Osnovna stranica s logotipom tvrtke (prilagodba gotovog templatea tipa WordPress)
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 1.250,00 kn/stranica
Raspon cijena 1.000,00 – 1.500,00 kn/stranica
Web stranica - dizajn po mjeri (do 10 stranica)
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 6.000,00 kn/stranica
Raspon cijena 5.000,00 – 7.000,00 kn/stranica
Web stranica - dizajn po mjeri (do 15 stranica)
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 8.500,00 kn/stranica
Raspon cijena 7.000,00 – 10.000,00 kn/stranica
Web stranica - dizajn po mjeri (do 20 stranica)
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 12.500,00 kn/stranica
Raspon cijena 10.000,00 – 15.000,00 kn/stranica
Zahtjevna web stranica
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 35.000,00 kn/stranica
Raspon cijena 20.000,00 – 50.000,00 kn/stranica
Održavanje web stranice
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 175,00 kn/sat
Raspon cijena 150,00 – 200,00 kn/sat
Izrada logotipa
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 1.000,00 kn/logotip
Raspon cijena 500,00 – 1.500,00 kn/logotip
Priprema materijala za web stranicu (slike, tekstovi)
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 800,00 kn/mjesec
Raspon cijena 700,00 – 900,00 kn/mjesec

Primjeri upita

Izrada web stranica, Izrada web shopa
Želim ponudu za: Izrada web shopa
Broj različitih proizvoda u web shopu: 50 - 200
Poštovani, Molila bih Vas ponudu za sljedece: ● Projektiranje struktura i sadržaja web shopa ● Izrada osnovne specifikacije ● Prilagodba web shop ( responsive dizajn – automatska prilagodba izgleda web shopa uređaju na kojem se koristi – tableti, mobilni uređaji, računala ), izrada dizajna u dogovoru s klijentom prema predlošku ● Implementacija dizajna u web shop ● Instalacija, implementacija i podešavanje web sustava ● Povezivanje s Instagramom i Facebookom, po potrebi i ostalim mrežama ● Podešavanje sustava s ciljem poboljšanja prodaje i komunikacije s klijentima ● Testiranje i optimiziranje web shop ● Edukacija korisnika za rad ● Puštanje u produkciju ● Praćenje i ispravljanje grešaka ● Najam web prostora ● Održavanje web shopa ● Održavanje potpornih sustava (e-mail i ostale aplikacije) ● Postavljanje osnovnih podataka u sustav ● Izrada osnovnih kampanja, profila na društvenim mrežama i ostalom po dogovorenoj online strategiji Web sustav se sastoji od : ● Web shopa ● Administracije web shopa ● Web stranice s blogom ● Administracije web stranica ● Moduli za praćenje statistike i analize ● Moduli za dostavu, online plaćanje ● Moduli za obradu narudžbe ● Moduli za obradu i upravljanje proizvodima, oznakama ● Moduli za upravljanje akcijama, kuponima ● Moduli za upravljanje postavkama stranice ● Ostali moduli Održavanje Održavanje i tehnička podrška : počinje mjesec dana nakon kraja projekta, odnosno razdoblja gdje je održavanje i ispravljanje uračunato u cijenu. Održavanje se plaća paušalno, dogovara se na godišnjoj razini i obuhvaća : ● Ticketing sustav za prijavu kvara ● Ispravci kvarova i optimiziranje perfomansi ● Izrada backup baze podataka ● Besplatni upgradeovi sustava na postojećim modulima ● Ostalo po dogovoru ● Najam prostora i SSL certifikata ● Ne obuhvaća veće promjene u aplikaciji ● Održavanje e-mailova i aplikacija za potporu ● Podrška telefonom : od 8h do 20h radnim danom, izvan radnog vremena e- mail Usluga online oglašavanja i upravljanja online marketingom ● Izrada analiza web stranice i webshopa ● Izrada analize SEO strategije i pozicioniranja na tražilicama ● Izrada strategije i prijedloga online oglašavanja ● Izrada prijedloga nadopune web stranice i usluga na istoj (ankete, newsletteri i slični alati za privlačenje i zadržavanje kupaca) ● Izrada online kampanja ● Implementacija nadopuna i strategije SEO-a (pozicioniranja na tražilicama) ● Praćenje online kampanja i upravljanje istim (nadopune i promjene prema rezultatima kampanje ili zahtjevima klijenta)
Izrada web stranica, Izrada internet stranica
Želim ponudu za: Izrada web stranice
Vrsta stranice?: Web shop
Poštovani, članica sam StartUp tima u Inkubatoru Grada Rijeke. Proizvodili bi interaktivne zidove i odjevne predmete namijenjene djeci. Za potrebe našeg poslovanja trebali bi imati web stranicu s ugrađenim web shopom te nas radi izračuna za poslovni plan zanimaju cijene kako bi mogli planirati ulaganja i troškove. Unaprijed se zahvaljujem,
Izrada web stranica, Izrada web trgovine
Želim ponudu za: Izrada web shopa
Broj različitih proizvoda u web shopu: do 10
Pozdrav, imam malu tvrtku Optimas deals j.d.o.o. (Zagreb) koja se bavi uvozom i distribucijom naočala za čitanje. Trenutno su naš jedini prodajni kanal ljekarne i želja nam je razviti jednostavan i simpatičan web shop (koji omogućava on line probavanje naočala) budući da vjerujemo da će u budućnosti zbog nesigurnosti ljudi kupovati i jeftine artikle poput naočala za čitanje putem web-a. Trudimo se razvijati filozofiju i komunikaciju jednostavnosti tako da smo ponudu sveli samo na 8 različitih modela naočala a i sve naočale imaju istu cijenu. Molim kontakt mailom jer sam često u pozivu pa me je teško dobiti. Hvala i lp,
Izrada web stranica, Izrada web shopa
Želim ponudu za: Izrada web shopa
Broj različitih proizvoda u web shopu: 10 - 50
Postovanje, zanima me ponuda za izradu web shopa, cijena izrade i odrzavanje stranice. Raspolazemo sa 20 - tak proizvoda. Bavimo se poljoprivredom i time zelimo ispirucivat robu bez mnogo dopisivanja. Imamo web stranicu. Zanima me opcija sa placanjem putem kreditnih kartica i putem bankovnog racuna.
Izrada web stranica, Izrada web trgovine
Želim ponudu za: Redizajn postojećeg web shopa
Broj različitih proizvoda u web shopu: više od 200
Poštovani, Naše poduzeće d.o.o. se bavi prodajom transportne ambalaže b2b kupcima. Trebamo redizajn postojećeg webshopa koji se nalazi na adresi www..hr. Želja nam je promjena dizajna, uvođenje transkacijskih e-mail poruka, responzivost stranice... U našem poslovanju koristimo Microsoft Navision. Webshopovi iz naše branše koji nam se sviđaju: .com, .de, .de, .hr Cilj nam je modernizacija i optimizacija trenutnog webshopa. Molimo Vas ponudu!
Izrada web stranica, Izrada internet stranica
Želim ponudu za: Izrada web stranice
Vrsta stranice?: Ostalo
Web stranica za kušaonicu vina koja će biti otvorena na OPG-u. Sadržavala bi samo osnovne informacije o OPGu i proizvodima koji se nude, ništa se ne bi prodavalo putem stranice Bitno je da je web stranica pristupačna osobama s teškoćama, sukladno Smjernicama za osiguravanje pristupačnosti mrežnih sadržaja koje je razvila Inicijativa za pristupačnost mreži (eng. Web Accessibility Initiative – WAI).
Izrada web stranica, Dizajn web stranice
Želim ponudu za: Izrada web stranice
Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije
Web projekt je platforma za kupoprodaju proizvoda i usluga. Site na kojem bi se prodavali i kupovali proizvodi i usluge široke potrošnje. Upravo zbog takve prirode potrebna je stranica koja je interaktivna, intuitivna. Ako bi bilo moguce volio bih da se komunikacija vrsi preko maila. E-mail: Lijep pozdrav
Izrada web stranica, Izrada web stranica
Želim ponudu za: Izrada web stranice
Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije
Otvaram obiteljski dom za starije i nemoćne osobe te bih trebala web stranicu koja bi mogla prikazati naše usluge, galeriju slika, kontakt te geografski položaj objekta na mapi. Jednostavnog dizajna. Na priloženim slikama je prikazana jedna stranica koja bi odgovarala onome što trebam. Također trebam i uslugu uglašavanja te iste web stranice. Hvala i lp.
Izrada web stranica, Izrada web shopa
Želim ponudu za: Izrada web shopa
Broj različitih proizvoda u web shopu: do 10
Iznajmljivanje smještaja (apartmana )tj. prodaja turističkih aranžmana i prodaja kupona-turističkih jednodnevnih izleta je da web stranica sadrži web shop sa integriranim kalendarom za primanje rezervacija u određene datume i da je usklađena sa EU direktivom o digitalnoj pristupačnosti-pristup digitalnom sadržaju osoba sa invaliditetom.
Izrada web stranica, Izrada web stranica
Želim ponudu za: Izrada web stranice
Vrsta stranice?: Ostalo
Poštovani, za i d.o.o. planira otvoriti poslovni portal te nam je za to potrebna pouzdana osoba/poduzeće koje nam navedeno može izraditi. Portal bi trebao imati kategorije tema te potkategorije istih. U nastavku se nalaze linkovi primjera web stranica koji mogu poslužiti kao uputstva za izgled stranice. https://.com/ https://.com/ Ljubazno molim Vašu najbolju ponudu za gore navedeno kao i okvirno vrijeme koje bi Vam trebalo za izradu portala. Srdačan pozdrav, Kristina Kranjčec