Primjeri upita

Servisi za čišćenje, Čišćenje stanova - Zagreb
Zagreb
Učestalost: Generalno čišćenje
Površina prostora (u m2): 52
Poštovani,uskoro se selim u stan kojeg bi trebalo prije detaljno očistit.U stanu se nikako nije živjelo,nego se radilo 7g.i ima jako puno je detaljno očistit pvc stolariju,prozore,balkon,balkonska vrata,rolete,namjestaj iznutra i iza namjestaja,podovi ,plocice,komplet kuhinja,kupaonica,kemijsko čišcenje tapicirane kutne i madraca,štokovi i vrata u stanu i očistiti sa zidova prašinu. Stan se nalazi u Kornatskoj .
Stolarija - namještaj po mjeri, Ugradbeni ormari - Split
Split
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Ugradbeni ormar (smočnica) Visina 2,48m, dubina 60 cm, širina 1,30m Minimalno 3 police, podijeljeno na dva dijela, vrata na otvaranje, ne klizna stijenka Ugradbeni ormar (spavaca soba) sa kliznom stijenkom Visina 2,48m, dubina 59cm, širina 2,95m Ormar podijeliti na dva dijela, za 2 osobe, svaki dio bi trebao imati police i dio za vješanje odjeće.
Catering, Catering
Datum događaja: 10.08.2019
Mjesto događaja: Villa Doline Konavle
Broj osoba: Više od 50 osoba
Samo mi treba 6 konobara za odradit vjencanje od 18 do 02. Sto se tice kuhinje sve je rjeseno ima ekipa koja je vec oformljena koja ce odraditi dio sa hranom i buffet stolovima, znaci samo 6 konobara za sluziti trebamo , 2 konobara bi tocila pice a ostala 4 konobara bi bila zaduzena za goste , uglavnom gosti se sami posluzivaju sa buffet stolova, vanjski bi konobari bili zaduzeni da paze na pepeljare i pice na stolovima gdje ce sjedati stariji ljudi nekih 40 mjesta , jer omladina ce biti za visokim koktel stolovima. Lp. Hvala unaprijed
Izrada web stranica, Dizajn web stranice
Želim ponudu za: Izrada web stranice
Vrsta stranice?: Stranica tvrtke ili organizacije
Hello, I am writing in English since some team members from our office don't speak Croatian, and I have to keep them in the loop. We need someone to: - Create a new website in WordPress (doesn't have to be custom made) for us - Run lead generation campaigns It would be ideal if you can provide us with both. This is our current web site: .co.uk This is an example of how we would like it to look: https:/// Our new web site should have: - Our service - Pricing - Testimonials - Guarantee (Quality) - Chat - Calculator (calculating savings if they hire remote team) - Blog - Frequently Asked Questions - Call to actions Can you please send me an offer for web design, and for lead generation. Also, it would be good to know how much time would it take for you to build this? Please send the quote in English together with examples of your previous work. Thank you in advance. Kind regards,
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Zagreb
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Predviđeni radovi obuhvaćaju zamjenu postojeće kade s tuš kabinom. Na priloženoj fotografiji vidi se sadašnje stanje, vađenjem kade oslobađa se prostor u dužini cca 1,4 meta i u oslobođeni ugao treba ugraditi tuš kabinu. Želja nam je postaviti tuš kabinu s plitkom kadicom, veličine 1,10x cm. Kbina bi trebala imati dvoja posmićna vrata; prednja šira i bočna manja koja bi se spajala na početnom kutu.
Krovopokrivači, Krovopokrivači
Zagreb-Sloboština
Površina krova (u m2): 8
Usluge: Pokrivanje krova, Limarski radovi (montaža žljebova, snjegobrana)
Izrada/sanacija drvene krovne konstrukcije (tesarski radovi): Ne
Vrsta novog pokrova: Polikarbonatne ploče
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Na postojecu metalnu pergolu treba staviti staklenu ili plasticnu konstrukciju protiv padalina. Mora se postavljati s gornje strane. Nisam stručna pa ne znam mora li biti stakjlo ili plastika ali svakoako ne smije narušavati vizuru zgrade. Također se moraju postaviti Žljebovi da voda ne curi susjedima
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Zagreb
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Željeli bismo renovirati kupaonicu što podrazumijeva zamjenu tuš kabine i umivaonika. Zgrada je stara 10ak godina, instalacije i cijevi ne treba dirati. Pokraj postojeće tuš kabine je vešmašina koju bi trebalo odvojiti staklenim zidom od stropa do poda. Pločice, instalacije i elektroinstalacije ne treba mijenjati.
Arhitekti, Dizajn interijera
Zagreb-Susedgrad
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 22
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Rado bismo zamijenili raspored spavaćih soba - roditeljsku veću preselili bismo u manju dječju kako bi djeca u većoj, obiteljskoj sobi imala više prostora. Trebali bismo iz veće sobe izbaciti namještaj, srediti sobu (krečenje, tapete, nove utičnice i sl.) i opremiti je za dvije djevojčice, školarke, s krevetima i radnim stolovima i klavirom, koji je već u sobi. U manjoj, dječjoj sobi imamo ormar rađen po mjeri - za nju trebamo uređenje, krevet i savjet kako ga smjestiti. Željeli bismo kompletno uređenje obiju soba u što kraćem roku. Ako su naše želje i zahtjevi izvedivi, molim Vas ponudu.
Zagreb
Površina nadstrešnice (u m2): 13
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Materijal: Metalna nadstrešnica
Lexan (prozirni) mora biti opremljen svim originalnim trakama , rubnicima, vijcima... koji se koriste po uputama proizvođača. Na mjestu gdje se nadstrešnica naslanja na ogradu terase potrebno je izraditi i novi žlijeb za odvod kišnice. Spaja se na postojeći. Pomični dio nadstrešnice (šina? gumeni kotači?) trebao bi imati i neku vrstu gumenog "dihtunga" koji omogućuje dobru izolaciju u zatvorenom položaju. Potreban je i jednostavan sistem "zaključavanja" pomičnog dijela nadstrešnice u zatvorenom položaju.
Geodeti, Upis u katastar
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Od oca ću dobiti zemlju s objektom putem darovnice. na zemlji je objekt od cca 30-ak m2 s nadstrešnicom od 10 m2 što je ukupno tih 48m2. Ja bih volio vidjeti što trebam napraviti kako bi legalizirao objekt i uložio u njega neke novce da mi bude vikendica. Objekt je navodno građen prije famoznog 2 j. '68. ali otac kaže da nema nekih dokaza iz tog vremena, jer je objekt bio konoba/garaža za traktor i kuhinja s blagavaonicom. k.č.Čestice 30/3(na ovoj je objekt) i 30/4. Kat. Općina Jadrtovac - Šibenik.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu