
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 80,00 kn/m2
Raspon cijena 60,00100,00 kn/m2
Postavljanje opločnika
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 80,00 kn/m2
Raspon cijena 60,00100,00 kn/m2
Iskop i priprema terena za popločavanje dvorišta
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 140,00 kn/m2
Raspon cijena 110,00160,00 kn/m2

Primjeri upita

Popločavanje dvorišta, Postavljanje opločnika - Zagreb
Zagreb
Površina za popločavanje: 20 m2
Vrsta opločnika: Betonski opločnici
Trebate li dobavu opločnika?: Ne
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Tražimo tvrtku koja se bavi opločavanjem dvorišta. Radi se o 20m2 + staza od 30tak kom kocaka dim. 50 x 50cm. Potrebno je sve, od izravnjavnje terena ( pristup je uredan i jednostavan ) do postavljanje kocki u jednostavnoj formi (pravokutnik) Lokacija je podsljeme i vrijeme rada bi bio odmah po mogučnosti.
Popločavanje dvorišta, Popločavanje dvorišta - Sesvete
Sesvete
Površina za popločavanje: 70 m2
Vrsta opločnika: Betonski opločnici
Trebate li dobavu opločnika?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
U planu je uređivanje dvorišta, tj jednog njegovog dijela od cca 70 m2 koji je zapravo prilaz garaži od cestovnog ulaza u dvorište pa je u planu popločavanje tlakovcima koji bi podnosili prolaz vozilom do garaže a bez da dvorište ili dio njega potone i nastanu neravnine i zato me zanima dobra priprema podloge i postavljanje tlakovaca. Trenutno se na tom dijelu dvorišta nalaze betonske kvadratne ploče koje su poprilično neravne jer su položene izravno na zemljanu podlogu, te bi njih trebalo ukloniti zajedno s jednim dijelom koji je betoniran. Postoji li mogućnost dobivanja nekog okvirnog popisa mogućih rješenja i cijena na temelju priloženih fotografija ili je najbolje doći na samo mjesto i vidjeti detalje?
Popločavanje dvorišta, Postavljanje opločnika
Donja Bistra
Površina za popločavanje: 164 m2
Vrsta opločnika: Betonski opločnici
Trebate li dobavu opločnika?: Ne
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebno je postavljanje kocke i rubnjaka na prilaz površine m2. Rubnjaci cca 60m. Rubnjaci i kocke su u dvorištu, dostavljeni. Priprema je odrađena- iscrtavanje, kopanje i ravnanje terena valjkom (mada bi valjanje možda bilo potrebno ponoviti). Trenutni majstor se ne pojavljuje na poslu pa tražimo ponude drugih majstora.
Popločavanje dvorišta, Popločavanje dvorišta
Kornić
Površina za popločavanje (u m2): 3
Vrsta opločnika: Prirodni kamen
Trebate li dobavu opločnika?: Ne
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pozdrav, potrebno mi je postavljanje i fugiranje rubnih kamena (već su nabavljeni, dimenzija 10cm širine, 10cm visine i dužine od 20 do 40cm). Nije potrebno duboko kopanje, i postavljanje temelja jer se preko njih neće prelaziti autom (nalaze se na granici dvorišta prekrivenog kamenom i travnate površine). Ukupna dužina za postavljanje je oko 30m. Izgled mjesta za postavljanje i rubnih kamena je na slikama. Na 6 mjesta treba staviti tanji kamen i izbušiti rupu za strujni kabel. Hvala unaprijed na ponudama!
Popločavanje dvorišta, Postavljanje opločnika - Sesvete
Sesvete
Površina za popločavanje (u m2): 65
Vrsta opločnika: Ne znam još, trebam savjet
Trebate li dobavu opločnika?: Ne
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovanje, U planu nam je uređivanje dvorišta, tj jednog njegovog dijela od cca 60-65 m2 koji je zapravo prilaz garaži od cestovnog ulaza u dvorište pa su me zanimale opcije tj stručni savjeti koja bi opcija bila najbolja, popločenje tlakovcima, pločama, betoniranje ili neko drugo rješenje i naravno financijski aspekt istih.  Volio bih dobiti sve moguće opcije s njihovim prednostima i manama i naći rješenje koje bi omogučilo prolaz vozilom do garaže a bez da dvorište ili dio njega potone i nastanu neravnine. Trenutno se na tom dijelu dvorišta nalaze betonske kvadratne ploče koje su poprilično neravne jer su položene vjerojatno izravno na zemljanu podlogu, te bi njih trebalo ukloniti zajedno s jednim dijelom koji je betoniran. Postoji li mogućnost dobivanja nekog okvirnog popisa mogućih rješenja i cijena istih bez izvida ili je najbolje doći na samo mjesto i vidjeti detalje? Lokacija je u Sesvetama. Lijepi pozdrav,