Ocjene

5.0 / 5
Davor K. - 27.08.2019
Izvanredno, čista petica. Moram pohvaliti odgovornost gospodina Miljenka, nešto što sam prvi put doživio. Dan nakon montaže me nazvao kako bi provjerio jesam li zadovoljan i je li sve u redu.
5.0 / 5
Lara R. - 19.07.2019
Dipl. ing. stroj. Miljenko Pečnik iz ARES MONT-a se pokazao značajno stručnijim, a komarnici koje postavlja kvalitetniji od mojih očekivanja zasnovanih na iskustvima s mnogobrojnim majstorima koji rade na području Zagreba. Osim toga, s njim možete računati na poštivanje dogovora i vremena isporuke. Kompletna usluga je u konačnici bila takva da vraća vjeru u profesionalnost majstora, volju za izvođenje radova u kući i opravdanost cijene koja se za to plaća.
5.0 / 5
Mišel M. - 18.07.2019
Savrsen rad! Dosao je covjek, sve izmjerio za 15-20 min. i otisao. Drugi dan je donio komarnike i namontirao. Brzo, profesionalno, ma za preporuciti! Hvala vam!
5.0 / 5
Emil B. - 28.06.2019
Komunikacija, ispunjavanje obaveza i poštivanje dogovorenog za svaku pohvalu. Kvaliteta proizvoda i same izvedbe na nivou!
4.7 / 5
Diana A. B. - 14.06.2019
Komarnike još nisam montirala, pa zato malo niža ocjena za kvalitetu. Djeluje da će sve biti u redu.
5.0 / 5
Ljubica L. - 30.05.2019
Prvi majstori s kojima sam iznimno zadovoljna. Nemam zamjerke, od samog početka do kraja sve išlo glatko.
5.0 / 5
Sabioncello A. - 28.05.2019
Imam samo komplimente i za Trebam.hr i za gospodina kojeg su mi preporučili. Sve je besprijekorno prošlo, točne izmjere iz prve, za sve ide predračun, izuzetno pristojan monter . Komarnici imaju europski certifikat. Kada je sve bilo gotovo još me vlasnik nazvao da provjeri jesam li zadovoljna. Pohvala za brigu oko kupca. Nemam dovoljno riječi pohvale. Svima preporučujem.
5.0 / 5
Božica D. - 26.04.2019
Posao je obavljen jako brzo, sve je dogovoreno preko telefona. Gospodina nisam ni upoznala, a ni urađeno još nisam vidjela pošto živim u inozemstvu. Obitelj mi je javila da je sve u redu. Po razgovoru s gospodinom Pečnikom sam shvatila da je profesionalac, pristupačan, jednostavan i srdačan. Za sad samo pohvale i preporuke.
5.0 / 5
Jasna B. - 19.04.2019
Firma AresMont, tj. g. Pečnik, izuzetno je profesionalan čovjek i majstor je svojega posla. Pažljivo je saslušao sve naše potrebe i sa svojim inženjerima pronašao najbolje rješenje za naše buduće komarnike. Izvedba je bila u roku i vrhunski obavljena. Svakako preporučam usluge ove tvrtke.
5.0 / 5
Andrea R. - 19.03.2019
Jako smo zadovoljni uslugom Ares Mont-a. Brzo se sve dogovorili, izuzetno simpatičan gospodin Miljenko došao na izmjeru, donio uzorke, objasnio nam cijeli proces, dogovorili cijenu i u roku par dana došao instalirati komarnike. Stvarno svaka pohvala za brzinu, preciznost i profesionalnost. Sve napravljeno po dogovoru bez ikakve zamjerke, preporuka od srca!

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu