Legalizacija pomoćne zgrade do 50 m2
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 3.000,00 kn/kom
Raspon cijena 1.000,00 – 5.000,00 kn/kom
Legalizacija kuće do 200 m2
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 30.000,00 kn/kom
Raspon cijena 25.000,00 – 35.000,00 kn/kom
Legalizacija kuće do 400 m2
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 70.000,00 kn/kom
Raspon cijena 50.000,00 – 90.000,00 kn/kom

Primjeri upita

Legalizacija, Legalizacija
Površina objekta: 67
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Obiteljska kuća podrum: 9x10 m2 vanjske mjere prizemlje 9x11 m2 + balkon 15m2 i-kat 9x11 m2 + balkon 15 m2 tavan 9x11 m2 + balkon 4m2 podrum garaža 8x5 m2 Sve gore navedeno je izrađeno prema građevinskoj dozvoli te legalizacija nije potrebna. Za legalizaciju bih trebao dodatnih 60m2 podruma + nadstrešnicu u vidu krova iznad jedog balkona cca 7m2. Dodatno me zanima ako jednoga dana preuredim tavan za stanovanje da li ću to moći legalizirati obzirom na ukupnu površinu. Drugim rječima - možete li potvrditi činjenicu da se prostori: PODRUM, PODKROVLJE uređeno za stanovanje, BALKON računaju 1/2 m2 za 1m" i kolika je maksimalmna dozvoljena površina za obiteljsku kuću ( ili m2). Molim ponudu, Hvala.
Legalizacija, Legalizacija objekata
Površina objekta: 115
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, U Zagrebu u Kumičićevoj 1, na drugom katu zgrade, od jednog stana površine oko m2 (vlasnica stana je Dubravka Čačić, moja neformalna punica) nelegalno su napravljena tri manja stana (25 m2, 35 m2 i 55 m2). Jedan od ta tri stana (35 m2) sam kupio od "punice", ali da bih se upisao kao vlasnik, potrebno je izvršiti legalizaciju tih stanova. Posjedujem projekt izvedenog stanja. Molim ponudu, Hvala.
Legalizacija, Legalizacija
Površina objekta: 50
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, imam objekat na Hvaru, Stari Grad. To je niskoprizemnica, sa dva odvojena jednosobna apartmana. Objekat još nije legaliziran, produžili smo legalizaciju do lipnja. Obzirom da je u pitanju dioba imovine, objekat je još upisan na tvtku koja više ne posluje, i rješavam diobu imovine. Unatoč tome objekat se mora legalizirati, i ja ovim putem tražim ponuđača. Adresa Ksaver Šandor Gjalski 4, Stari Grad. Lijep pozdrav
Legalizacija, Legalizacija
Površina objekta: 166
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pozdrav, trebam legalizaciju kuče katnice i uz kuću dozidanu garažu i konobu. Prizemlje kuće BRP 95,58m2 obnovljeno programom u ratu oštećenih kuća (imam dokumentaciju). Naknadno dograđeni kat BRP 95,58m2 i garaža + konoba BRP 70m2 Objekt se nalazi u Šibenskoj županiji, općina Vodice, naselje Čista Velika, adresa Čista Velika , Br. kat.čestice zgrada , z.k.ul. , katastarska opcina Čista. Molim ponudu. Hvala.
Legalizacija, Legalizacija
Površina objekta: 120
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, obiteljska kuća na terenu veličine cca m, kuća se sastoji od prizemlja veličine cca m, kata kuće isto tako cca m te je garaža cca 16m te drvarnica cca 5m. U katastru je ucrtano samo prizemlje kuće.Kuća se nalazi na predjelu Meterize Šibenik. Molim ponudu za legalizaciju. Lijep pozdrav
Legalizacija, Legalizacija kuće
Površina objekta: 87
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Kuća ima privremenu građevinsku dozvolu koju općina Susedgrad priznaje kao trajnu. Ali prilikom izvedbe nije poštivan projekat. Izvedena je neznatno većih dimenzija i uređen tavanski prostor kao stambeni. Kad je zatražena legalizacija dvorišne prostorije za alat ( manje od 50 m2) odbijen je zahtjev iz gornjih razloga. Želim legalizirati kuću i dvorišnu prostoriju. Molim ponudu. Hvala.
Legalizacija, Legalizacija
Površina objekta: 20
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam arhitekta i geodeta za legalizaciju. Imao sam kuću od 50ak kvadrata koju sam srušio i na istom mjestu napravio novu iste kvadrature, naknadno je uz kuću napravljeno još 20 kvadrata. Neznam da li je potrebno legalizirati svih 70m2 ili samo dodatnih 20. Molim Vaše stučno mišljenje i ponudu za legalizaciju sa svime potrebnim uključujući i upis u katastar. Molim ponudu, Hvala.
Legalizacija, Legalizacija kuće
Površina objekta: 140
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, kuca prizemnica sa krovom na 4 vode cca 90 kvadrata sa pomocnim objektom garaza konoba i bunar spojeno cca55 kvadrata odvojeno od kuce nekoliko metara kao posebna jedinica. također bih htio pored toga posebno ponudu za eloborat o uplanjenju u katastar. Molim ponudu za legalizaciju, Hvala.
Površina objekta: 25
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Kuća u Konjščini i gospodarski objekt sagrađeni uz građevinsku dozvolu, ali vlasnik nije poslije unosio u katastar i gruntovnicu, pa je ostalo da je na toj čestici livada. Kuća je oko m2, a štala oko . Žena hoće nakon smrti muža, sad to srediti, rekli su nam da treba geodetski elaborat. Eventualno bi trebalo legalizirati garažu oko 25m kvadratnih uz gospodarski objekt, jer je to naknadno napravljeno. Molim ponudu. Srdačan pozdrav, hvala lijepa.
Legalizacija, Legalizacija kuće
Površina objekta: 150
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam legalizirati obiteljsku kuću. Imam građevinsku dozvolu za prizemlje 90m2 površine (10*9m). U isto vrijeme građeno je naknadno dolje 30m2 i još kat (10*12m). Koliko puta trebam doći u Potok, tu nema nikoga a ja živim u Rijeci. Molim da mi objasnite što i kako trebam raditi. Molim ponudu za legalizaciju. Hvala.