Glavni projekt po m2
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 157,00 kn/m2
Raspon cijena 127,00 – 187,00 kn/m2
Cijena glavnog projekta za standardnu kuću od 200 m2
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 30.000,00 kn/kom
Raspon cijena 25.000,00 – 35.000,00 kn/kom

Primjeri upita

Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 110
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, to je veliki stan od m2 u sklopu stare zgrade. Želja je cijeli stan adaptriati i od njega napraviti tri mala apartmana. Trenutačno postoji jedan WC, želimo napraviti još dva. Kupujem stan do kraja ovog tjedna, kapara je već predana. Stan se nalazi u centru Pule. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 129
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, to je prizemnica, širina sa zidovima vanjskim 8,47 duljina sa vanjskim zidovima 15,30. Ulaz sa sjeverne strane sa pogledom na bazen. Primaća sa staklenom stjenkom šiber sa pogledom na bazen. Kuhinja povezana sa primaćom sobom. Svrha kuće-iznajmljivanje turistima. 2 spavaće sobe + 2 kupatila+1 WC. Jedna sobica za vježbe tipa teretanica. Duljina mora ostati sljedeća: gornja ploča od 15,30, ali sa zapadne strane bi se povukli sa stanom metar tako da mjere bi trebale biti 8,40 x 14,00 cca. Ako je moguće, napravili bismo ravan krov ili tako slično nešto, možda sa malim nagibom višljim sa sjeverne strane. Očekujem Vašu ponudu.
Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
Površina objekta ili prostora (m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno mi je idejno rješenje za terasu pivnice na Murteru, veličine 4 x 16m. Dakle, kompletna terasa od suncobrana (pergole) do stolova i poda. Budžet za terasu iznosi 50.,00 kn. Inače, 10 drvenih stolova sa klupama je nabavljeno tako da bi se one morale uklopiti u dizajn. Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 30
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, živimo u trosobnom stanu u Zagrebu (cca 75m2), no željeli bismo da oboje djece školaraca ima svako svoju sobu (sada imamo dnevni boravak, dječju sobu i spavaću sobu). Dakle, željeli bismo još negdje u stanu 'dodati' još jednu sobu tako da svako dijete ima svoju sobu, i po mogućnosti ako negdje još možemo smjestiti i malu radnu sobu za supruga (ali nije nužno). U privitku Vam šaljem tlocrt postojećeg stanja našeg stana. Očekujem Vašu ponudu.
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 80
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, željeli bismo preurediti stan uz eventualno neke preinake prostora. Radi se o stanu u visokom potkrovlju sa galerijskim prostorom pretvorenim u spavaću sobu. Također bismo preuredili i dječje sobe obzirom da imamo djecu u pubertetu, a sobe su trenutno opremljene za djecu mlađe dobi. Poželjnija je komunikacija mailom, nego mobitelom. Očekujem Vašu ponudu.
Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
Površina objekta ili prostora (m2): 40
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, to je caffe bar u izgradnji, uslužni prostor do 45m2 + ostali prostor za sanitarije, garderobu, skladišni prostor (do 25m2). Molim prijedlog za uslužni prostor za točionik, sjedeća mjesta, tj. maksimalnu iskoristivost prostora. Stil uređenja bi bio kombinacija vintage (s pojedinim predmetima: škrinja, kofer, stari radio prijemnik, pegla, vaga, kovano željezo, držači cvijeća itd, fotelje 2 kom, 2 okrugla starija stolića, 1 nizak starinski stolić). U udubini prozora napravila bih spužvu i služilo bi kao jedno sjedeće mjesto. Postoji mogućnost preinaka pregrada ili dodatnih spuštanja stropa,dizanja zidova itd. Možda točionik od uzidanog kamena pa zid preko puta također s istim kamenom.. kamena,drva..u primorskom stilu. Očekujem brzi odgovor, s poštovanjem.
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 48
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, stan je u potkrovlju, dvosoban, živimo u njemu već 10 godina, željeli bismo urediti dječju sobu (imamo dva sina, jedan kreće u školu a drugi je mlađi, želimo sobu koja će im trajati do fakulteta), dnevni boravak u koji bismo smjestili zidni krevet/krevet u ormaru, te kuhinju po mjeri (sad imamo premalu i veliki prostor u kuhinji zapravo nije iskorišten). Očekujem Vašu ponudu.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 55
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovanje, potrebno je adaptirati cijelu kuću. Kuhinja i hodnik promjena podnih pločica, dnevni boravak prijedlog uredjenja, parket ostaje postojeći. Prijedlog uredjenja kuhinje, želja je otok, mogućnost da se ukloni šank koji na prijelazu u dnevni boravak. U sklopu blagavaone nakazi se i radni kutak koji bi i dalje trebao biti uključen negdje unutar ovih prostora. Treba uzeti u obzir da imamo dvoje manje djece i dva psa pa sa sto manje staklenih detalja I bez tepiha. U ulaznom hodniku bi zeljeli neki ormar za cipele dubine kao sto klupice bijele to je cca 37 cm i visine cca cm, ali sa klasičnim policama bez onih umetaka za cipele. Za sva dodatna pitanja me slobodno kontaktirajte, na raspolaganju sam. Lijep pozdrav
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 93
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Postovani, renovirali bi kompletan stan, znaci stan 92 m2, mijenjanje svih instalacija, rušenje 2 manja zida, cca 12m2, postavljanje parketa 75 m2, i pločica 18 m2, mijenjanje pvc stolarije, i ugradnja centralnog grijanja na struju, trenutno je centralno na drva. Sa radovima bi započeo iza 01.06. Lijep pozdrav
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 190
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovanje, molim Vas da mi za kuhinju,blagavaonicu i dnevni boravak pošaljete ideju za uređenje, dvoumim se s bojama. Ukupno je kvadratura 45 m2. Kuhinja ide na L i planiran je šank, blagavaonica je odmah do, dnevni boravak ima veliku kliznu stijenku. Molim vas da mi napravite kombinaciju boja bijela, siva i ljubičasta ili prljavo roza a druga kombinacija po Vašem izboru! Unaprijed zahvaljujem! Lijep pozdrav