10 najboljih ponuđača žaluzina Zagreb, 2021

Trebalo mi je prebrusiti i lakirati parket. Odlično su odradili posao, lako smo se sve dogovorili, u roku je napravljeno. Moja preporuka.
Sandra C.
4.7 | 26 ocjena
K.L. INTERIJERI d.o.o., Zagreb
Vrlo brza reakcija na upit za potrebnu uslugu, dobra komunikacija i jako dobro prepoznavanje potrebe kupca od strane izvođača. Posao je odrađen u dogovorenom roku i po dogovorenoj cijeni i sve što sam zatražio, to sam i dobio uz pokoji iskustveni savjet izvođača. Vrlo sam zadovoljan kvalitetom proizvoda i ugradnjom istog. Iako je došlo do male zabune oko smjera otvaranja već gotovog manjeg prozora izvođač je bez ikakvih problema u najkraćem mogućem roku od par dana riješio problem. Svakako bih preporučio izvođača jer sam vrlo zadovoljan odrađenim poslom.
Tomislav S.
Gospodin Kotur iz Kotica, odmah me kontaktirao i sve smo dogovorili u kratkom roku. Svaka pohvala na profesionalnosti i ažurnosti.
Hrvoje V.
GOBI MONT, OBRT ZA USLUGE I TRGOVINU, VL. IVAN BRČIĆ obavio super kvalitetno posao prije roka, pomogao savjetima, prezadovoljni smo garažnim vratima.
sanja z.
4.5 | 19 ocjena
MACTO-LOGISTIKA d.o.o., Zagreb
Odlični, sve po dogovoru, brzo i kvalitetno napravljena ugradnja protuprovalnih vrata. Ocjena 5 za MACTO-LOGISTIKA d.o.o.
Tomislav K.
4.8 | 10 ocjena
LYNX PROJEKT j.d.o.o., Zagreb
Sve je odrađeno u roku, brzo i kvalitetno. Preporučam.
Mateo B.
4.3 | 7 ocjena
DRVO BJELOVAR j.d.o.o., Zagreb
Profesionalnost i ljubaznost, brzina javljanja, pohvalila bih posebno gospodina Antu.
Ivanka M.
Bili su jako ljubazni i sve napravili na vrijeme. Počistili su za sobom, a vrata su kvalitetna. Svakako za preporuku!
Dragan B.
5.0 | 5 ocjena
HDI ROLL d.o.o., Zagreb
Odlično napravljeno.
Tomislav D.
Ja sam jako, jako zadovoljna. Kroz kuću mi je prošla vojska majstora, mogu reći da su ovi najbolji. Jako brzo odrađeno, povoljno i čisto. Najveće moguće ocjene za njih. Tko god ih odabere sigurno neće pogriješiti.
Ljubica K.
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.