6 ponuda za tendu s 1 upitom

Ocjene klijenata

4,5
Tin B. , Varaždin

Svi komplimenti izvođaču! Instalirao je danas moju tendu i sve je prošlo bez ikakvog problema. Bio je pažljiv i temeljit. Cijena je bila dogovorena poprilično brzo.

5,0
Helena A. , Karlovac

Iako nisam odabrala poznatog izvođača za tende, vrlo sam zadovoljna s njegovim radom. Cijena je bila jako povoljna, a postavljanje je bilo dovršeno na vrijeme. Bez Trebam.hr vjerojatno ne bih uspjela pronaći dobrog izvođača u tako kratkome vremenskom periodu. Definitivno ću koristiti Vašu uslugu i ubuduće.

5,0
Ivana L. , Pula

Željela bih pohvaliti brzi odgovor od Trebam.hr i brojnost ponuda koje sam dobila u tako kratkome vremenskom periodu. Pet ponuda u dva dana! Moja tenda je postavljena jučer i izgleda sjajno. Hvala!Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za tende u Hrvatskoj

Nedavni upiti za tende

Tende

 • Broj tenda: 1
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Pozdrav, Zanima me ponuda za sljedeće opcije: 1. servis i zamjena tkanina na dvije tende stare cca 10god, dimenzije 3*2,5m 2. dvije nove tende dimenzija 3*2,5m 3. jedna nova tenda dimenzija 6*2,5m 4. komarnici: dva za sobne prozore i dva za balkonska vrata (nažalost, ne znam dimenzije, niti kakvi sve komarnici postoje, pa molim okvirnu cijenu po m2 za najprodavanije vrste) Unaprijed zahvaljujem! Lp

Tende

 • Broj tenda: 1
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Dimenzije: cm * cm Boja: Bež Potrebna je tenda koja se razvlači vertikalno, od gore prema dolje, s roll sistemom. Nastrešnica se sastoji od dva metalna stupa i drvene konstrukcije na krovu. Tenda bi trebala služiti kao vertikalna zaštita od sunca, između stupova, tako da se može zarolati. Također, potrebno je tendu, kada se spusti, pričvrstiti za stupove (zavezati) da je ne otpuše vjetar. Slika nastrešnice je u prilogu. Primjer: https://sunlab.hr/tende/tenda-t-line.html

Tende

 • Broj tenda: 1
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Klasična tenda, ručno pokretanje s polugom. Poluga na lijevoj strani tende (kada se gleda od tende prema izbačaju). Mogućnost zidne i stropne montaže (način montiranja bi se odlučio prilikom montaže). Namjena: ugradnja na balkon. Dimenzije tende: širina cm, izbačaj cm. Boja tende: sivo-bijela.

Tende

 • Broj tenda: 1
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Postovani Molim ponudu za kasetnu tendu dimenzija x. Kaseta je ucvrscena na zid na visini gornje tocke od cm. Desna vodilica je komplet ucvrscena na zid sa donjom tockom na visini cm. Lijeva vodilica je u duzini cm ucvrscena u zid,ostatak tende bi isao na stup,a na kraju vodilice bi trebao stup visine cm Mjesto postavljanja tende je u Zg,Novacka , Brucic,takodjer me zanima dali su dvije vodilice dovoljne za taj raspon Zahvaljujem Lp Brucic

Tende

 • Broj tenda: 2
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Postovani, U potrazi sam 2 tende za terasu 3 m sirine sa 2,5 m ispusta. Montaza na zid/fasadu. I k tome 2 sjenila velicine sirina 3 x 2 m sa mogucnoscu vezanja na duzim stranama na 3 mjesta. Aluminij i da ne hrdja. Platno sa bijelo plavim prugama Dostava i montaza u Orebic Postovani za dodatne informacije molim kontakt SAMO preko maila.

Tende

 • Broj tenda: 3
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Molim vas za ponudu za izradu vertikalnih tendi, kao vertikalna zaštita od sunca na zidanoj, nadkrivenoj terasi. Tende bi bile između zidanih stubova, ugrađene u strop, tako, da se mogu zarolati (ručno). Tende treba kada se spuste pričvrstiti na ogradu zbog vjetra. Potrebno je da se razvlače od gore prema dolje s roll sistemom. Visina od stropa do ograde je cm. Dimenzije otvora su: 1. cm dužine i cm visine od stropa do ograde 2. cm dužine i cm visine od stropa do ograde 3. cm dužine i cm visine od stropa do ograde Lokacija izrade je na otoku Murteru.

Tende

 • Broj tenda: 1
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Radi se o privatnoj kući na području Duge Uvale gdje je potrebno ugraditi tendu za zaštitu terase. Tražena dimenzija te tražene specifikacije tende je: Dužina 4m i širina 3m; čvrsto, nepropusno platno na kišu, zašita od UV zraka te jakog vjetra; boja platna crveno bijele pruge/trake; tenda na ručno sklapanje.

Tende

 • Broj tenda: 2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Balkon je dug 6 m, (južni)ako može u ponudi dvije opcije ; na daljinsko upravljanje i ručno. Platno da bude 80 UV zaštita, boje najvjerojatnije jednobojna, neka svjetlija. Ako nam ponuda bude prihvatljiva, imamo još jedan balkon također dug 6 m.pa bismo možda i tu stavili isto tendu.(zapadni) Napominjem da bismo za južni balkon trebali neku možda "rolo" tendu s obje stane: istočna 1,5 m, a zapadna 3 m dužine balkona. Za zapadni balkon bi trebala samo jedno "rolo" tenda od 1,5 m dužine balkona. Mislim da su to okvirne mjere, jer bi trebao netko stručniji to napraviti.

Tende

 • Broj tenda: 1
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

potrebna zaštita balkona - terase djelomično od padalina, sunca i golubova. širina terase je 2,61 m a dužina 5m- na širinu ugraditi prozor, te s desne strane /što će ujedno tvoriti kut s linijom dužine terase/ ugraditi fixne plohe širine cca 50 do 70 cm i jedna takva ploha iste širine na kraju dužine terase. Prostor između razmišljam zaštititi tendom ili prozračnom lako pomičnom zavjesom ili rolom.za prozor i ovaj dio plastične konstrukcije, molim orijentacijsku cijenu.

Tende

 • Broj tenda: 1
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebam prepravak postojeće balkonske tende. Nakon energetske obnove zgrade, vertikalna tenda ne može stati dok se ne suzi mehanizam i platno. Budući da je tenda novija i kvalitetna, a firma koja ju je montirala se ugasila, trebam uslugu prepravka i montažu. Dakle, dimenzije balkona/ tende treba utvrditi, odvesti tendu na prepravak te vratiti i montirati Molim da dostavite ponude.