Usluge

Primjeri upita

Elektroinstalacije, Elektroinstalater - Osijek
Osijek
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebala bih servis i uvid u stanje pećnice u kuhinji. Kada smo je uključivali ispravna je ali ubrzo u kući nakon minute iskoče svi osigurači. Sustav uopće nije tada bio opterećen niti su osigurači iskakali u drugim prilikama osim tada. Voljeli bi uvid stručnjaka i servis. Lijep pozdrav
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Objekt sa 19 soba sa kupatilom za prenoćište (sobe su prosječno 12-15 m2 u tri etaže ) u prizemlju porta, spremište i čajna kuhinja sa restoranom samo za goste objekta). Struja priključena samo jedna utičnica 3-f i 1-f. - potrebno razvod el. instalacije, mrežni razvod, antenski razvod i video nadzor 12 kamera.
Elektroinstalacije, Elektroinstalater - Karlovac
Karlovac
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Slobodni smo pitati za ponudu kabliranja vatrodojave. Vatrodojavni kabel dajemo mi, a Vi možete za svjetiljke rasvjete evakuacijskog puta. Dobava i isporuka napojnog kabela PP-Y 3×1,5mm2, m 50 Dobava i isporuka plastične kanalice 13X18 uključujući potrebni instalacijski spojni i montažni pribor i materijal (tiple, vijci, kutnici), m . Polaganje vatrodojavnog kabela, uključeno saniranje eventualnih oštećenja uslijed radova (gletanje, bojanje i sl.) m . Polaganje napojnog kabela, uključeno saniranje eventualnih oštećenja uslijed radova (gletanje, bojanje i sl.) m 50. Nadžbukna ugradnja plastičnih kanalica s izradom svih potrebnih proboja, uključeno saniranje eventualnih oštećenja uslijed radova (gletanje, bojanje i sl.) m .
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Zamjena razvodne ploce imam materijal :nadzbukna ploca i 4od 10A osiguraca + 4od 16A osiguraca takva je i stara kvar: svjetla titraju i/ili se kasnije pale , mijenjali zarulje, sklopke ,osigurac ostecen ponekad se cuje zujanje instalacije stare 38 godina naravno postoji i vanjski osigurac za cijeli stan zanima me 1)cijena dijagnostike i rada i eventualnog dodatnog materijala, broj sati rada i dolaska stan :Maksimir Bozidareviceva
Elektroinstalacije, Elektroinstalater
Zagreb-Dubrava
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Imali smo poplavu u kotlovnici i plamenik za kotao ne radi. Pošto je sve bilo pod vodom el instalacije od kotla su negdje u "šlusu" trebao bi nekoga da mi ispita instalaciju do kotla i po potrebi zamjeni žicu. Mi smo za i Plaćamo samo preko virmana jer isplata ide iz ministarstva, znaći nema keša. Račun obavezan. Nenad.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Lokacija: Maksimir Šaljem Vam u kratko što trebamo od radova u skladištu. Generalno je postojala infrastruktura samo trenutno ništa od toga ne funkcionira. U prizemlju i podrumu imamo sređene i vodovodne i elektro instalacije, dakle potrebno je na novo provest elektriku. Prostor je površine m2. Molim ponudu, Hvala.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, renoviram kuću, dvoetažnu tlocrtne površine 9x4,5, cca 80 m2, svaka etaža ima 40 m2, kupaonica gdje ide 1 prekidač i 2 utičnice, druga kupaonica 1 prekidač i 2 utičnice, spavača soba s 1 prekidačem i 2 utičnice, dnevna soba sa 4 utičnice i 2 prekidača, kuhinja s 7 utičnica i 2 prekidača, druga kuhinja sa 5 utičnica i 1 prekidač, hodnih - stubište 3 prekidača i 2 utičnice, ulaz 2 prekidača i podrum 2 prekidača i 3 utičnice. Stare instalacije bi zanemarili, a od tavana gdje struja dolazi razvukla bi se nova instalacija, razvodna ploča i osigurači, FID sklopka.
Elektroinstalacije, Električar - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebao bih elektičara da mi pogleda u stanu na Vrbanima zašto ne rade 3 rasvjetna tijela ( vjerojatno je izgorio osigurač ili došlo do kratkog spoja - moja pretpostavka) i priključi električni štednjak na struju. Ako je moguće isto bi želio da se odradi sutra u vremenu između 7,00 i 12,00 sati. Bilo koje vrijeme mi odgovora.
Elektroinstalacije, Električne instalacije u kući
Zagreb-Dubrava
Veličina objekta (površina u m2): 50
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trebala bih postavljanje novih elektroinstalacija u potkrovlju obiteljske kuće. Struja je dovedena na kat,ali nije razvedena. Samo su goli zidovi zasad. Bilo bi potrebno postaviti elektroinstalacije za mjesta rasvjetnih tijela (4 kom) te elektroinstalacije za mjesta utičnica (8 kom). Molim ponude. Lijepi pozdrav, C.
Elektroinstalacije, Elektroinstalacije
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Lokacija : Zagreb Trešnjevka. Stan: 45m2, 1kat. Starost zgrade: 20 godina. U stanu su srušeni unutarnji nenosivi zidovi u kojima su se nalazile elektroinstalacije koje sad vise iz stropa. Potrebno je postojeće vanjske zidove instalirati postojeće izvode te dodatno instalirati nekoliko utičnica. Moguće je prebaciti postojeće instalacije ili povući nove instalacije po podu jer je parket i nadbeton uklonjen sa poda.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu