10 najboljih ponuđača za renoviranje stana Rijeka, 2021

Izvođač je stručan, otvoren za suradnju, transparentan. Ima ideje i iskustva, svojim savjetima pridonio je da konačno rješenje bude iznad svih očekivanja. Moje preporuke!
Biserka B.
Adaptacija stana odrađena i prije kraja dogovorenog vremenskog roka. Od samog dogovora prije početka radova, realizacije projekta i završetka radova, ekipa se pokazala vrlo profesionalnom, susretljivom i jednostavno odličnom. Definitivno su za svaku preporuku.
Filip D.
Poštivanje dogovora, fleksibilnost. Radovi su u toku i za sada svi rokovi su u granicama prihvatljivoga.
Slaven L.
Odlično obavljen posao, zadovoljan sam uslugom i brzinom izvođenja radova. Sve preporuke majstoru SOBOSLIKARSTVO ČEVIZOVIĆ j.d.o.o. za rad i profesionalnost. Drago mi je da sam upoznao majstora Željka Čevizovića s kojim nisam imao apsolutno nikakvih problema kod dogovora, izvedbe i završnih radova koje je odradio u stanu po dogovoru i u roku, profesionalno i ljudski. Toplo preporučam svima koji trebaju pouzdanog i savjesnog majstora.
Nikola D.
Zadovoljna sam odrađenim poslom. Moje preporuke.
Nataša A.
S g. Elisom Moschellom upoznao sam se preko stranice Trebam.hr! Od prvog kontakta odavao je dojam tople i stručne osobe, osobe spremne odgovoriti i udovoljiti svim mojim pitanjima. Toliko sam stekao povjerenje da mi je u cijelosti uredio i opremio stan. Na kraju mogu reći da smo razvili i prijateljstvo. Od srca bih ga preporučio zainteresiranim klijentima.
Stanislav S.
Ekipa za svaku pohvalu. Svakome ću ih preporučiti.
Cvetan P.
Sve je odlično odrađeno, dečki su korektni, ispoštovan je vremenski rok, sa sigurnošću ih preporučujem.
Marković D.
Radovi su u tijeku. Zasad sam jako zadovoljan. Drže se riječi, pravi su profesionalci. Imaju kvalitetan odnos prema poslu, paze na sve i počiste za sobom.
Mirko B.
5.0 | 1 ocjena
LU - KAT d. o. o., Rijeka
Firma LU-KAT d.o.o. je odradila odličan posao. Jako sam zadovoljan. Apsolutno preporučavam.
Hrvoje V.
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.