Legalizacija pomoćne zgrade do 50 m2
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 3.000,00 kn/kom
Raspon cijena 1.000,00 – 5.000,00 kn/kom
Legalizacija kuće do 200 m2
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 30.000,00 kn/kom
Raspon cijena 25.000,00 – 35.000,00 kn/kom
Legalizacija kuće do 400 m2
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 70.000,00 kn/kom
Raspon cijena 50.000,00 – 90.000,00 kn/kom

Primjeri upita

Legalizacija, Legalizacija kuće
Površina objekta: 120
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, obiteljska kuća na terenu veličine cca m, kuća se sastoji od prizemlja veličine cca m, kata kuće isto tako cca m te je garaža cca 16m te drvarnica cca 5m. U katastru je ucrtano samo prizemlje kuće.Kuća se nalazi na predjelu Meterize Šibenik. Molim ponudu za legalizaciju. Lijep pozdrav
Legalizacija, Legalizacija
Površina objekta: 87
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Kuća ima privremenu građevinsku dozvolu koju općina Susedgrad priznaje kao trajnu. Ali prilikom izvedbe nije poštivan projekat. Izvedena je neznatno većih dimenzija i uređen tavanski prostor kao stambeni. Kad je zatražena legalizacija dvorišne prostorije za alat ( manje od 50 m2) odbijen je zahtjev iz gornjih razloga. Želim legalizirati kuću i dvorišnu prostoriju. Molim ponudu. Hvala.
Legalizacija, Legalizacija kuće
Površina objekta: 20
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam arhitekta i geodeta za legalizaciju. Imao sam kuću od 50ak kvadrata koju sam srušio i na istom mjestu napravio novu iste kvadrature, naknadno je uz kuću napravljeno još 20 kvadrata. Neznam da li je potrebno legalizirati svih 70m2 ili samo dodatnih 20. Molim Vaše stučno mišljenje i ponudu za legalizaciju sa svime potrebnim uključujući i upis u katastar. Molim ponudu, Hvala.
Legalizacija, Legalizacija
Površina objekta: 140
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, kuca prizemnica sa krovom na 4 vode cca 90 kvadrata sa pomocnim objektom garaza konoba i bunar spojeno cca55 kvadrata odvojeno od kuce nekoliko metara kao posebna jedinica. također bih htio pored toga posebno ponudu za eloborat o uplanjenju u katastar. Molim ponudu za legalizaciju, Hvala.
Površina objekta: 25
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Kuća u Konjščini i gospodarski objekt sagrađeni uz građevinsku dozvolu, ali vlasnik nije poslije unosio u katastar i gruntovnicu, pa je ostalo da je na toj čestici livada. Kuća je oko m2, a štala oko . Žena hoće nakon smrti muža, sad to srediti, rekli su nam da treba geodetski elaborat. Eventualno bi trebalo legalizirati garažu oko 25m kvadratnih uz gospodarski objekt, jer je to naknadno napravljeno. Molim ponudu. Srdačan pozdrav, hvala lijepa.
Legalizacija, Legalizacija
Površina objekta: 150
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam legalizirati obiteljsku kuću. Imam građevinsku dozvolu za prizemlje 90m2 površine (10*9m). U isto vrijeme građeno je naknadno dolje 30m2 i još kat (10*12m). Koliko puta trebam doći u Potok, tu nema nikoga a ja živim u Rijeci. Molim da mi objasnite što i kako trebam raditi. Molim ponudu za legalizaciju. Hvala.
Legalizacija, Legalizacija kuće
Površina objekta: 147
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebna legalizacija kuce i okucnice, trebam papire radi energetske obnove koju bih predao kuca je kupljena prije dvije godine a nije imala nikakve papire, a meni trebalo hitno mjesto za stanovanje pa mi nije bilo važno za podatke o katastarskoj opcini i broj moram pogledati u papire a sad nisam doma. Molim ponudu. hvala
Legalizacija, Legalizacija
Površina objekta: 21
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, U pitanju je kuca koja ima uporabnu dozvolu ali je dogradjen pomocni objekat i napravljen bazen. Da bi se legaliziralo potreban nam je glavni projekat pomocnog objekta od 21m2 koji spada pod jednostavne gradjevine ( jedna etaza gdje je veseraj, mali wc i mini fitnes) i glavni projekat bazena sa strojarnicom . Bazen ima povrsinu od 43m2, strojarnica bazena oko 6m2. Potrebno nam je da se izradi u sto kracem roku jer smo planirali izdavati objekat ovoga ljeta, a potrebno je napraviti kategorizaciju i odraditi marketinski dio. Lp
Legalizacija, Legalizacija kuće
Površina objekta: 74
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Radi se o obiteljskoj kući u Zaprešiću... u privitku imate nacrte podruma i prizemlja...nacrte potkrovlja ne šaljem... Posjedujem građevinsku dozvolu za kuću...no pri izgradnji kuće došlo je do izmjena u hodu... Naime, podrum je izrađen identično prizemlju..što je odstupanje od građevne dozvole i što znači da je kvadratura u podrumu veća za 74m2. Tlocrtne dimenzije kuće su poštivane prema građevinskoj dozvoli. Zanima me koliki bi bio financijski iznos za legalizaciju razlike koju sam naveo. Zahvaljujem LP
Legalizacija, Legalizacija objekata
Površina objekta: 63
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani. Za poslovnu zgradu u Puli na adresi Radićeva 40 trebam provesti etažiranje, no prilikom predaje tehničkog elaborata (Plan posebnih dijelova zgrade - stambeno poslovne zgrade) iz gradskog odjela za graditeljstvo, javljeno mi je da zgrada nije u skladu sa Glavnim projektom građevine te mi je savjetovano da provedem postupak legalizacije nekretnine te naknadno provedem etažiranje. Zgrada je površine 63 m2 sa 3 etaže (prizemlje, 1. kat i mansarda) u katastarskoj općini Pula na k.č. /zgr. Za istu je izdano uvjerenje za uporabu, koje prilažem u privitku ove poruke. Ovdje smatram potrebnim za naglasiti, da je zgrada sagrađena unutar zadanih gabarita, a odstupanje od Glavnog projekta (za koje je izdana građevinska dozvola) učinjeno je u interijeru zgrade, gdje je stubište predviđeno sa desne strane premješteno u središte zgrade te su se time od jednog prostora po etaži dobila dva zasebna (svaki od cca 25m2). Za glavni projekt predan je zahtjev u arhivu grada, ali ga ja još nisam dobio te vam ga trenutno ne mogu priložiti. Nadam se da sam vam uspio predočiti sve relevantne činjenice. Molim ponudu. Unaprijed hvala.