10 najboljih ponuđača rolo garažnih vrata Zagreb, 2021

Vrlo brza reakcija na upit za potrebnu uslugu, dobra komunikacija i jako dobro prepoznavanje potrebe kupca od strane izvođača. Posao je odrađen u dogovorenom roku i po dogovorenoj cijeni i sve što sam zatražio, to sam i dobio uz pokoji iskustveni savjet izvođača. Vrlo sam zadovoljan kvalitetom proizvoda i ugradnjom istog. Iako je došlo do male zabune oko smjera otvaranja već gotovog manjeg prozora izvođač je bez ikakvih problema u najkraćem mogućem roku od par dana riješio problem. Svakako bih preporučio izvođača jer sam vrlo zadovoljan odrađenim poslom.
Tomislav S.
U potrazi za stručnom ekipom koja bi nam napravila garažna vrata odabrali smo firmu GOBI MONT d.o.o. Čista petica, jako smo zadovoljni.
Srđan B.
4.7 | 5 ocjena
VILA MONT d.o.o., Velika Mlaka
Zadovoljan sam kako je sve prošlo.
Josip K.
Bilo je manjih problema ali sve je riješeno.
Vjeko Š.
Sve je bilo u redu i jako sam zadovoljna njihovom uslugom
Kristijana Š.
U konkretnoj situaciji trebao sam garažna vrata i obratio sam se portalu Trebam.hr za pomoć. Odmah pristigle su mi četiri ponude, te sam odabrao jednu ponudu koju je podnio obrt Manhattan, čiji su podaci dostupni. Posao je realiziran u manje od tjedan dana uz visoko profesionalno postupanje izvođača. Za odabranog izvođača dajem ocjenu odličan, kao i za vrlo prihvatljivu cijenu pruženih usluga.
Raoul D.
Izvođač je obavio posao u roku te bih pohvalio profesionalnost montažera prilikom i poslije izvođenja radova.
Domagoj S.
Izvođač se držao svih stavki dogovora, imali smo izvrsnu komunikaciju u tijeku izvođenja posla i vrlo realnu cijenu. Preporučujem!
Valerija V.
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.