Usluge

Primjeri upita

Zagreb
Broj vanjskih žaluzina: 2
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Na balkonu jednosobnog stana, u prizemlju sa izlazom na vrt, na adresi Marije Jambrišak 1a, u Zagrebu, zainteresiran sam za izradu montažu vanjskih aluminijskih žaluzina. Dimenzije: prolaz prema vrtu: visina cmxširina 88cm, otvor pored prolaza prema vrtu: visina cmxširina ,5cm
Građevinska stolarija - prozori, Građevinska stolarija - prozori
Split
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 2
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Prozori su tzv. francuski, dimenzija x . Želio bih da budu pretvoreni u klasični prozor x , s kvakom na jednom krilu, ali da se i drugo krilo može otvoriti. Krilo na kojem je kvaka mora se moći otvarati "na kip". Rolete moraju biti "na izbačaj". Donji dio nekadašnjeg francuskog prozora mora biti potpuno zatvoren, odnosno ne bi bio ostakljen.
Montaža centralnog grijanja, Peći za grijanje - Zagreb
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 150
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
montaža centralnog sustava za grijanje na drva. Sustav bi se ugradio u kuću koja ima prizemlje, prvi kat i potkrovlje, u sva tri prostora se živi. Od infrastrukture za sustav kuća nema ništa. Dakle trebalo bi ugraditi sve od peći, cjevovoda radijatora i sveg popratnog. Zanima me ponuda sa svim potrebnim materijalom, uređajima (peć, pumpe...) i montaža. Hvala!
Građevinska stolarija - prozori, Alu prozori - Sveta Nedelja
Sveta Nedelja
Sjenila: Vanjske žaluzine
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi, Komarnici
Broj prozora: 2
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Molim ponudu za prozore dimenzija x i x. 2 klizna prozora kao na prvoj slici i boja tamno siva kao na prvoj slici. Troduplo staklo kao na drugoj slici. I srebrne vanjske zalauzine kao na 3 slici. Stan se nalazi na 2. katu, potkrovlje. Na tom mjestu se trenutno nalaze stari drveni prozori.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori - Karlovac
Karlovac
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 5
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Dobar dan, zanima me ako može ponuda za pvc stolariju 3x prozora visina cm širina cm 2x prozor sa vratima balkonska : visina prozora cm širina prozora  cm visina  balkonskih vrata cm širina  balkonski vrata 80cm Sa montažom i da ima rolete u prozoru. Stolariju bi mijenjali ovo ljeto. Hvala
Adaptacija kupaonice, Adaptacija kupaonice - Split
Split
Površina poda kupaonice (u m2): 4
Planirani radovi: Demontaža stare opreme i sanitarija, Odvoz otpadnog materijala, Izvođenje keramičarskih radova, Montaža nove sanitarne opreme, Izvođenje vodoinstalaterskih radova, Radovi na elektroinstalaciji
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Dakle kupatilo 2,35 x 1,20 nove cijevi odvoda i dovoda tus staklena stijena i nove plicice zidne i podne, sve staro otuci i odvesti. Posto je zid od wc ujedno i zid od kuhinje, dakle ,2,35 i tu bi sve cijevi trebalo promijeniti i u wc i u kuhinju novu struju. Na podove nove plocice, sada je linoleum. Sto se tice zidne klizne stijenke malo je veca od obicnih balkonskih vrata sa dvokrilnim prozorom.
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 96
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Zainteresirani smo za ponudu zamjene starih radijatora ( toplana) u stanu tijekom ljeta : demontaža 2 postojeća radijatora,  izmjena prigušnice 3/8”, dobavu radijatora za dnevni boravak -93cm  razmak 90-9, soba - 70cm razmak 50-9 i kuhinja 60x60 razmak 59-9 te ugradnju radijatora. Srdačan pozdrav, .
Zagreb
Odaberite trenutni način grijanja: Radijatori
Površina grijanog prostora (u m2): 40
Treba li Vam montaža?: Da
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Plinska peć na dimnjak koja može odlično zagrijati 40 kvadrata, sa više stupnjeva jačine grijanja i sigurnosnim mehanizmima, npr. sprečavanje dovoda plina ako se slučajno ugasi. Kada bi se još uvijek proizvodila blue bell maja 12, to bi bila peć koju bih odabrala. Objekt je trenutno bez izolacije. Nešto će se raditi na proljeće po tom pitanju. Svejedno me zanima jaka peć.
Plinske instalacije, Plinske instalacije - Pula
Pula
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Plin treba uvesti u stan na provom katu kuce sa prizemljem i katom. U prizemnom stand je uveden plin i vodilo se racuna da postojeci dodo ima dovoljno kapaciteta za stan na katu. Stan na katu treba imati vlastiti plinomjer. Plin ce se koristiti za grijanje vode za dva kupatila i potrebe kuhinje. Pec za kuhanje ce biti na plin. Dakle, trebaju izvodi za dva potrosaca plina (bojler i pec za kuhanje). Molio bih Vas da mi posaljete orjentacionu ponudu za navedeni posao. Mjesto radova je Pula. Trenutno nisam dostupan telefonom. Hvala lijepo!
Solarno grijanje, Solarni kolektori
Komiža
Broj korisnika potrošne tople vode: 1 - 3
Koje funkcionalnosti želite od solarnih kolektora?: Grijanje i priprema potrošne tople vode
Površina objekta ili prostora (u m2): 15
Treba li vam montaža solarnih kolektora?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani Trenutno nam treba za podno grijanje cca 15m2 dnevnog boravka i toplu vodu za 2 osobe. U budućnosti bi radili grijanje i na preostalih 30m2 stana. Također sam pročitala da postoji opcija solarnih krovova, a kako idemo u sanaciju zgrade-izolacija, fasada, krov, sa 3 ulaza i 24 stana zanima me da li imate iste u ponudi. Objekt se nalazi u Komiži na otoku Visu.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu