Zatraži besplatne ponude za rušenje objekta u Zagrebu

282 izvođača u blizini
13 na raspolaganju

Već 52.281 korisnika iz Zagreba pronašlo je izvođača na trebam.hr

10 najboljih ponuđača za rušenje objekta Zagreb, 2021

18 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,0

FEDON j.d.o.o.

4,9
7 ocjena
5,0
Gt G. D. , prije 3 mjeseca

Odlični su. Mogu ih preporučiti.

5,0
Promosapiens D. , prije 3 mjeseca

Izvođač je napravio sve prema dogovorenom.

-

100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
Odabir klijenata 2019

Usluge: čišćenje poslovnih prostora, obrt za čišćenje, čišćenje apartmana, dezinfekcija prostora, servisi za čišćenje, agencije za čišćenje, čišćenje ureda, čišćenje stanova.

Zatraži ponudu

LOTO PROJEKT d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Ivica G. , prije 8 mjeseci

Ispoštovao rok, brzo kvalitetno i učinkovito obavili posao!

10+
Broj zaposlenih

Usluge: gradnja kuće, građevinski radovi, građevinske tvrtke, adaptacija kuće, gradnja kuće ključ u ruke, gradnja kuće po fazama.

Zatraži ponudu
5,0
Marija B. , prije 2 mjeseca

Prilagodljivi, brzi i učinkoviti, ali zahtijevaju nadzor i kontrolu. Bilo je neki promjena naknadnih, ali sve je odrađeno kako treba.

5,0
Branko P. , prije 11 mjeseci

Gazda je jako pedantan i od riječi. Pohvale za ZNAHOR GRAĐENJE J.D.O.O. Jako korektno.

Usluge: rušenje objekta, popločavanje dvorišta, popravak fasade, preuređenje stana, fasader, izolacija fasade, adaptacija stana, iskopi bagerom, fasade za kuću, iskopi, postavljanje opločnika, uređenje okućnice, uređenje vrta, termo fasade, uređenje dvorišta, fasaderi.

Zatraži ponudu

ZIS USLUGE j.d.o.o.

3,7
2 ocjene
5,0
Zdravi O. , prije 10 mjeseci

Nevjerojatna profesionalnost i urednost. Za svaku pohvalu.

2,3
Visnjic D. , prije 6 mjeseci

Zis usluge i vlasnik Zulić je jedan običan neradnik i neznalica. Uzeo je novac i nestao. Na moje molbe se pojavio dva puta i to sitno što je napravio je katastrofa. Izbjegavati u širokom luku.

Usluge: knauf radovi, adaptacija stana, adaptacija stana ključ u ruke, knauf, bojanje škole ili vrtića, preuređenje stana, ličilački radovi, knauf majstor, soboslikari, renoviranje stana, iskopi bagerom, bojanje zidova, ličilac, rušenje objekta, spušteni stropovi, soboslikarski radovi.

Zatraži ponudu
5,0
Branko M. , prije 6 mjeseci

Za asfaltiranje smo odabrali firmu gospodina Zajeca. Zadovoljni smo sa obavljenim radom. Kako je dogovoreno tako je odrađeno. Sve pohvale.

20+
Godina na tržištu
20+
Broj zaposlenih

Usluge: rušenje objekta, asfaltiranje dvorišta, iskopi, asfaltiranje, iskopi bagerom.

Zatraži ponudu

FIA-VIP d.o.o.

4,7
2 ocjene
5,0
Mario J. , prije 1 godinu

Sve je odrađeno kako treba.

4,3
DRAGO Ć. , prije 2 godine

Ljubaznost i ažurnost.

Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih

Usluge: izrada krovišta, limeni pokrovi, pokrivanje krova, izrada krova, krovopokrivači, mijenjanje krova na kući, izolacija krova, krovopokrivački radovi, postavljanje krova, krovišta.

Zatraži ponudu
5,0
Maja B. , prije 1 godinu

Izvođač je došao u točno dogovoreno vrijeme i rekordnom roku te kvalitetno obavio popravak.

Usluge: izrada krovišta, mijenjanje krova na kući, izrada krova, postavljanje krova, limeni pokrovi, iskopi bagerom, krovopokrivački radovi, krovišta, iskopi, krovopokrivači, pokrivanje krova, izolacija krova, rušenje objekta.

Zatraži ponudu

OMEGA PRIJEVOZ d.o.o.

1,0
1 ocjena
5+
Godina na tržištu

Usluge: iskopi bagerom, iskopi, rušenje objekta.

Zatraži ponudu

Viridis Magia d.o.o.

 
0 ocjena

Usluge: knjigovođa, rušenje objekta, revizija, računovodstvo, iskopi, porezni savjetnici, knjigovodstveni servisi, iskopi bagerom, porezno savjetovanje, knjigovodstvene usluge, računovodstveni servis, knjigovodstvo.

Zatraži ponudu

ROYAL HOLIDAY d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: izrada krovišta, linoleum, pokrivanje krova, bojanje škole ili vrtića, ličilac, adaptacija kuće, krovišta, popravak fasade, soboslikarski radovi, građevinske tvrtke, knauf, soboslikari, limeni pokrovi, postavljanje krova, knauf pregradni zidovi, sanacija parketa.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Je li potrebna dozvola za radove na rušenju?

  Prema novom Zakonu o gradnji, trebat će vam dozvola za rušenje. Možete je dobiti na dva načina – kao dozvolu za uklanjanje same zgrade ili kao dio građevinske dozvole. Dio za rušenje mora biti uključen u projektnu dokumentaciju.

 • Hoće li se tvrtka za rušenje pobrinuti za uklanjanje otpadnog materijala?

  Da, tvrtke za rušenje pobrinut će se za uklanjanje otpadnog materijala na odlagalište. Preporučujemo da prilikom odabira tvrtke pitate je li preuzimanje već uključeno u cijenu – to nije zajamčeno.

 • Kako se radi rušenje?

  Prije rušenja potrebno je isključiti sve priključke – struju, vodu, plin, kanalizaciju i telekomunikacijske uređaje. Područje za rušenje mora biti osigurano i potrebno je odrediti mjesto za odlaganje otpadnog materijala. Prilikom rušenja prvo se uklanja stolarija, a zatim počinje rušenje odozgo prema dolje, odnosno od krova prema temeljima.

Nedavni upiti za rušenje objekta, Zagreb

Iskop

 • Koje usluge trebate?: Drugo
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

pozdrav, Uređujem stan u Savskoj cesti 26 Zagreb-prizemlje! Trebao bi prije ulaska građevinara odradi dio posla. - uklanjanje mekane glazure 5 cm/65m2. (ostaje usitnjena u prostoru kao dio tampona za AB ploču). Ne treba odvoz! - otkop i odvoz mekane šute ispod glazure (44.31m2/20cm + 25m2/10cm). - uklanjanje 9 unutarnja vrata+štok. - uklanjanje manjeg pregradnog zida cca. 4m2 -uklanjanje pločica cca. 20m2. Koliko bi me to kod koštalo? Po kojoj tarifi radite ili za koliko novaca bi mi to odradili? Unaprijed hvala na informacijama. Lp, Savska cesta 26 prizemlje

Iskop

 • Koje usluge trebate?: Drugo
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno rušenje garaže površine cca 54 m2. Garaža je od cigle i ima betonsku deku. Nakon što se sruši garaža i odveze šuta, potrebno je napraviti iskop stana koji se nalazi u sutranu i fizički ga odvojiti od vrta zbog konstantne pojave vlage. Smjer iskopa pokazujuju strelice na slici. Jednostavan pristup s bagerom. s dvije strane. Zelenom bojom označen je potporni zid koji je potrebno napraviti. Potreban iskop cca 35 m2 (višak zemlje staviti u vrt kako bi se isti izravnao). Nakon toga potrebno izraditi potporni betonski zid dimenzija cca 30m dužine x 2m visine x 0.25 m širine. Također, unutar postojećeg projekta napravili bi i parking ispred kuće. Ukoliko ste zainteresirani za posao, predlažem susret da na lokaciji u bližoj budućnosti, kako bi vam objasnio sve detalje koje će vas zanimati. Radove planiramo odmah, a najkasnije u razdoblju od 7-9 mjeseca U privitku Vam šaljem slike postojećeg stanja. privici

Rušenje objekta

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Trebam uslugu rušenja i odvoza 4 kuće ( 2 prizemnice i 2 katnice ). Dimenzije su sljedeće 1.prizemnica 5x14m ,materijal puna cigla, krov salonit ploče. 2.prizemnica 4x10m, materijal puna cigla, krov od lima. 3.katnica 7x14m, materijal puna cigla, krov od crijepa. 4. katnica 4x10, materijal puna cigla, krov šindra. Osim Rušenja i odvoza,trebam uslugu čišćenja terena do zemlje.

Rušenje objekta

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani. Molim vas ponudu za rušenje obiteljske kuće + 4 dodatna objekta (garaže i radionice) na lokaciji Gornji Bukovac III odvojak 8, Zagreb. (kuća vidljiva na google street view). Kuća je cca kvadrata, katnica. Objekti su prizemnice. Stara gradnja od cigle. Volio bi s radovima rušenja započeti u 9. mjesecu. Teren bi se trebao pripremiti za gradnju, dakle potpuno rušenje i odnošenje. Ne znam ulazi li nivelacija terena u cijenu ili se to ugovara posebno.

Ravnanje i nasipavanje terena

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani! Posjedujem zemljište u Zagrebu na Bizeku koje je trenutno jako zapušteno. Zemljište ima m² te bi ga trebalo proći sa malčerom za zemlju (raslinje i drveće) i frezom za kamenje. Kamenje koje se nalazi u samoj zemlji je slično kamenju kakvo nalazimo u dalmatinskim krajevima i dosta je veliko. Teren bi trebalo pripremiti zbog gradnje objekta.