Adaptacija stana - cijena obrtničkih radova
za točnu cijenu
zatraži ponude
Prosječna cijena 850,00 kn/m2
Raspon cijena 700,00 – 1.000,00 kn/m2

Primjeri upita

Adaptacija stana, Renoviranje stana
Stobreč
Površina stana (m2): 23
Planirani radovi: Kupaonica, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Garaža u obiteljskoj kući u Stobreču. Površine 23m2. Treba napraviti 10ak kvadrata 10cm pregradnih zidova (siporex ili ytong). Zazidati postojeća sobna vrata, zazidati garažna vrata na dimenzije ulaznih vrata (cmxcm). Izliti pod sa hidro i termo izolacijom. Postaviti pločice (cca37m2) po podu i kupaonici. Prošriti prozor sa postojećeg (60x na x). Elektroinstalacije razvući po prostoru. Gledanje zajedno sa obradom oko prozora i vratiju, farbanje prostora. Ugradnja sobnih vratiju. Dio stropa između grede i zida cca 1m2 knaufom zatvoriti. (Sobna vrata, ulazna vrata i prozor, ploćice su nabavljene, voda i kanalizacija trebala bi biti dovršena sljedeći tjedan).
Adaptacija stana, Preuređenje stana
Donji Dragonožec
Površina stana (m2): 120
Planirani radovi: Kupaonica, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Adaptacija stana u kući u Donjem Dragonošcu - potrebno je pregraditi postojeći dnevni boravak kako bi se dobile 2 sobe - potrebno pregraditi jednu veliku spavaću sobu kako bi se dobile 2 sobe - potrebno probiti zid radi ugradnje dodatnih vrata za sobu - potrebno proširiti otvor za jedna vrata još 1,5 m da se dobije otvoreni prostor između dvije sobe - unutarnje farbanje / krečenje soba i dnevnog boravka - postavljanje laminata u 3 sobe, postavljanje pločica u dnevnom boravku - postavljanje keramike u jednoj maloj kupaonici
Adaptacija stana, Renoviranje stana
Dugo Selo
Površina stana (m2): 55
Planirani radovi: Prozori i vrata, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno mi je uređenje prizemlja kuće, koje je trenutno u visokom roh-bau, površine cca 55m2. Potrebni radovi: skidanje stare stolarije, podzidavanje i ugradnja nove stolarije. izrada dijela glazure cca 25m2. izrada pregradnih zidova od knaufa i ugradnja sobnih vrata. dio elektroinstalacijskih radova (većina prije napravljena). radovi na proširenju postojećeg centralnog sustava postavljanje keramike hodnik i kuhinja postavljanje laminata gletanje i krečenje prostora.
Adaptacija stana, Renoviranje stana - Split
Split
Površina stana (m2): 100
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Trosoban stan, radim od njega dva stana. Biti će potrebe za rušenjem zidova, pa Vas molim pomoć pri traženju nekog tko bi to odradio ukoliko Vi niste u mogućnosti. Pregradni zidovi bi bili od kanufa, postavila bi se keramika, izradila kupaonica, bojao cijeli prostor i mijenjala stolarija. Molim Vašu ponudu, Hvala.
Zagreb
Površina stana (m2): 88
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebali bih ići u adaptaciju cijelog stana na Barutanskom Jarku. Između ostalog stan ima jednu kupaonicu s wc-om i još jedan mali wc. Promjena plinskog bojlera i provjera instalacija. Brušenje i lakiranje parketa. soboslikaraski radovi, nova stolarija, provjera elektroinstalacija, nova keramika i u kuhinji. Molim ponudu, Hvala.
Adaptacija stana, Renoviranje stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 45
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovanje, stan ima 64 M2 ali treba adaptirati cca 35- 40 M2. Srušiti jedan knauf zid u dnevnom boravku, skinuti lamel parket cca 35 M2, skinuti pločice u kuhinji podne 5 m i zidne cca 5 M2 te staviti nove. Treba dkinuti stara vrata ( 3 ) i staviti nova. Postaviti parket klasični javor ili laminat. Sve okreciti. Stan je na adresi Božidara Magovca 31, Zagreb.
Adaptacija stana, Renoviranje stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 30
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovanje, potrebna mi je kompletna adaptacija stana, prema nacrtima u prilogu, u stambenoj zgradi sa sljedećim radovima: PREDSOBLJE: - uklanjanje podnih pločica i postavljanje novih: 4m2 - bojanje zidova: 15m2 KUPAONICA: - montaža vrata: 1kom - uklanjanje pločica i postavljanje novih: 20m2 - demontaža kade - prenamjena vodovoda za kadu, umivaonik i veš mašinu prema nacrtu (slika u prilogu) KUHINJA: - izrada vodovoda za sudoper (spajanje na kupaonsku vertikalu) - postavljanje podnih pločica: 3m2 - izrada odvoda zraka za napu: probijanje fasade - izrada el. utičnica: 4 kom - montaža kuhinje: 2.5m - montaža lacobel stakla: 2.5m - bojanje zidova: 5m2 - postavljanje podnih pločica: 2.5m2 BLAGOVAONICA: - postavljanje zidnih tapeta: 8m2 DNEVNI BORAVAK: - uklanjanje starog parketa (15m2) - postavljanje laminata + zvučna izolacija (15m2, izolacija zvuka, ne udarne buke) - bojanje zidova (bijela boja, 80m2) SOBA: - uklanjanje podnih pločica (7m2) - postavljanje laminata + zvučna izolacija (5m2, izolacija zvuka, ne udarne buke) - izrada pregradnog zida (6m2, 10cm s zvučnom izolacijom) + montaža vrata - ugradnja PVC prozora (90cm x cm) Pločice, laminat, tapete, vrata, PVC prozor su u mojoj režiji. U prilogu ostavljam skicu trenutnog stanja i dizajn željenog stanja. Hvala i srdačan pozdrav!
Adaptacija stana, Renoviranje stana
Slatine
Površina stana (m2): 114
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zanima me ponuda za adaptaciju etažne kuće na otoku Čiovu. U prilogu šaljem tlocrt sa površinama. Potrebno je ukloniti stare pločice iz kupaonice i laminat i pločice na podovima. Prostorije 4 i 9 trebale bi biti kupaonice, broj 7 WC, uklanja se zid od sobe broj 3 i zid između sobe broj 6 i 8. Također treba napraviti pregradu (zid) u sobi broj 8 gdje je dimnjak (kocka na sredini) tako da dobijemo veću sobu broj 6, a manju sobu broj 8. Nakon radova potrebno je i elektične vodove preraditi, kao i vodovodne cijevi u kupaonicama. Staviti knauf, obojato cijeli stan i postaviti pločice u cijelom stanu. Ne znam da li sam popisala sve potrebno, jer naravno nisam stručnjak. Molim vas ponudu. Hvala.
Adaptacija stana, Adaptacija stana
Korenica
Površina stana (m2): 70
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postovanje Sa obzirom da je danas jako tesko naci odgovarajucu firmu koja zadovoljava odlucio sam na ovaj nacin potrebno je zazidati jedna vrata,instalacije od vode i struje postoje kao i odvoda alj instalacije centralnoga ne,ali uz to ide i postavljanje izolacije i estrih na se tice poda odlucili smo se na plocice u imitaciji nije potrebno ali zidovi zahtjevaju zavrsnu obradu npr. sep ili sto predlozite.Za prozore nije problem vec postoje ne u najboljem stanju ali postoje ali vrata ne zato su potrebna 4 sobna vrata i 1 je potrebno potpuno renovirati osim instalacija,tu smo se odlucili na modernije uredaje kao sto su ugradbeni elementi od Geberita primjer ali i knaf je sto se tice kupaonice tus je potrebno izgraditi sa nagibom i staklom pored nisam siguran za strucni naziv takvoga tusa .Evo ako bi ste mogli prociijeniti sto zelim bio bih vam jako zahvalan da mi izracunate ponudu. Unaprijed hvala i lijep pozdrav!
Adaptacija stana, Renoviranje stana - Zadar
Zadar
Površina stana (m2): 58
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Ovom prilikom vam šaljem tlocrt stana na kojem su označene prostorije, nosivi i pregradni zidovi. Ideja je od dvosobnog stana rasporediti prostor i eventualno srušiti zidove da se dobije trosoban stan koji bi uključivao spavaću sobu, dječju ili manju sobu i dnevni boravak koji može dijeliti prostor sa kuhinjom i manjom blagovaonicom. Također je potrebna kompletna obnova podova i zidova, uključujući i novu rasvjetu (npr. spušteni strop sa LED rasvijetom) pa bi i za te stavke valjalo osmisliti sve od vrste materijala pa do samih završnih "final touch" radova da se dobije prozračan i svijetao stan. Svaki savjet je više nego dobrodošao. Unaprijed hvala.