Koliko će vam izvođači naplatiti za glavni projekt i što ćete dobiti za tu cijenu? Za vas smo prikupili sve potrebne informacije o njihovim uslugama.

Glavni projekt po m2
Prosječna cijena 157,00 kn/m2
Raspon cijena 127,00187,00 kn/m2

Ovo je okvirna cijena koju ćete platiti za izradu glavnog projekta po kvadratnom metru. Glavni projekt je osnova za dobivanje građevinske dozvole. Izrađuje ga ovlašteni arhitekt. Glavni projekt po m2 bit će potrebno platiti između 127,00 kn/m2 i 187,00 kn/m2.

Zatraži ponude!
Građevinska dozvola (kuća 200 m2)
Prosječna cijena 150.000,00 kn/kuću
Raspon cijena 120.000,00180.000,00 kn/kuću

U cijenu su uključeni svi troškovi nastali u postupku ishođenja građevinske dozvole za kuću veličine 200 m2. To su: izrada idejnog i glavnog projekta, izrada geodetskog projekta, administrativni trošak za izdavanje građevinske dozvole, priključci na plin, vodu, odvodnju i struju, komunalni doprinos i vodni doprinos. Cijena ovisi o mjestu i složenosti gradnje. Za građevinsku dozvolu (kuća 200 m2) ćete platiti od 120.000,00 kn/kuću do 180.000,00 kn/kuću.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za glavni projekt

Arhitekti, Arhitekti
Viškovo
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 200
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Objekt se sastoji od konobe,koja je u prizemlju,1 kat stan od m2 i potkrovlja od cca m2!Stan se sastoji od kuhinje sa blagovaonicom do koje se nalazi spavaca soba koju bi uredili u dnevni boravak i tako povezali ta dva prostora!Stan ima jos dvije spavaće sobe od kojih jednu treba kompletno ozbukat i srediti!Kupaonica,mali wc i soba za odlaganje bi ostali isti i jos ta jedna spavaca!Potkrovlje smo planirali podignut tako da dobijemo visinu i napravili bi jos dvije spavaće sobe i malu kupaonu!Ispod stepenica koje vode na potkrovlje nalazi se i prolaz u konobu pa bi napravili stepenice koje bi povezale ta tri prostora!
Osijek
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 8
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Hodnik, odnosno predsoblje. Dilema između 'luksuzne' varijante (s upečatljivom foteljom, konzolom/komodom i antiknim ogledalom) ili praktične (što više skladišnog prostora to bolje). Budući da smo velika obitelj, 4 djece, bojim se da je ovo zadnje jedino ispravno jer ormara nikad dosta. Ideja mi je nekako povezati ostavu (to su ona staklena vrata lijevo) i na nju nadograditi nešto da bude jedna cjelina, a opet da ne bude neka gromada koja će zakrčiti hodnik i učinit ga klaustrofobičnim. Kako to učiniti? Mogu li se na bočni zid ostave, ako je nosivi, staviti klizna vrata pa da bude bliže kuhinji? A u ovom prvom dijelu od ulaza da bude skladišni prostor za aktualne jakne i cipele pa sve do usisavača i daske za peglanje. Stan je trenutno u fazi krečenja u bijelo, volimo svijetle prostore, čiste linije, u kombinaciji s drvetom i metalom, industrijski stil. Stropovi su visoki, oko 3.10m, a dimenzije predsoblja cca. 3.5x2.2m, s time da tu ulaze troja vrata. Svakako bih negdje htjela ukomponirati i antikno ogledalo slično onom na fotografiji i nekako kamuflirati radijator koji se nalazi na tom zidu. Eto, puno želja i neznanja kako sve riješiti pa trebamo stručnu pomoć. Hvala unaprijed, Lp,
Krapina
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 55
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Imam stan u potkrovlju obiteljske kuće koji nije bio nikada namješten. Završeni su zidovi (knauf + boja), dok je na podu samo glazura. Plan je napraviti mini kuhinju, kupaonicu, spavaću sobu i veliki dnevni boravak. Imam 26 godina i planiram potkrovlje urediti samo za sebe i svoje društvo. Ako treba, mogu poslati i detaljan tlocrt kata sa slikama.
Arhitekti, Arhitekti
Labin
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 60
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Kupili smo rusevinu koja se nalazi izvan građevinskog područja i potrebna je adaptacija/rekonstrukcija u postojećim gabaritima-prizemnica (6x11 m). Objekat ima fantastican pogled na more,Cres,Učku. Rekonstruirali bi ga u simpaticnu kućicu za iznajmljivanje koja bi se ljudima svidjela na prvi pogled. S obzirom na malu kvadraturu imala bi jednu spavaću sobu,kupatilo i jednu veću prostoriju u kojoj bi bio dnevni boravak i kuhinja. Kapaciteta 2+2 osobe. Arhitektura mora biti tradicionalna istarska s time da moramo zadržati jedan izvorni zid. Zanimala bi nas cijena izrade projekta za građevinsku dozvolu sa unutarnjim dizajnom prostorija. Supruga mi radi u Prima salonu namještaja tako da bi koristili njihove proizvode zbog mogucnosti dobivanja većih popusta. Geodetske elaborate napravili bi sami.
Arhitekti, Arhitekti
Pisarovina
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 50
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Stara vikendica koju bi trebalo adaptirati. Spuštanje krova (sada ima potkrovlje, ali ga ne želimo), dogradnja prostora (buduća kuhinja) sa jedne strane kuće, rušenje jedne prostorije (koja je sada ograđena željeznom/limenom stolarijom) i zidanje prostorije na istom mjestu (za cca. 1,5 metara šire), u stražnjem dijelu dogradnja kupaone i ulaza u kuću. Promjena instalacija vode, struje, nova septička jama, ugradnja podnog grijanja (ne sve prostorije). Budući izgled bi trebao biti kao Cottage, sve u jednoj razini (osim prostora koji je prije bio od željezne/limene stolarije - on je spušten). Namjena je iznajmljivanje, te kasnije stalni boravak (bračni par). Dodatno uređenje sadašnje pomoćne prostorije u mali apartman ili čitaonicu sa wc-om (prednji dio staklo, jer je ispred odmah Kupa).
Arhitekti, Arhitekti
Zagreb-Dubrava
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 72
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Raspitujem se vezano za nadogradnju potkrovlja, potkrovlje već postoji te bi se trebalo dignuti par redova, isto tako iznad postojeće sobe u prizemlju nadograditi prostorija. Moje pitanje glasi: da li je to uopće moguće, treba li se prvo vaditi dozvola? Hvala unaprijed, Lijep pozdrav,
Arhitekti, Arhitekti
Zagreb
Vrsta objekta: Uredski prostor
Površina objekta ili prostora (m2): 140
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, lijepo Vas molim okvirnu cijenu za idejno rješenje uređenja poslovnog prostora u centru Zagreba veličine m2 i rok izrade. Poslovni prostor već ima 2 sanitarna čvora koje ne bi dirali. Ono što bi htjeli je open space sa recepcijom + 2 radna mjesta, salu za sastanke, ured za direktora, kutak za čekaonicu za klijente i mala kuhinjica. Tvrtka se bavi poslovnim consultingom i želimo ugodan i reprezentativan prostor u kojem ćemo primati klijente i gdje će boraviti direktor i 3 zaposlena. Ako je ikako moguće lijepo molim odgovor u toku sutrašnjeg dana, obzirom da do preksutra trebamo dati ponudu za najam prostora, a prije toga bi htjeli imati barem okvirni uvid u troškove uređenja. Jasno nam je da finalnu cijenu možemo definirati tek nakon detaljnih dogovora, pa stoga molim barem okvirnu cijenu. Također molim info koji je najraniji rok za dovršetak idejnog projekta, obzirom da, ako se odlučimo za isti, htjeli bi što prije realizirati uređenje i preseljenje u novi prostor. lp, S poštovanjem,
Arhitekti, Arhitekti
Dubrovnik
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 66
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zainteresiran sam za ponudu riješenja za raspored u stanu u maloj stambenoj zgradi. Površina objekta je 66 m^2, sastoji se od hodnika, kupaonice, dnevnog boravka, kuhinje i 2 sobe. Htio bih sve promijeniti, dolazi u mogućnost i rušenje zidova i prebacivanje namjene soba ( npr. dnevni boravak i spavaća soba i sl. ) . Trenutno je spavaća soba na strani ulice i htio bi je prebaciti na suprotnu stranu.
Arhitekti, Arhitekti
Pula
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 42
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Adaptacija i dogradnja vikendice. Stari objekat ima dvije prostorije. Postoji priključak za vodu i struju.Neophodna je instalacija struje, vode, zamjena krova, dogradnja još jedne prostorije, kuhinje i kupatila. Neophodan je projekat i građevinska dozvola. Hvala Planirano izgraditi 42 m2. Postojeci objekat ima 28 m2 legalizovan je i placene sve pristojbe u vezi toga. Dobiven je kućni broj; Mala vala a.Valbandon.
Zagreb
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 118
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Stan je potrebno renovirati (podovi, instalacije, zidovi, stolarija). Tlocrt je postojeći s malim preinakama. Izvođače radova imam. Potrebno mi je idejno rješenje rasporeda namještaja, odabira materijala i boja kao i 3D vizualizacija istog (nekoliko varijanti). Imam neke želje i fotografije što bih htjela. Hvala.