Cijene estriha ovise o nekoliko čimbenika. Provjerili smo za vas što sve utječe na cijene i na što morate obratiti pažnju kako biste postigli što veću vrijednost za svoj novac.

Cementni estrih debljine 5 cm
Prosječna cijena 75,00 kn/m2
Raspon cijena 65,0085,00 kn/m2

Estrih je velika podna površina bez spojeva, na koju zatim postavljamo završne podove. Klasični estrih izrađen je od betona koji se izlije na pod i raširi po podu pomoću letve i stroja. Na kraju se mora i ručno izravnati. Izračunava se po četvornom metru, a cijena također ovisi o pojedinom majstoru. Cementni estrih debljine 5 cm košta u prosjeku 75,00 kn/m2.

Zatraži ponude!
Suhi estrih s gipsanim pločama
Prosječna cijena 150,00 kn/m2
Raspon cijena 130,00170,00 kn/m2

Estrih je velika podna površina bez spojeva na koju postavljamo završne podove. Suhi estrih je posebno pogodan za obnovu i rekonstrukciju starih zgrada jer se njime može postići ravniji pod. Ako budete suhim estrihom postavili kuhinjske ili kupaonske podove, preporučujemo da površinu dodatno zaštitite izolacijskim sredstvom. Inače estrih neće biti potpuno vodootporan. Cijena je izračunata po četvornom metru. Suhi estrih s gipsanim pločama košta u prosjeku 150,00 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za estrihe

Estrih, Estrih
Belica
Okvirna površina podova: 75 m2
Ugradnja estriha: Strojna
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Dobar dan, Trebamo hitno uslugu izvedbe glazure. Hidroizolacija i toplinska izolacija je izvedena u svim prostorijama gdje treba ici glazura.Postavili smo stiropor visine od 5 cm. Ukupna površina gdje trebamo glazure je oko 80 kvadrata. Vrlo nam je važno da je to ovaj tjedan, zbog dogovorenih daljnjih radova.
Split
Okvirna površina podova: 35 m2
Ugradnja estriha: Strojna
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Stan u Splitu, 4 kat bez lifta. Na nacrtu je označena provršina na kojoj se postavlja estrih, ukupno 35 metara2. Debljina stropora 2 cm, debljina estriha 4cm. Na estrih (kao završni pod) dolazi microtopping što zahtjeva da estrih bude što finije strukture te da bude fino zaglađen. Molim vas okvirnu ponudu. Hvala.
Zagreb
Okvirna površina podova: 60 m2
Ugradnja estriha: Strojna
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Stan je u potkrovlju, na sedmom katu, prošla glazura je razbijena do deke. Potrebno je položiti stiropor (ili koja god je najbolja zvučna izolacija), i napraviti glazuru na cca 56 kvadrata stana, i 4 kvadrata otvorene loggie. S obzirom da deka nije skroz ravna, na nekim mjestima će stati 0 ili 1 cm izolacije, a na nekima 3cm... Najbolje vrijeme za početak rada je za mjesec dana.
Estrih, Estrih
Poreč (Parenzo)
Okvirna površina podova (u m2): 541
Ugradnja estriha: Strojna
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Estrih Dobava materijala i izrada "plivajućeg" cementnog estriha debljine d=5 cm u unutarnjim prostorima prizemlja i kata. Estrih dilatirati od zidova stiroporom d= 2 cm te armirati propilenskim mikrovlaknima. U cijenu uključeni rad i materijal. Po završetku radova čišćenje svih onečišćenih površina, pogotovo podova. Obračun po razvijenoj površini: 3.1. Cementni estrih s podnim grijanjem d=5 cm - PRIZEMLJE m2 ,00 3.2. Cementni estrih s podnim grijanjem d=5 cm - KAT m2 95,50 Radi se o rekonstrukciji i dogradnji objekta Dječjeg vrtića u Žbandaju - kraj Poreča Molimo vašu ponudu i kontakt radi dodatnih pojašnjenja.
Zagreb
Okvirna površina podova (u m2): 23
Ugradnja estriha: Ručna
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebno je napraviti novu glazuru u kuhinji, wc-u, kupaoni, špajzi i na 2 balkona do razine postojećeg estriha. Ako je potrebno iznivelirati kompletnu podlogu (75m2) i pripremiti sve za keramiku i parket. Moguće ugovaranje dodatnih radova poput ugradnje keramike te zidarskih radova (krpanje šliceva i gletanje zidova).
Zagreb
Okvirna površina podova (u m2): 12
Ugradnja estriha: Ručna
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebna izrada cementnog brzosušećeg estriha (glazure) u dva wc-a i jednoj kupaonici, debljine +-40mm, pripremljena podloga mora biti spremna za hidroizolaciju i polaganje pločica do 15.11. Mogući početak radova 22.10. Rok za izvršenje najkasnije 02.11. Stan se nalazi u Zagrebu, uži centar, 4 kat bez lifta. Pristup zgradi osiguran. Plaćanja odmah po izvršenim radovima.
Prigorje Brdovečko
Okvirna površina podova (u m2): 200
Ugradnja estriha: Strojna
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebamo postaviti izolaciju (stiropor) i glazuru na prvi kat. Kat je trenutno u roh-bau stanju te nije u potpunosti zatvoren (nema prozora, krov nije izoliran (to je potkrovni stan), te postoje "rupe" između krova i stana), ali je barem suh. Veličina cijelog kata je oko m2 ali još nismo sigurno dali ćemo cijeli kat uređivati ili samo pola (jer ipak dosta nam je i m2).
Zagreb-Susedgrad
Okvirna površina podova (u m2): 55
Ugradnja estriha: Ručna
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Radi se o potkrovlju kuće sa prizemljem i jednim katom. Pod je napravljen od fert gredica koje su prekrivene betonom od cca 5 cm bez dodatne armature. Htio bih da se stavi zvučna izolacija od cca 3 cm i barem 5 cm glazure. Na glazuru će ići gotovi parket i pločice u kupaoni. Prostor je otvoren, napravljen je samo zid za kupaonu. Volio bih da postoji mogućnost laganije izvedbe kako bi se što manje opteretila postojeća podloga.
Estrih, Estrih
Brezovica
Okvirna površina podova (u m2): 6
Ugradnja estriha: Ručna
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Zatvaram verandu pa bih trebao srediti pod. Mislio sam ići s opcijom ljepenka + estrih. Prije radova na podu sam ću zatvoriti verandu pa me zanima i koliko moram računati na debljinu poda zbog određivanja visine otvora za ulazna vrata. Na kraju će na pod ići pločice. U prilogu je slika trenutnog stanja verande. Također bih htio proširiti prvu stepenicu do desnog zida (prostor na slici ispod kišobrana) jer mi ta rupa (oko 50x80cm) ničemu ne služi. Hvala unaprijed, Lp,
Zagreb
Okvirna površina podova (u m2): 95
Ugradnja estriha: Strojna
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam cementni suhi estrih debljine 4cm na podlozi koju mi pripremamo (stiropor, najlon, vertikalne stiropor trake). U obzir dolazi isključivo strojna izrada i ravnanje helikopterom, te upotreba željezbe armature od rabitz mreća (2x1m, 10x15 cm prored, debljina 2mm). Molim ponudu koja uključuje ruke plus ugrađeni materijal (mort za estrih i rabitz armaturne mreže). Ukupna površina je na jednoj etaži, 95m2. Radovi su mogu započeti kroz tjedan dana kad pripremimo podlogu, a svakako unutar mjesec dana. Lp,