Trebate aluminijske prozore? Pripremili smo približne cijene i ostale potrebne informacije kako biste donijeli najbolju moguću odluku.

ALU prozor (jednokrilni, 80 x 80)
Prosječna cijena 770,00 kn/kom
Raspon cijena 660,00880,00 kn/kom

Najveća prednost aluminijskih prozora je njihov dugi vijek trajanja. Prozori izuzetno izdržljivi i otporni na vremenske utjecaje. Pružaju dobru toplinsku, kao i zvučnu izolaciju te se lako održavaju. Površina ALU prozora je lakirana, stoga ne zahtijevaju premazivanje, dovoljno je samo povremeno brisanje. Prozori s jednim krilom otvaraju se samo s jedne (lijeve ili desne) strane. Aluminijski prozori su visoke kvalitete pa su skuplji od drvenih i PVC prozora. Cijena ovisi o dimenzijama prozora, modelu, upotrijebljenim materijalima i slično. ALU prozor (jednokrilni, 80 x 80) košta u prosjeku 770,00 kn/kom.

Zatraži ponude!
ALU prozor (dvokrilni, 120 x 120)
Prosječna cijena 1.600,00 kn/kom
Raspon cijena 1.300,001.900,00 kn/kom

Aluminijski prozori su najtrajniji i nude najveću zaštitu od vremenskih utjecaja, pa su ujedno i najskuplji. Budući da su vrlo stabilni i ne vise, prikladni su za veće prozore. Prozori s dvostrukim ostakljenjem otvaraju se s obje strane i posebno su primjereni za veće prostore. U usporedbi s drvom, imaju moderniji i stroži izgled. Cijena prozora ovisi o modelu prozora, kvaliteti materijala i slično. ALU prozor (dvokrilni, 120 x 120) ćete u prosjeku platiti 1.600,00 kn/kom.

Zatraži ponude!
Klasična montaža prozora
Prosječna cijena 400,00 kn/kom
Raspon cijena 300,00500,00 kn/kom

Klasična ugradnja prozora provodi se vijcima i poliuretanskom pjenom. Takva je ugradnja jeftinija od ugradnje prozora prema RAL sustavu, ali s njom riskirate stvaranje toplinskih mostova, a time i gubitke topline. Prozori neće tako dobro zabrtviti zrak i vodu. Cijena ugradnje ovisi o prozorima, složenosti terena i složenosti ugradnje. Za klasičnu montažu prozora ćete platiti od 300,00 kn/kom do 500,00 kn/kom.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za aluminijske prozore

Građevinska stolarija - prozori, Prozori
Karanac
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Komarnici
Broj prozora: 12
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim ponudu za prozore dimenzija: -4 komada * dvokirlni prozori, na jednu stranu komarnik -4 komada 60*60 mutno staklo -1 balkonska vrata *, krilo i manji komad da se može otvoriti a da je zakačen i stoji fiksno s roletom, komarnici -1 jednokrilni prozor * -ulazna vrata *, isto kao na balkonska vrata otvaranje -80* klizna vrata na uvlačenje, unutarnja sa što više stakla a što tanji okvir. Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori sa roletama i komarnicima - Karlovac
Karlovac
Sjenila: Bez sjenila
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 7
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam izradu prozora i vrata kako slijedi: 1. prozor: visina cm, širina 75 cm bez roletni, dvostruko staklo na sve 2. cijeli zidni panel: prozori visina cm, širina cm (2 komada - sa svake strane jedan, jedan prozor bi bio fiksni i nebi se otvarao), vrata u sredini visina cm, širina 80 cm. 3. prozori fiksni iznad doljnjih prozora i vrata - visina 34, širina (2 puta) i visina 34, širina 80 cm (iznad vrata) Molim ponudu, Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori sa roletama i komarnicima
Pitomača
Sjenila: Bez sjenila
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Komarnici
Broj prozora: 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Molim ponudu za stubišni prozor dimenzija cm x cm, sa tri krila, srednji da se otvara, s izo staklom izvana metaliziranim da se ne vidi unutra. Trenutno je instaliran fiksni stakleni profil. Stambena zgrada je u pitomači,a plaćanje preko upravitelja zgrade, komunalno Pitomača. Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori sa roletama i komarnicima - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 40
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam izradu 40 prozora i vrata. Radi se o novoj zgradi od m2 sa 4 etaže po kvadrata. Posjedujem projekt i troškovnik kojeg ću Vam dostaviti kada stupimo u kontakt, zanimaju me prozori različitih profila, s različitim brojem komora, potreban mi je uvid kako bi pronašao najbolje riješnje. Molim ponudu, Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, Plastični prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 5
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Molim ponudu za balkonska vrata i prozore od PVC stolarije, bijele, uz pripadajuće bijele rolete. Otvaranje vrata i prozora samo prema unutra. Molila bih ponudu sa dvostrukim i trostrukim staklom. 1. Dimenzije vrata su x 86 cm, s time da je donja polovica u pvc-u, a gornja u staklu. Prozor je dvokrilni, dimenzije x . 2. Dimenzije vrata su x87 cm, donja polovica puna, gornja u staklu. Dimenzija prozora (jednokrilni) x 86 cm. 3. Prozor jednokrilni x90 cm. Unaprijed hvala, Srdačan pozdrav, M.
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija - Omiš
Omiš
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 4
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Molim ponudu za slijedeću stolariju: 2 komada prozora dimenzija *cm s roletama ili s griljama 2 komada balkonskih vrata dimenzija *cm s rolatama ili s griljama. Trebam savjet, staviti rolete ili grilje s obzirom da su debeli zidovi i ne bih rušio za otvor kutije? Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, Alu prozori
Petrčane
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Komarnici
Broj prozora: 17
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam izradu i ugradnju prozora i vrata dimenzija /80+25,80/80+25(kutija za rolete). /+25(kutija za rolete), /80+25(kutija za rolete)x2 /80+25(kutija za rolete), /+25(kutija za rolete)x2, 80/+25(kutija za rolete)x2, /+(kutija za rolete)25 Vrata balkonskax+25(kutija za rolete)x2, Vrata80/, dvojna vrata/ Zidna stijena /+(kutija za rolete)25X2, /(kutija za rolete)+25 Prozori sa komarnicima. Molim ponudu, Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Bez sjenila
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 3
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim ponudu za izradu 3 pvc prozora bijele boje, mutno staklo (kupaonica) od kojih je središnji dio prozora fiksan, a lijeva i desna strana prozora se otvaraju (vidi sliku). Otvaranje oba prozora je na desnoj strani. Dimenzije prozorskog okna su: cm (duživa) x cm (visina). Molim da u ponudu uključite i procijenjeni trošak krpanja špaleta. Hvala,
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori sa roletama i komarnicima
Donji Kraljevec
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 19
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Trebam slijedeću stolariju: 2 komada dimenzija 60*60cm (bez roleta) 1 komad dimenzija 80*cm 5 komada dvokrilnih prozora dimenzija *cm 5 komada dimenzija * jednokrilna balkonska vrata dimenzija 81*.5cm *3-slojno staklo,5komora Molim ponudu za bijele prozore i prozore u boji. Zahvaljujem
Građevinska stolarija - prozori, Alu prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Bez sjenila
Broj prozora: 6
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Prozor dimenzije širina 2m visina 1,40 m, troskovnik, podijeljen na tri dijela, sredina na otvaranje lijevo. Gore, druga dva se ne otvaraju - samo blokirana stakla. Harmo vrata 5,20x2,10 iz 6 dijelova 3+3 otvaranje lijevo i desno od sredine - 2 kompleta Prozor 1,40x0,50 otvaranje na kip. Molim ponudu. Hvala.